Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator goe 75

Lupte aveti voi in cerebel . Aici e forum , nu se decide nimic. Ne distram si trece timpul.

Pentru mine Marele Graal este o replica super funny.

Pacatul vostru cel mai mare este ca nu aveti haz.Adica nu in mod intentionat.

Editat de goe 75
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 15 minute, goe 75 a spus:

Lupte aveti voi in cerebel...

Se vede de la o posta ca doctrina ateista si-a pus grav amprenta asupra ta si esti un razboinic ateist cu sabia in mana. Esti gata de lupta oricand pentru religia ateista pe care ai imbratisat-o.

Acum 15 ore, goe 75 a spus:

@paul_biker

Razboinicule, da palme reale ai tupeul sa dai?  Ai o dorinta sa te martirizez?

Dovada ca esti un ateist militant.

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu

Vizitator goe 75

Muhahahahaha! 

Nu sunt ateu .

Dumnezeul meu nu o arde ca ar avea trei personalitati.

Aia e dovada ca stiu cum sa-l ispitesc pe fraier sa dea-n fasole cu mucii trufiei si alte pacate d-ale voastre.

Editat de goe 75
Link spre comentariu

Acum 19 minute, goe 75 a spus:

Muhahahahaha! 

Nu sunt ateu .

Deci frustrarea ta provine din faptul ca faci parte dintr-o secta mica si fara istorie. Esti doar un complexat.

Acum 19 minute, goe 75 a spus:

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu

Acum 37 minute, goe 75 a spus:

Muhahahahaha! 

Nu sunt ateu .

Stai cuminte ca eu am inteles cu cine stau de vorba. Acum ti-a scapat porumbelul si nu ai ce sa mai faci.

Pentru cei mai putin initiati: Faptul ca nu crezi in trinitate, nu crezi in existenta iadului, nu crezi in nemurirea sufletului etc., nu ne arata altceva decat ca faci parte din Martorii lui Iehova.

Link spre comentariu

1 oră în urmă, categoria"A" a spus:

Intrebarea e una foarte simpla: Este nevoie de BOR? Si imi dau seama ca trebuia sa sune altfel, din cate inteleg de la initiator, care si el bate campii pe teme religioase.

Da, este nevoie de BOR, pt. ca ea reprezinta o parte importanta si chiar palpabila a istoriei acestui popor. Dam la o parte BOR, dam la o parte o buna bucata din istorie. BOR a dat oameni care s-au jertfit pentru tara, a dat oameni care au contribuit la propasirea acestui neam si continua sa dea si astazi.

Da, exact. Fara BOR am fi complet in genunchi, imorali pana in maduva oaselor, posedati de pacate si cazuti sub tavalugul nivelator al globalismului ateist.

Chiar daca orice om poate avea si o relatie personala cu Dumnezeu, BOR deschide poarta catre El prin Sfintele Taine, asa cum au fost lasate noua tot de Dumnezeu.

Link spre comentariu

Acum 14 minute, paul_biker a spus:

Da, exact. Fara BOR am fi complet in genunchi, imorali pana in maduva oaselor, posedati de pacate

Vorbesti de tine ma gandesc, si cei ca tine...  stim asta, am zis ceva similar cu muuulte pagini mai devreme. Uite, prima chestie la care iti dau dreptate in intregime.

Dar despre altii care oricum nu au nevoie de bor nici in prezent si niciodata nu au avut, nu cred ca te poti pronunta, ar fi mult prea stupid.

PS oricum sunteti imorali si cu bor, cata vreme sustineti atatea marsavii si vi-s pline cartile sfinte de atrocitati de care nu va deziceti nici astazi, ba din contra le cautati scuze si explicatii.

Link spre comentariu

Acum 32 minute, Starcream a spus:

Flash News, poți... sa n-ai nicio treaba cu BOR...

Poti sa n-ai nicio treaba nici cu Muzeul Tehnic, dar asta nu inseamna ca trebuie desfiintat. Bine, la mintea voastra imi dau seama ca v-ti putea gandi ca si ala e sustinut din buzunarele voastre si ar trebui desfiintat.

Link spre comentariu

Mahhh....da ce e prostia asta,sa nu lucrezi de sarbatorile religioase? Poi,am numarat 85 zile de sarbatoare,cu tot cu duminici.Iaca alta inventie,prostie bor. Să-și ia sarbatorile,sa le indese undeva,sa plece cu tot cu ele.

Link spre comentariu

La biserica ortodoxă română🤣🤣🤣🤣.Azi trebuia sa montez ceva la o adresa in Timisoara,omu,nu m-a primit,că e sarbatoare😯,că e păcat.Plm,pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli....lista e lunga.Ce pacatu pixdii e sa lucri de sf cutare?

Link spre comentariu

Acum 2 minute, pinnochio a spus:

La biserica ortodoxă română🤣🤣🤣🤣.Azi trebuia sa montez ceva la o adresa in Timisoara,omu,nu m-a primit,că e sarbatoare😯,că e păcat.Plm,pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli....lista e lunga.Ce pacatu pixdii e sa lucri de sf cutare?

Pai si nu l-ai fvtut in gura pe ala care nu te-a primit? Nu i-ai zis ca-i tragi la mvie cu tot cu sarbatoarea lui? Sper ca ai fost dur si i-ai explicat cum sta treaba.

Link spre comentariu

Acum 21 minute, pinnochio a spus:

pacat e sa furi,violezi,f...i nevasta vecinului,minti,inseli....

Tocmai ai scris cateva din cele 10 porunci ale Decalogului:

- Sa nu furi

- Sa nu fii desfranat

- Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău

- Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău

Ba, tu sigur esti ateist? Ori sunteti golani, ori nu mai sunteti!

Editat de categoria"A"
Link spre comentariu

Acum 4 ore, Starcream a spus:

Poti sa fii cel mai inteligent om din lume si cu toate astea sa nu fii intelept... 

"O baba murdara pe picioare, care sta in fata icoanei Maicii Domnului in biserica, fata de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, asta moare asa, dihor." Petre Tutea

Tot el a zis:

"Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Intre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si intre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu."

Si mai e o vorba: "Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii!"

Luati si meditati la asta. 

Acum 6 minute, pinnochio a spus:

Nu mai extrapola,serifu🤪era vorba de munca in zi de sarbatoare de rahat.Cred ca e alta inventie a bor.Pe prosti îi controlezi cu reguli.

Deci tu crezi ca nu ar trebui sa existe nici o regula, pentru destepti. Deci putem omora, viola, fura, distruge, dupa bunul plac al fiecaruia? Fara vreo frica de a fi pedepsit?  

Editat de paul_biker
Link spre comentariu

Există regula celor 7 ani de acasă(educatie,civilizatie,comportament social normal,respectul față de ceilalti,respect fața de animale,natură)Cu asta pleci în viață.

Link spre comentariu

Acum 25 minute, paul_biker a spus:

Fara vreo frica de a fi pedepsit?

Cu fiecare cuvintel iti arati adevarata valoare.. Singurul motiv pentru care nu omori, violezi, furi, este ca iti este frica de pedeapsa. Niiiiice. Moralitatea crestina.

Link spre comentariu

Acum 12 minute, pinnochio a spus:

Există regula celor 7 ani de acasă(educatie,civilizatie,comportament social normal,respectul față de ceilalti,respect fața de animale,natură)Cu asta pleci în viață.

Problema e ca, pana acum, cei 7 ani de acasa au venit la pachet cu trasaturile moralei crestine, sadite in fiecare dintre noi de bunici sau parinti. Ai rabdare si o sa vezi cum generatiile noi, crescute de parinti ateisti, te vor scuipa mai tarziu pe strada. Mai vedem noi peste 15-20 de ani cum sta treaba cu comportamentul social normal si cu respectul fata de tot ce ne inconjoara. Deja se vad efectele cresterii copiilor fara frica de Dumnezeu, fara teama de pedeapsa.

Link spre comentariu

Acum 28 minute, paul_biker a spus:

Poti sa fii cel mai inteligent om din lume si cu toate astea sa nu fii intelept... 

"O baba murdara pe picioare, care sta in fata icoanei Maicii Domnului in biserica, fata de un laureat al premiului Nobel ateu - baba e om, iar laureatul premiului Nobel e dihor. Iar ca ateu, asta moare asa, dihor." Petre Tutea

Tot el a zis:

"Eu cand discut cu un ateu e ca si cum as discuta cu usa. Intre un credincios si un necredincios, nu exista nici o legatura. Ala e mort, sufleteste mort, iar celalalt e viu si intre un viu si un mort nu exista nici o legatura. Credinciosul crestin e viu."

Cand a zis" Am stat 13 ani la puscarie pentru un popor de idioti" ti-e clar ca se referea la baba aia si la tine si nu la laureati Nobel sau alte soiuri de dihori, nu? 

Link spre comentariu

Acum 4 minute, frankone a spus:

Cu fiecare cuvintel iti arati adevarata valoare.. Singurul motiv pentru care nu omori, violezi, furi, este ca iti este frica de pedeapsa. Niiiiice. Moralitatea crestina.

Scoti din context si vorbesti aiurea. Vorbeste in numele tau. 

Editat de paul_biker
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic