TRG Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 On 7/13/2024 at 12:43 AM, Contabil said: Ai dat banii aiurea pe mobra aceea, te scotea un scuter de max. 125 cc. E totusi bine ca i-am avut ca sa-i pot da, nu crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 Acum 22 ore, Flower-Power a spus: Lepșa mâine? Aț plecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 14 Autor Share Postat Iulie 14 Mais ,Qui... Foxbat nu a venit deși credeam ca vine...iar tu...nu mai zic.. În prima poza se poate admira frumusețea.. Acum 2 ore, Radu Andrei Gabriel a spus: E totusi bine ca i-am avut ca sa-i pot da, nu crezi? Este...trebuie sa dai de băut, asa e regula...altceva ce mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 Ai strâns câțiva și fără noi! Eu csf, ciolanele bătrâne puse la muncă se resimt, ncsf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 51 minutes ago, Flower-Power said: altceva ce mai ai? Un prajitor de paine. Tre sa dau de baut si pentru asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 Acum 30 minute, Radu Andrei Gabriel a spus: Un prajitor de paine Tesla? Pt aia tre să dai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 14 Autor Share Postat Iulie 14 Acum 49 minute, Radu Andrei Gabriel a spus: Un prajitor de paine. Tre sa dau de baut si pentru asta? Da, și de mancare în acest caz ,faci o vita în sânge și paine prăjită...salata verde mixta..deci când? 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Ai strâns câțiva și fără noi! Eu csf, ciolanele bătrâne puse la muncă se resimt, ncsf... Am , a venit kagemusha...🫡 Te-am bârfit...ca dai teapa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 37 minutes ago, ENEOS said: Tesla? Hahaha, inca n-am dat in mintea copiilor 18 minutes ago, Flower-Power said: faci o vita în sânge și paine prăjită Asta e ceva de genul "cotlet de Panda cu cartofi prajiti si mujdei". Plus ca vita e scumpa si-mi tine Contabil socoteala; va zice ca puteam sa iau picioare de pui, ca tot carne e si aia. Da' daca promiteti sa nu-i spuneti, facem vita (pe ascuns). Promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 14 Autor Share Postat Iulie 14 (editat) Nu mananc panda...dar asta cu promiteți...sa îmi bag picioarele, cati ani ai? Adică probabil ca ești informat cati ani am eu... Eu nu mananc pui...iartă ma pe mine...carpaccio di manzo ??te coafează mai mult, cu racola și parmezan și roși cherry... Editat Iulie 14 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 45 minutes ago, Flower-Power said: dar asta cu promiteți...sa îmi bag picioarele, cati ani ai? Adică probabil ca ești informat cati ani am eu. Da, mi-au zis colegii de forum ca aveti 64 sau ca aratati de 64, nu mai retin exact Glumesc, evident. "Promiteti" - m-am referit si la Eneos,ca participam toti trei la discutie, chiar daca friptura de vita a fost ideea ta. 48 minutes ago, Flower-Power said: .carpaccio di manzo ??te coafează mai mult, cu racola și parmezan și roși cherry Eu-s mai redneck, nu ma pricep la astfel de fineturi. Ramanem la friptura de vita cu paine prajita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14 Share Postat Iulie 14 Merge și o ceafă de pui. De pui bulgăresc, că o are mai lată. Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Te-am bârfit. N-am sughițat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Mais ,Qui... Foxbat nu a venit deși credeam ca vine...iar tu...nu mai zic.. În prima poza se poate admira frumusețea.. Este...trebuie sa dai de băut, asa e regula...altceva ce mai ai? pai eu fusei. prin PH . DB, transbugeagu nitel. m-am mai imprienit cu DCT-ul si(urmand sfaturile lui @john ) nu mai claxonez. a..pardon, nu mai dau inferioare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 Acum 29 minute, foxbat a spus: fusei. prin PH . DB, transbugeagu Aia e ieșire de seară, 3-4h! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 15 Share Postat Iulie 15 asa si asa. zici tu ca faci vreo 400 km in Ro pe nationalele alea in 4 ore? nu e Bg bre:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 15 Autor Share Postat Iulie 15 (editat) Acum 20 ore, Radu Andrei Gabriel a spus: Da, mi-au zis colegii de forum ca aveti 64 sau ca aratati de 64, nu mai retin exact Glumesc, evident. "Promiteti" - m-am referit si la Eneos,ca participam toti trei la discutie, chiar daca friptura de vita a fost ideea ta. Eu-s mai redneck, nu ma pricep la astfel de fineturi. Ramanem la friptura de vita cu paine prajita. Promiteți ca nu ii spuneți lui John.. și te refereai și la el...da, arat de 64 ,ai înțeles bine. În sânge, dacă tot ești redneck.. Acum 12 ore, foxbat a spus: pai eu fusei. prin PH . DB, transbugeagu nitel. m-am mai imprienit cu DCT-ul si(urmand sfaturile lui @john ) nu mai claxonez. a..pardon, nu mai dau inferioare:) Aaaah, pana la urma ai schimbat traseul dar nu ai mai anunțat și ai plecat cu busa sa faceți offroad..bine, asa. Editat Iulie 15 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 (editat) La 14.07.2024 la 18:01, Radu Andrei Gabriel a spus: E totusi bine ca i-am avut ca sa-i pot da, nu crezi? Tinere, cind mi-am luat eu motoreta asta de 300, imi luam un 1200 gsa si n-aveam ce face cu minim 3-4k eur cu veniturile dintr-o luna. Editat Iulie 18 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 18 Share Postat Iulie 18 De la ce v-ati luat? Inca mai am prima mea mobra ninja 250, aduna praf in fata blocului, astept sa imi iau teren si o transform in ghiveci, m-am razgandit si nu o mai dau la fier vechi, sunt sentimental. A fost un cal decent si iertator, dar mult prea mic pentru paluga care sunt (188). Bagati banii in benzina si lasati prostiile, avem multa de ars ca sa concuram cu barosanii care se plimba cu private jet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 On 7/9/2024 at 10:25 PM, Flower-Power said: Astăzi am ieșit cu motorul și m-am gândit la @Kagemusha, la drumul ala în care am fost și eram mai incepatoare decât sunt acum...Domnule, acum cred ca sunt cât de cât pregatita pentru drumuri cu dvs si nu numai, oricine mai doreste..🫶 Am constatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 29 Autor Share Postat Iulie 29 Sâmbăta am fost pe transbucegi..pe urma Poiana, foarte frumos drumul. Am pus anunț pe fb și deși am pus cu câteva ore înainte m-am trezit cu vreo 16. Însă, pe drum am preferat sa merg cu cineva pe stilul meu ,restul au mers în ritmul lor și ne-am întâlnit în diferite benzinării. Ne planificam opririle și ii asteptam sa ne grupam. Au apărut și neajunsuri: de ce nu stam cu totii pe o banda, în grup..mi se pare o imbecilitate sa ocup o banda și sa nu ma dau la o parte doar pentru ca suntem mulți. 2. A venit și unul care tura motorul sa i se facă loc...which I fucking hate, iar în prima benizarie l-am întrebat dacă este cocalar... Nu am cum sa mulțumesc pe toată lumea și nu am de ce, ca nu asta e scopul meu în viata. Per ansamblu pentru mine a fost perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 29 Share Postat Iulie 29 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Sâmbăta am fost pe transbucegi..pe urma Poiana Ca sa vezi…cred ca ne am intersectat pe TB,eu am fost mai matinal,eu coboram si am intalnit ceva motoare care urcau. Vai mama lui drum cu frezarile alea in asfalt. Dar porumbul tare bun. Mergi singur,mai bagi 2 porumbi,mai faci cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 23 Autor Share Postat August 23 (editat) Va recomand transapuseni ...dacă vreți curbe și asfalt bun. Editat August 23 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 23 Share Postat August 23 Cam de unde pana unde a rezultat traseul de transapuseni? Am întrebat de traseu gândindu-mă ca te referi la asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 24 Autor Share Postat August 24 Cam asta a fost traseul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 27 Share Postat August 27 Nais! Unde ati dormit ( daca ati dormit)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat August 27 Share Postat August 27 La 23.08.2024 la 20:54, Flower-Power a spus: Va recomand transapuseni ...dacă vreți curbe și asfalt bun. La sfarsitul asta de saptamana, se organizeaza ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate