RedRat Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 2 minutes ago, Flower-Power said: Hihi, stalking nu suna bine, am experiente nasoale, mai bine fata în fata. ..dacă ai chef de plimbări. Nu mananc oameni, nu atentez la viata nimănui, sunt pașnică, comunicativa și haioasa...uneori sarcastica. Chef de plimbari am, mai tot timpul! Problema este ca stau in Polonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 7, 2022 Autor Share Postat Iunie 7, 2022 (editat) Acum 16 minute, Nguyen a spus: Stiind ca minti am verificat pe topicul tau despre SV si achizitia a aparut pe 2019. In pandemie nu prea ai mers iar sezonul asta e la inceput pentru tine... nu mai esti pasagera dar esti si vei fi vesnic incepatoare. Fetita, daca nu iti faci temele măcar întreabă....fii atenta ca nu repet de prea multe ori... Am deci sa îmi iau permisul în 2017, nu m-am grăbit sa termin scoala, era ca o refulare pentru mine ,ba chiar amânăm sa dau examenul, preferam sa îmi iau ore în plus în poligon și traseu ca mi se părea mie mai safe și eram oarecum dezorientata de ce voiam. Erau mai multe schimbări în viata mea și asta doar una mica dintre ele. Am luat extra cursuri de se plictisise instructorul de mine dar pentru ca ii păream de gașca ma tot împingea de la spate sa dau examenul sa îmi iau permisul. Eu nu, mie îmi convenea sa ma programez când aveam timp eu sa îmi fac damblaua în poligon ,pe traseu cu el șamd. ..îmi plăcea sa fiu eleva...in fine, a venit momentul sa imi spuna, fata , nu mai am ce sa iti arat, ești demult pregătită sa dai examenul, știam dar nu aveam chef. L-am dat ,l-am luat. Și atunci a venit întrebarea, și acum ce fac? Am închiriat motor un an de zile...nu mi-a pasat ca puteam de banii aia sa îmi iau motor ...nu știam ce motor vreau, asa ca am preferat sa închiriez și sa vad cum ma simt , am mers pe hornet pe cb500 și pe sv...cu sv m-am înțeles. În scoala m-am înțeles cu Kava650ern dar parca sv închiriat m-a făcut sa decid, deși era o râgâlie jalnica fara abs. Mi-a plăcut mie. Asa ca ..după ce m-am plictisit de închiriat ..am zis ,da, îmi iau sv. Acum 8 minute, RedRat a spus: Chef de plimbari am, mai tot timpul! Problema este ca stau in Polonia Vai, pai nu ziceai și tu ceva mai devreme, tocmai ce am fost în PL cu jobul... Editat Iunie 7, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Fetita, Pai asa zi ba baiatule, deja te trecem la veterani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 7, 2022 Autor Share Postat Iunie 7, 2022 Nu, sunt incepatoare, ce voiam sa iti demonstrez este că nu ai dreptate în privința anilor și etapelor din viata mea... Si e normal sa nu ai habar pentru că nu mă cunoști...însă mă deranjează ca ai impresia ca știi tu mai bine.. Si nu ma deranjează ca îmi zici bai băiatule, sunt sigura ca am mai multe c,oaie decât tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 6 minutes ago, Flower-Power said: Vai, pai nu ziceai și tu ceva mai devreme, tocmai ce am fost în PL cu jobul... Daca vreodata ajungi in zona Varsovia, si vei tine minte treaba asta, poate dai de veste, si ne vedem la o poveste, sau la pedalat, daca vii cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 7, 2022 Autor Share Postat Iunie 7, 2022 Ești nebun, în Varșovia am fost...bai care ai vrut tu pauza...pana mea, măcar sa te fii adunat în pauza asta.. Dar am fost cu avionul , sa ne înțelegem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 Acum 18 minute, Flower-Power a spus: sunt sigura ca am mai multe c,oaie decât tine. Ia uite unde era coiosul forumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 7, 2022 Share Postat Iunie 7, 2022 34 minutes ago, Flower-Power said: Ești nebun, în Varșovia am fost...bai care ai vrut tu pauza...pana mea, măcar sa te fii adunat în pauza asta.. Dar am fost cu avionul , sa ne înțelegem... Mda, am ratat ocazia mai vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 15, 2022 Autor Share Postat Iunie 15, 2022 Mai vin când am ocazia, sper nu prea curând.. poate în vacanta ca altfel am dat skip la chestii corporatiste. Revin cu o varianta de traseu pentru cei care vor și s-au anunțat: plecare sambata dimineața, anticipez un 10 către mare, vama veche retur duminica, vedem unde ne cazam. Cine mai dorește, cine mai poftește, luati-va pasagerele.. Pe drumul vechi de mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 15, 2022 Share Postat Iunie 15, 2022 (editat) Acum 29 minute, Flower-Power a spus: Pe drumul vechi de mare... Cât de vechi? Că există vreo 3 variante (+variațiuni) în afară de A2: cel pe la Lehliu-Cernavodă, Slobozia - Hârșova și via bac Călărași. Ultima variantă are o porțiune ff mișto după ce treci Dunărea dacă mergi spre Mangalia, drum bun, liber și frumos. Și spre Călărași via Sărulești. Acum 29 minute, Flower-Power a spus: luati-va pasagerele Sunt flămânzi cățeii ăia? Editat Iunie 15, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 16, 2022 Autor Share Postat Iunie 16, 2022 Întâlnire de vama anulata. La 07.06.2022 la 22:35, RedRat a spus: Daca vreodata ajungi in zona Varsovia, si vei tine minte treaba asta, poate dai de veste, si ne vedem la o poveste, sau la pedalat, daca vii cu moto Se pare ca astrele m-au urmărit cu Varșovia.. nu găsești și tu un sv650 de închiriat duminica de dimineata sa mergem sa pedalam prin împrejurimi? Cu tot cu echipament .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 16, 2022 Share Postat Iunie 16, 2022 Acum 6 ore, Flower-Power a spus: Întâlnire de vama anulata. Pff, ai stârnit pițiflaușii și acum îi abandonezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 16, 2022 Autor Share Postat Iunie 16, 2022 Sa vezi ce revelatie am avut cu una care era interesata de amantul cu care am zis ca merg eu...a insistat ceva fata.. Plina lumea de nef.. Acum asta e în plan, pentru ca trebuie sa ajung la 2 în București sa prind un avion. Si distractia s-a întâmplat azi.. Cea mai simpatică faza a fost când am depășit un tir și nu știu de ce, probabil a văzut ca sunt fată, a început sa claxoneaze..asa de distracție.. mi-a stat inima în loc.. am văzut în oglinda ca îmi făcea semne de la revedere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2022 Autor Share Postat Iunie 26, 2022 Care mi-ai dat de blestem..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 26, 2022 Share Postat Iunie 26, 2022 23 minutes ago, Farfuridi said: Esti fierbinte rau,ai topit betonul,acum ai nevoie nevoie de un barbat cu un picamer sanatos! Nu are cricul in asfalt. Dar a rupt schimbatorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2022 Autor Share Postat Iunie 26, 2022 Acum 3 ore, Farfuridi a spus: Esti fierbinte rau,ai topit betonul,acum ai nevoie nevoie de un barbat cu un picamer sanatos! Mi-e teamă că nu înțeleg.. poți sa dezvolti ,te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 La prima vedere in poza cricul tau nu prea are talpa, pare infipt in asfalt. Daca maresti poza se vede ca are o talpa mica, anormal de mica. Poti sa lasi vreodata moto pe cric pe pamant, nu pe asfalt? Pare ca se ingroapa la prima incercare. Schimbatorul e rupt sau e doar desfacut din surub? Din poza nu imi dau seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 S-a uscat și a căzut, boală chinezească! Se zice că lipsa utilizării duce la atrofierea organului, mă gândesc că asta s-a întâmplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Nu e decat un alt episod din a fi vesnic incepator, acel schimbator sigur avea o cursa mai lunga si o elasticitate inainte de a atarna ca o sula bleaga. Schimbatoarele de viteze au tendinta de a se slabi in timp si daca nu simti o modificare sau o elasticitate cand schimbi vitezele ajungi sa ramai in drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 27, 2022 Autor Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 9 ore, AdrianB1 a spus: La prima vedere in poza cricul tau nu prea are talpa, pare infipt in asfalt. Daca maresti poza se vede ca are o talpa mica, anormal de mica. Poti sa lasi vreodata moto pe cric pe pamant, nu pe asfalt? Pare ca se ingroapa la prima incercare. Schimbatorul e rupt sau e doar desfacut din surub? Din poza nu imi dau seama. Pe pământ nu, nici nu am încercat.. pun o stingher, o piatra dacă trebuie sa i las pe pământ. Schimbatorul e desfăcut din șurub ..l-am prins cu șoricei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 18 ore, Flower-Power a spus: Care mi-ai dat de blestem..? Ciudata lucrare. Asa ceva pateam doar la Mobra Hoinar de pierdeam schimbatorul pe drum Dar cat timp l-ai repus in functiune ... @Nguyen un domn, asa cum il cunoastem. Imi dau seama ca ai mers pe muuuulte mobre la viata ta. De 30 de ani de cand nu mai am Hoinar-ul nu mi s-a intamplat sa sa desfaca schimbatorul de viteze. Dar nu putem contesta stiinta ta de carte si experienta ta vasta (de scuterist). Dar spune-ne si noua care este legatura problemei cu cursa si "elasticitatea" pedalei, sa mai invatam si noi de la profesionisti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 10 minute, Silver Arrow a spus: @Nguyen un domn, asa cum il cunoastem. Imi dau seama ca ai mers pe muuuulte mobre la viata ta. De 30 de ani de cand nu mai am Hoinar-ul nu mi s-a intamplat sa sa desfaca schimbatorul de viteze. Dar nu putem contesta stiinta ta de carte si experienta ta vasta (de scuterist). Dar spune-ne si noua care este legatura problemei cu cursa si "elasticitatea" pedalei, sa mai invatam si noi de la profesionisti..... Mai Silberstein, vad ca esti foarte activ desi ziceai ca ai treaba, sa castigi bani ca sa platesti taxe. Stii foarte bine ca sunt n motive pentru care un schimbator de viteze poate sa faca probleme, de exemplu o interventie asupra mecanismului unde vajnicul mecanic nu a strans suficient de bine surubul care fixeaza schimbatorul. In cazul schimbatoarelor care se fixeaza pe nuturi poate interveni si banala rugina daca mobra a stat mai mult afara, rugina ataca nuturile si apar jocurile aferente care au ca simptom marirea cursei schimbatorului sau senzatia de elasticitate la schimbarea treptelor. La schimbatoarele care se fixeaza pe nuturi strangerea surubului se controleaza periodic si se verifica totodata daca pedala este solidara cu axul. Acum, daca madama sesiza ca s-a schimbat ceva cu schimbatorul avea sanse sa observe acest lucru pana sa-i cada pedala jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 (editat) Eu până acum am întâlnit doar chestii blocate pe caneluri din cauza ruginei, dar ce știu eu... Editat Iunie 27, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 Acum 3 minute, ENEOS a spus: dar ce știu eu... Chiar asa, tu nu prea stiai ca sunt masini care folosesc senzorii ABS si ca senzor pentru vitezometru. Nimeni nu le stie pe toate dar nu asta e problema ci faptul ca unii dintre voi traiti cu impresia ca nu mai aveti nimic de invatat. Sunteti atat de mandri si de orgoliosi (si batuti in cap) incat nici nu realizati cat de important este sa asimilezi informatii noi si folositoare. Acum 6 minute, ENEOS a spus: Eu până acum am întâlnit doar chestii blocate pe caneluri din cauza ruginei, Acest lucru nu exclude situatia in care din cauza ruginei se poate macina materialul. Sunt situatii in care piesele pot fi blocate pe nuturi din cauza ruginei (ex: bari de torsiune) sau cand din cauza ruginei incep sa prinda joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 27, 2022 Share Postat Iunie 27, 2022 (editat) Acum 14 minute, Nguyen a spus: bare de torsiune Ăsta dacă n-or fi vorba de unități de măsură pt presiune. Nu știu ce draq m-aș fi făcut fără tine, nici culbutorii la CIH nu știam să-i regulez, noroc că mașina era deja vândută când m-ai învățat! On topic: pedala schimbătorului la SV650 e fixată pe ax cu o siguranță, nu avea ce șurub să verifice și ce să simtă, funcționează la fel atâta timp cât e la locul ei, când s-a uscat a căzut! Din poză se vede că a picat cu tot cu ax, pesemne s-a gripat și a forțat axul să se rotească. Editat Iunie 27, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate