Flyhigh Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Prima motocicleta, prima iubire Buna, am 16 ani si mi am dat permisul de a1, l am luat, ma gandeam ce moto sa aleg. Suzuki gsxr 125, Kawasaki ninja 125 sau yzf r125? sunt deschisă si la alte referințe. P.S am 1,70, 61 kg. Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Posibil să nu primești răspuns. E ca și cum aș întreba eu: băi, băieți vreau să beau ceva dar nu știu ce, țuică, vodcă sau bere ? Ar merge și un vin... Deci ține de gusturile personale, de rezistența ficatului, de câți bani ai la dispoziție și ce îți propui, să bei de sete, de plăcere sau să te faci mangă? Cam asta ar fi ideea, poate ne mai ajută și altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Fiind acceasi clasa/cc, as zice sa mergi pe cea care estetic arata cel mai bine pentru tine. Ca si fiabilitate, nu am idee, dar ca look, as alege kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 14 ore, Flyhigh a spus: Prima motocicleta, prima iubire Buna, am 16 ani si mi am dat permisul de a1, l am luat, ma gandeam ce moto sa aleg. Suzuki gsxr 125, Kawasaki ninja 125 sau yzf r125? sunt deschisă si la alte referințe. P.S am 1,70, 61 kg. Multumesc mult! Ca sa te putem ajuta, trebuie sa ne spui la ce vrei sa folosesti motocicleta. Motociclismul ca activitate, este o umbrela foooaarteee mare, sub ea se ascund multe... "motociclisme", daca pot sa ma exprim asa. Astfel, exista turism moto, motociclism sportiv, motociclism enduro, adventure, motociclism de promenada sau de commuting, etc, etc. Asa ca trebuie sa ne spui ce vrei sa faci cu motocicleta: vrei sa o folosesti preponderent prin oras, sau poate vrei sa faci excursii mai lungi, poate vrei sa te dai pe coclauri, etc, etc. Vino cu precizari si vei primi raspunsuri utile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Am avut o honda 125 R CBR, tare multumit am fost de ea .... pe ea am invatat moto. Inca merge fratele meu cu ea ... are cam 11-12 anisori, si nu se lasa la pensie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 https://www.motorcyclenews.com/new-rider/2017/may/top-motorcycles-125cc-learner/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Bun venit in lumea moto! Asa cum ai scris: prima motocicleta, prima iubire. Cu totii ne-am ales prima motocicleta pentru o iubeam cum arata si pentru ca visam la ea de cand eram copii. Nici un alt criteriu. Asadar iti cumperi motocicleta care iti place tie si pina la 18 ani cand o sa iti iei A-ul o sa iti dai seama ce motor ti se potriveste. Daca bugetul iti va permite, Incearca sa iti iei o motocicleta cu ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Acum 6 minute, Silver Arrow a spus: pina la 23 ani cand o sa iti iei A-ul.....fixed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 24 de ani sau 20 de ani daca are o vechime minima de 2 ani pe motociclete din categoria A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 15, 2019 Share Postat Mai 15, 2019 Stiam eu ceva dar nu prea bine intrucat nu m-a mai interesat. Deh, fii-miu acuma 6 ani a prins ultima strigare cand a luat A-ul la 18 ani. Acuma ca o fi 20, ca o fi 24 sau 23, are timp noul nostru coleg sa afle ce mobra ii place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 Dom” Silver dați-mi voie să vă combat, cu respect. Eu n-am ales-o nici pentru cum arăta nici că am visat-o. Am avut nevoie de un mijloc de transport - mai bun decât ITB-ul - ca să ajung mai repede unde mă chema slăbiciunea omenească. Recunosc, sunt vinovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 22, 2019 Share Postat Mai 22, 2019 Acum 1 oră, Muretto Grundieg a spus: Dom” Silver dați-mi voie să vă combat, cu respect. Eu n-am ales-o nici pentru cum arăta nici că am visat-o. Am avut nevoie de un mijloc de transport - mai bun decât ITB-ul - ca să ajung mai repede unde mă chema slăbiciunea omenească. Recunosc, sunt vinovat. Eu recunosc ca este trist cand iti cumperi motocicleta de nevoie, nu din dragoste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Mai trist e când nu ai motocicletă. Să fim veseli deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Apropo de ”dragostea” asta pentru fiare, am văut un filmuleț în care posesorul unui Ural cu ataș, sătul de câte fițe i-a făcut, l-a dus la un fel de Remat de-al lor și l-a băgat la presă. Uralul s-a ”răzbunat” și în timpul presării a luat foc fiind nevoie de niște băieți cu extinctoare ca nu ardă instalația mașinăriei. Mie mi s-a părut un moment trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Acum 8 minute, Muretto Grundieg a spus: Apropo de ”dragostea” asta pentru fiare, am văut un filmuleț în care posesorul unui Ural cu ataș, sătul de câte fițe i-a făcut, Comunistele nu sunt pentru oricine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 24, 2019 Share Postat Mai 24, 2019 He, he...și eu am o comunistă din 1980, știu ce zici. Am fost la un moment dat aproape de punctul de a-i da foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate