Nguyen Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Nu, nu îmi place nici măcar mirosul. Asa eram si eu, pana am gustat o data o tzuica buna iar asta nu o gasesti pe toate drumurile. Acum ce sa zic, iti place nu-ti place e mai putin important, unei femei nu-i sta bine sa bea tarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 Acum 3 minute, Paca a spus: De ce bre ...ii cade blazonu sau ce ? Daca ai blazon da, poate sa cada. Daca nu ai nu are ce sa cada, asa ca poti sa bei si o sticla de Mona trecuta prin paine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 11, 2019 Share Postat Octombrie 11, 2019 La caldurica;oricum,bun marketing la Mona,toata lumea o vrea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Nu știu cum e la voi dar eu am băgat motocicleta în garaj la hibernare.. ce voiam să vă zic mulțumesc celor care au venit în ture cu mine iar celor care au zis că vor veni și nu au făcut-o eh well, bărbații din ziua de azi..zic că fac ceva dar nu precizează anul. nu nominalizez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Multumim si noi pentru companie. Nu mereu, atat cat a fost. Well, femeile din ziua de azi...zic ca vin la o iesire, dar nu reusesc sa se trezeasca. Nu nominalizez, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Pacat, sigur vor mai fi zile... blande. Sper sa pun Banditu' pe picioare, adica roti, in timp util, adica pana la sf. lui noiembrie, adica RCA. Da' nu-i bai, dupa aia putem sta la povesti la o cafea, daca tuica nu prieste tuturor. S-auzim numa' de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Acum 31 minute, Flower-Power a spus: Nu știu cum e la voi dar eu am băgat motocicleta în garaj la hibernare.. Eu nu, inca ma folosesc de ea. Acum 31 minute, Flower-Power a spus: ce voiam să vă zic mulțumesc celor care au venit în ture cu mine iar celor care au zis că vor veni și nu au făcut-o eh well, bărbații din ziua de azi..zic că fac ceva dar nu precizează anul. nu nominalizez ! Daca te referi la mine... eu nu imi aduc sa fi zis vreodata ca vin in ture cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 ... si ai mai contorizat un post ... O seara faina, somn usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Acum 19 minute, PoliBuc a spus: Pacat, sigur vor mai fi zile... blande. Sper sa pun Banditu' pe picioare, adica roti, in timp util, adica pana la sf. lui noiembrie, adica RCA. Da' nu-i bai, dupa aia putem sta la povesti la o cafea, daca tuica nu prieste tuturor. S-auzim numa' de bine. Se pare ca in perioada 4-15 noiembrie, vremea o sa fie chiar frumoasa pentru luna respectiva, cel putin in Bucuresti si sud. Deci nu va grabiti cu hibernarea! Chiar acum, FlipperCo a spus: Se pare ca in perioada 4-15 noiembrie, vremea o sa fie chiar frumoasa pentru luna respectiva, cel putin in Bucuresti si sud. Deci nu va grabiti cu hibernarea! Deci ai dreptate, inclusiv cu.....tuica (incepe sa mearga fiarta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Acum 29 minute, PoliBuc a spus: ... si ai mai contorizat un post ... Si, ajuta la ceva un post in plus? Se platesc sau care e treaba? Sa nu-mi zici ca voiai sa fii ironic sau sarcastic ca nu te cred. Acum 29 minute, PoliBuc a spus: O seara faina, somn usor. Merci, dar nu e cazul pt ca nu sunt asa de batran ca tine ca sa ma culc la ora 8 cu sosete in picioare sa nu te traga curentul, cu caciula in cap si vata in urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Acum 2 ore, misionaru a spus: Multumim si noi pentru companie. Nu mereu, atat cat a fost. Well, femeile din ziua de azi...zic ca vin la o iesire, dar nu reusesc sa se trezeasca. Nu nominalizez, evident Touchè! Acum 1 oră, PoliBuc a spus: Pacat, sigur vor mai fi zile... blande. Sper sa pun Banditu' pe picioare, adica roti, in timp util, adica pana la sf. lui noiembrie, adica RCA. Da' nu-i bai, dupa aia putem sta la povesti la o cafea, daca tuica nu prieste tuturor. S-auzim numa' de bine. Pentru mine este frig..sunt friguroasă , poate planificăm o întâlnire a moto..tastaturiștilor ,între timp mă delectez cu filmulețe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 (editat) imi pare rau pentru tine, Ng... Te-au caracterizat si altii da' nu te astamperi. Probabil iti face placere sa ti-o iei. Stai linistit ca nu ma obosesc, pierd timpul cu tine sa-ti explic cum sta treaba cu cititul ceasului. Casa nu mai vorbim ca esti pe alaturi, ca musca ... unde vrei tu... Editat Octombrie 30, 2019 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 (editat) Acum 16 ore, Flower-Power a spus: Touchè! Pentru mine este frig..sunt friguroasă , poate planificăm o întâlnire a moto..tastaturiștilor ,între timp mă delectez cu filmulețe Planificam, nu ma deranjeaza sa mai beau o bere, doua in compania colegilor si colegelor de iesiri Anul trecut a fost chiar frumoasa iesirea la bere, in decembrie parca a fost. Editat Octombrie 31, 2019 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Acum 15 ore, PoliBuc a spus: Te-au caracterizat si altii da' nu te astamperi. Wow, m-au caracterizat altii... asta cam spune tot despre inteligenta ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 Acum 46 minute, misionaru a spus: Planificam, nu ma deranjeaza sa mai beau o bere, doua in compania colegilor si colegelor de iesiri Anul trecut a fost chiar frumoasa iesirea la bere, in decembrie parca a fost. Păi cum să deranjeze..e o plăcere, poate cunoaștem și tastaturiști cu care vom merge la anu' în ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Noi ne simtim mai in siguranta in spatele tastaturii. Nu ne e frica de nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 Curajosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Eu inca mai am 3 saptamani de RCA... altu' tocmai ce si-a luat moto noua, o asteapta ca si cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Acum 27 minute, pitesti2010 a spus: Noi ne simtim mai in siguranta in spatele tastaturii. Nu ne e frica de nimic. Nu stiu ce sa zic aici...:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 Eu aș putea și azi cu întâlnirea , mi-am făcut manichiura ca de halloween și sunt pregătită mai ales că sunt în concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 (editat) Am negru pe unghii. Nu aveți chef de ieșeală sau preferați să sărbătoriți halloweenul în familie? Editat Octombrie 31, 2019 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 1 oră în urmă, misionaru a spus: Nu stiu ce sa zic aici...:) Doar daca ies de sub tastatura, altfel sunt cel mai curajos. 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Ma bucur sa te vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Buna ideea cu iesirea dar cam tirzie..miine nu se poate? In legatura cu bagatul la iernat..luni 22 grade asa ca daca ai concediu,cine stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 31, 2019 Autor Share Postat Octombrie 31, 2019 Mâine poate voi.. Luni nu mai am concediu.. Să puneți poze de la întruniri sau întâlniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 22, 2019 Share Postat Noiembrie 22, 2019 Pana se hotaraste poporul daca iese la bere sau vin fiert... vine vremea buna Si fiindca ne cam plictisim pe vremea aceasta, un bonus pentru pasionatii de surubarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate