leopold232 Postat Iunie 3, 2022 Share Postat Iunie 3, 2022 3 minutes ago, Adrian M. said: Colegu, e veche postarea. Am deja scutec Am vazut ca este veche postarea, dar e bine sa stie si altii ce isi pot cumpara si ce preturi se practica. Sa ne gandim si la ceilalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 La 03.06.2022 la 14:24, leopold232 a spus: Am vazut ca este veche postarea, dar e bine sa stie si altii ce isi pot cumpara si ce preturi se practica. Sa ne gandim si la ceilalti. Hai ca ma uit eu acum sa imi iau un scuter pentru bucuresti si va pun excel ca sa va puteti "orenta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 @Adrian M. si eu am probleme cu trepidatul cand plec de pe loc si pana la 40kmh nu i-am dat de cap si m-am obisnuit asa cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 9, 2022 Autor Share Postat Iunie 9, 2022 Acum 9 minute, Cavaleru a spus: @Adrian M. si eu am probleme cu trepidatul cand plec de pe loc si pana la 40kmh nu i-am dat de cap si m-am obisnuit asa cu el La mine face la plecare, pana la maxim 15 20 la ora. O sa incerc sa l mai duc pe ici colo sa verifice. O sa cumpar si arcuri si role, fac o incercare si cu alea. Asa de test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 9, 2022 Autor Share Postat Iunie 9, 2022 Acum 2 ore, caracterincompatibil a spus: Un mecanic bun știu eu,depinde de programul lui la job.nu are prea mult timp de reparatii Pai help chiar vreau sa i dau de capat. merg oriunge in jurul Bucurestiului,si seara daca e. Doar sa vrea. Poti sa l intrebi? Sau sa imi dai numarul mie direct, te rog? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 9, 2022 Autor Share Postat Iunie 9, 2022 (editat) Multam! Acum 4 minute, caracterincompatibil a spus: Am sa vorbesc azi cu el și te mesegiuiesc pe seara, sau maine Editat Iunie 9, 2022 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 7 hours ago, Cavaleru said: si eu am probleme cu trepidatul cand plec de pe loc si pana la 40kmh aveam si eu problema asta,la plecat de acasa in special pe vreme mai rece sau umeda;ce sa vezi,ambreiajul era dus,aproape fier pe fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 Acum 3 ore, mihai c a spus: aveam si eu problema asta,la plecat de acasa in special pe vreme mai rece sau umeda;ce sa vezi,ambreiajul era dus,aproape fier pe fier ambreiajul e ok, recent schimbat la fel si cel original avea destula carne. probabil arcurile slabite sau oala ambreiajului uzata inegal.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 la probe cu capacul scos,am vazut ca la accelerari vibreaza mult cureaua (cind am pus una noua),probabil din mici imperfectiuni plus unele rezonante;vibratia e limitata de carcasa insa presupun ca atitea intinderi si lovituri in carcasa trebuie sa aiba ceva efecte la mine,evident,modelul e Honda SH300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 9, 2022 Autor Share Postat Iunie 9, 2022 Acum 14 minute, mihai c a spus: la probe cu capacul scos,am vazut ca la accelerari vibreaza mult cureaua (cind am pus una noua),probabil din mici imperfectiuni plus unele rezonante;vibratia e limitata de carcasa insa presupun ca atitea intinderi si lovituri in carcasa trebuie sa aiba ceva efecte la mine,evident,modelul e Honda SH300 Si, ai inlocuit cureaua? Desi era noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 9, 2022 Share Postat Iunie 9, 2022 nu am inlocuit,insa acum realizez ca fenomenul era cu vechiul ambreiaj obosit am pus curea Mitsuboshi,ca asta am gasit in timp util,data viitoare o sa pun Bando,cica astia le fac si pe cele OEM transmisia perfecta inca nu s-a inventat (a,ba da,cea electrica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spocs Postat Ianuarie 9 Share Postat Ianuarie 9 Salut, ma poti ajuta cu o parere de la un posesor sau fost posesor de Kymco Downtown 300i? @Adrian M. Recomanzi acest scuter pentru Bucuresti? Te ai mai lovit de alte probleme cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 9 Share Postat Ianuarie 9 Da' ce, scuterele sunt "pentru Bucuresti" sau "NU pentru Bucuresti" ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 9 Autor Share Postat Ianuarie 9 Acum 4 ore, Spocs a spus: Salut, ma poti ajuta cu o parere de la un posesor sau fost posesor de Kymco Downtown 300i? @Adrian M. Recomanzi acest scuter pentru Bucuresti? Te ai mai lovit de alte probleme cu el? Salut. Important este să găsești unul in mintea lui. Eu după ce l am pus la punct, a mers si încă merge brici! Este la un amic,și îl plimba continuu de atunci fără probleme. Este foarte manevrabil, practic,comod, totul foarte ok pt gabaritul lui. Este cred ce mai manevrabil 300 din categoria astora mai grase. De recomandat, da, cu drag, daca l găsești în stare bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă (editat) Salutare, Dupa o pauza buna de 2 roti (cativa ani), ma gandesc sa ma urc din nou in sa, de data aceasta pe un scuter. Drumul (2-3 zile pe saptamana) birou-acasa il fac doar pe DN1 dinspre Balotesti - Therme pana la Casa Presei Libere iar traficul e ceva de nedescris. La orice ora ai pleca dimineata, nu scapi de 70-80 de minute de autobuz/masina. Momentan nu e o necesitate urgenta. Inca se lucreaza de acasa foarte mult, cand am treaba in oras de obicei sunt cu copilul dupa mine (deci implicit si masina), cu alte cuvinte nu e dracul asa de negru. Asadar, tatonez terenul si sunt in cautare de idei/păreri/sugestii, privind achizitia unui scuter. Informatii de luat in calcul: - sa fie nou sau spre nou, buget 5 mii eur maxim. Daca e nou, cu atat mai bine ca-l pot lua in rate (daca se ofera o astfel de posibilitate) Daca e un sh, atunci trebuie sa aiba putini km, revizuit bine - carnet de service daca exista, luat de nou cu factura - nu vreau batai de cap. - musai ABS, nici nu merita mentionat; daca are frane combinate, e mai mult ca perfect. - sa incapa lejer 1 casca in el, daca nu chiar 2 - un design de scuter (dar asta e subiectiv) mai robust, placut, futurist - nu prefer slim. am 90 kg si 1.90 (am avut o motocicleta mt09 si vazandu-ma in poze, era cam mica ptr mine) -sa fie pe injectie -sa mearga cu viteza de 100km/h fara sa para ca moare - daca e sa ma leg de service, sa fie fiabile, deloc scumpe ca intretinere. - garantie, cat mai multa - stiu sa conduc o motocicleta; nu stiu daca un scuter se conduce la fel (la modul serios vorbesc). Nu am condus niciodata vreun scuter, nu stiu cum e senzatia de cutie automata, cum e sa nu ai un ghidon intre picioare si tot feelingul. Mai mult ca sigur voi incepe sa ma urc usor usor pe unul la un drive test. Sper sa stiu ce fac La ce m am uitat pana acum, luand recomandarile de la inceputul topicului: - Yamaha XMAX 300 - frumos, dar sare mult peste buget. e in jur de 6700 si nush daca asta inseamna cu /fara rabla. La banii astia am gasit si ceva SYM - Honda FORZA 350. desi sunt 2 variante - 24ym vs 25ym - nu regasesc ca diferenta de 700 eur merita. plus ca din start bugetul e prea mare. De la 6450 eur si nush daca asta inseamna cu /fara rabla - kymco - gt 350i si dtx 350. la fel, destul de sus ca buget. - SYM Joyride 300 si SYM ADX300 - sa zicem ca e in limita de sus a bugetului - kawasaki j300. ciudat este ca pe siteul kawasaki romania nu am gasit sectiunea de scutere. asadar, pretul de nou lipseste, insa pe olx si an mai vechi am gasit intre 3-4 mii. Merci mult de ajutor! Editat 13 ore în urmă de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Pffff...se băși mireasa ! Bine ai revenit tovarașe De la MT la scuter ...cam abrupta trecerea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă @SuzukiRf600R, mai ai numărul meu? Povestim daca e:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă 1 oră în urmă, SuzukiRf600R a spus: Salutare, Dupa o pauza buna de 2 roti (cativa ani), ma gandesc sa ma urc din nou in sa, de data aceasta pe un scuter. Drumul (2-3 zile pe saptamana) birou-acasa il fac doar pe DN1 dinspre Balotesti - Therme pana la Casa Presei Libere iar traficul e ceva de nedescris. La orice ora ai pleca dimineata, nu scapi de 70-80 de minute de autobuz/masina. Momentan nu e o necesitate urgenta. Inca se lucreaza de acasa foarte mult, cand am treaba in oras de obicei sunt cu copilul dupa mine (deci implicit si masina), cu alte cuvinte nu e dracul asa de negru. Asadar, tatonez terenul si sunt in cautare de idei/păreri/sugestii, privind achizitia unui scuter. Informatii de luat in calcul: - sa fie nou sau spre nou, buget 5 mii eur maxim. Daca e nou, cu atat mai bine ca-l pot lua in rate (daca se ofera o astfel de posibilitate) Daca e un sh, atunci trebuie sa aiba putini km, revizuit bine - carnet de service daca exista, luat de nou cu factura - nu vreau batai de cap. - musai ABS, nici nu merita mentionat; daca are frane combinate, e mai mult ca perfect. - sa incapa lejer 1 casca in el, daca nu chiar 2 - un design de scuter (dar asta e subiectiv) mai robust, placut, futurist - nu prefer slim. am 90 kg si 1.90 (am avut o motocicleta mt09 si vazandu-ma in poze, era cam mica ptr mine) -sa fie pe injectie -sa mearga cu viteza de 100km/h fara sa para ca moare - daca e sa ma leg de service, sa fie fiabile, deloc scumpe ca intretinere. - garantie, cat mai multa - stiu sa conduc o motocicleta; nu stiu daca un scuter se conduce la fel (la modul serios vorbesc). Nu am condus niciodata vreun scuter, nu stiu cum e senzatia de cutie automata, cum e sa nu ai un ghidon intre picioare si tot feelingul. Mai mult ca sigur voi incepe sa ma urc usor usor pe unul la un drive test. Sper sa stiu ce fac La ce m am uitat pana acum, luand recomandarile de la inceputul topicului: - Yamaha XMAX 300 - frumos, dar sare mult peste buget. e in jur de 6700 si nush daca asta inseamna cu /fara rabla. La banii astia am gasit si ceva SYM - Honda FORZA 350. desi sunt 2 variante - 24ym vs 25ym - nu regasesc ca diferenta de 700 eur merita. plus ca din start bugetul e prea mare. De la 6450 eur si nush daca asta inseamna cu /fara rabla - kymco - gt 350i si dtx 350. la fel, destul de sus ca buget. - SYM Joyride 300 si SYM ADX300 - sa zicem ca e in limita de sus a bugetului - kawasaki j300. ciudat este ca pe siteul kawasaki romania nu am gasit sectiunea de scutere. asadar, pretul de nou lipseste, insa pe olx si an mai vechi am gasit intre 3-4 mii. Merci mult de ajutor! Salut, Nu te mai uita la scutere de 300 ca toate sunt pe acolo ca pret. Doar pentru mers pana la birou si strecurat prin trafic ia in considerare un 150cc sau 125cc. Poti lua in calcul si Piaggio Liberty, Medley chiar daca au un look mai clasic. In ceea ce priveste Honda, noile modele sunt absolut dezastruoase ca finisaje si calitate perceputa - plasticele pe ele sunt din materiale reciclate, subtiri, zici ca se rup la cea mai mica atingere. Si-a luat un coleg un Forza 350 nou 2025 si este monstruos. Nu zic ca nu o fi bun, dar la cat costa putea sa il faca mai ca lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă yamaha Nmax 155 Am eu ( 2017) si este foarte bun pentru asa ceva/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Confirm, folosesc Medley 150 pentru Bucuresti zi de zi, incap doua casti sub sa, mai ai si topcase pentru altele. Al meu e 2019, l-am luat SH cu 2000km, fara nici o problema (acum are 7000) Editat 9 ore în urmă de Mihai Daniliuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate