Sari la conținut

Ce scuter sa imi iau

Adrian M.
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La 03.06.2022 la 14:24, leopold232 a spus:

Am vazut ca este veche postarea, dar e bine sa stie si altii ce isi pot cumpara si ce preturi se practica.

Sa ne gandim si la ceilalti.

Hai ca ma uit eu acum sa imi iau un scuter pentru bucuresti si va pun excel ca sa va puteti "orenta" 🤭

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 minute, Cavaleru a spus:

@Adrian M. si eu am probleme cu trepidatul cand plec de pe loc si pana la 40kmh 

nu i-am dat de cap si m-am obisnuit asa cu el :)

La mine face la plecare, pana la maxim 15 20 la ora. 

O sa incerc sa l mai duc pe ici colo sa verifice. O sa cumpar si arcuri si role, fac o incercare si cu alea. Asa de test

Link spre comentariu

Acum 2 ore, caracterincompatibil a spus:

Un mecanic bun știu eu,depinde de programul lui la job.nu are prea mult timp de reparatii

Pai help :D

chiar vreau sa i dau de capat. merg oriunge in jurul Bucurestiului,si seara daca e. Doar sa vrea.

Poti sa l intrebi? Sau sa imi dai numarul mie direct, te rog?

Ms.

Link spre comentariu

7 hours ago, Cavaleru said:

si eu am probleme cu trepidatul cand plec de pe loc si pana la 40kmh 

aveam si eu problema asta,la plecat de acasa in special pe vreme mai rece sau umeda;ce sa vezi,ambreiajul era dus,aproape fier pe fier

Link spre comentariu

Acum 3 ore, mihai c a spus:

aveam si eu problema asta,la plecat de acasa in special pe vreme mai rece sau umeda;ce sa vezi,ambreiajul era dus,aproape fier pe fier

ambreiajul e ok, recent schimbat la fel si cel original avea destula carne. probabil arcurile slabite sau oala ambreiajului uzata inegal..

Link spre comentariu

la probe cu capacul scos,am vazut ca la accelerari vibreaza mult cureaua (cind am pus una noua),probabil din mici imperfectiuni plus unele rezonante;vibratia e limitata de carcasa insa presupun ca atitea intinderi si lovituri in carcasa trebuie sa aiba ceva efecte

la mine,evident,modelul e Honda SH300

Link spre comentariu

Acum 14 minute, mihai c a spus:

la probe cu capacul scos,am vazut ca la accelerari vibreaza mult cureaua (cind am pus una noua),probabil din mici imperfectiuni plus unele rezonante;vibratia e limitata de carcasa insa presupun ca atitea intinderi si lovituri in carcasa trebuie sa aiba ceva efecte

la mine,evident,modelul e Honda SH300

Si, ai inlocuit cureaua? Desi era noua? 

Link spre comentariu

nu am inlocuit,insa acum realizez ca fenomenul era cu vechiul ambreiaj obosit  ☺️

am pus curea Mitsuboshi,ca asta am gasit in timp util,data viitoare o sa pun Bando,cica astia le fac si pe cele OEM

transmisia perfecta inca nu s-a inventat (a,ba da,cea electrica)

Link spre comentariu

• 2 years later...
Acum 4 ore, Spocs a spus:

Salut, ma poti ajuta cu o parere de la un posesor sau fost posesor de Kymco Downtown 300i? @Adrian M.

Recomanzi acest scuter pentru Bucuresti? Te ai mai lovit de alte probleme cu el?

Salut. Important este să găsești unul in mintea lui. Eu după ce l am pus la punct, a mers si încă merge brici! Este la un amic,și îl plimba continuu de atunci fără probleme. Este foarte manevrabil, practic,comod, totul foarte ok pt gabaritul lui. Este cred ce mai manevrabil 300 din categoria astora mai grase. De recomandat, da, cu drag, daca l găsești în stare bună.

Link spre comentariu