Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Acum 2 minute, patrick1 a spus:

Nu înţeleg de ce ai alterat versetul cu "faţa" lui Dumnezeu când ştiai că:

"Si, daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei prorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta" (Apoc.22.19).

Sau nu ştiai?

Vorbeam despre electroni, "panoul electric"... Iar deturnezi sensul discutiei.

Dar ca sa ramanem la ce ne doare, ai auzit vreodata despre Chivotul Legamantului? Stii ce se intampla cu cei care-l atingeau? Electroni, "panou electric", alea-alea. Stii tu, treburile alea care fac ca stiinta si religia sa-si dea mana.

Acum 9 minute, patrick1 a spus:

Nu înţeleg de ce ai alterat versetul cu "faţa" lui Dumnezeu...

Exod 33:20 - "Fața nu-Mi poți vedea, căci nu poate nimeni să Mă vadă și să mai trăiască." Stii tu... Treaba cu "panoul electric". Lasa ca te prinzi tu in cele din urma, nu fii suparat.

Asa ca n-am alterat nimic, ca nu am pus intre ghilimele ceea ce am scris. Nici macar sa realizezi cand se da un citat nu esti in stare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 ore, VyXxer a spus:

Corect., dar asta e partea proasta, ca ti-o flutura. 

Crestinismul nu-l mai flutura nimeni, in schimb corectitudinea politica, islamismul si aberatiile lgbt sunt fluturate si impuse. Asta ma deranjeaza pe mine, vehementa cu care se protesteaza impotriva crestinismului in timp ce pe ailalti ii protejeaza si-i incurajeaza.

Acum 3 ore, VyXxer a spus:

Si pentru mine e relevant daca exista, ca de aia intreb. 

Religiile nu au la baza dovada existentei unei zeitati, este ca la Mos Craciun... exista daca vrei tu sa existe. Daca tu vrei sa ai credinta (a crede) dar cauti certitudini in acest sens atunci inseamna ca nu e de tine credinta, ramai ateu. 

Link spre comentariu

On 12/22/2021 at 11:10 AM, patrick1 said:

Hashem, Allah, Yahweh, Tatăl ... este Una şi aceeaşi entitate. Profeţii, profesorii, sunt mai mulţi şi predau materii diferit scrise, în diferite limbi, dar spre acelaşi adevăr al cunoaşterii. Sau al rătăcirii :D

Nu?

la fel cum cineva pe aici zicea, crestinismul sa propagat prin speriere, frica si cu sabia sau cu armele de foc dar in zilele noastre lumea a inceput sa mai vada prin miciunile religiilor si pentru Quot de mai sus - Din pacate asta incearca sa faca BOR-ul sa crezi, dar ia zii tu unui musulman de treaba asta si sa vezi ce sus sare

Link spre comentariu

• 5 months later...
  • Vizitator pinned this topic
  • 2 months later...

Să zic și aici ceva....Părintele calistrat,cel mult vizionat,apreciat,a lovit o femeie.Probabil d-nealui nu face față funcției,imagini,tot de d-nealui construită🤣🤣🤣🤣Dacă te autoproclami,înțeleptul suprem,pregătește-te.....vin proștii😕

Link spre comentariu

Salut,Video-ul arată nește bastârci generoaseChiar și Jizas a fost violent,la un moment dat. Pare că totuși,bătaia e ruptă din rai.

Editat de pinnochio
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Cam asta se intampla cand nu mai ai incredere in propria persoana si apelezi la una nemaivazuta. Ideologia si spiritul de turma iti dau turatie maxima ca atunci dupa ce-ai facut schimbul de ulei (in cratita sau la motor)  📢

Link spre comentariu

Acum 10 minute, ENEOS a spus:

Și dacă pui motul o să scadă și turația la 100 km/h chiar și cu 1000rpm! 😜

Ziceți "amin"!

IMG-20221128-WA0002.jpg

Sunte-ti niste necrendiciosi si niste oameni rai 😡

Stevey poate a avut o “relevatie”si gandind cu piosenie la cati pacatosi,de toate cultele ,a caftit in tinerete,sa gandit sa treaca pe partea cu biserica si sa incerce sa aduca raufacatorii pe calea cea dreapta prin rugaciune si post la negru 😊

Voi nu ati vazut ca si interlopii,bombardierii se roaga pt iertarea pacatelor si mai fac si donatii din banii negri…!

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Pentru că nu există ADN-ul primordial al "Evei"... 

Aveam 6 ani, învățasem să citesc și l-am întrebat pe bunicu', la o vizită în cimitir. 

Tataie, ce înseamnă INRI-ul de pe crucea bunicii? 

Mi-a spus. 

Și de ce se amestecă ăla între bunica mea și dumnezeu? 

Link spre comentariu

In UA politicul a interzisa biserica, polonia tineretul o ignora. In Romania e la putere.

Daca Daniel scoate pamatuful, 20 de generali isi curata pistolul.

Link spre comentariu

🇺🇦 Branded Russia-friendly, Chief Priest Pavel of Kiev-Pechersk Lavra (monastery) continues to get persecuted in Ukraine as he is put under house arrest with an ankle MONITOR!

After being FORCED out of hospital, Pavel was sent straight to court where he faces accusations of "justifying Russian aggression."

"Marcat prietenos cu Rusia, preotul principal Pavel al Lavrei (mănăstirea) Kiev-Pechersk continuă să fie persecutat în Ucraina, deoarece este pus în arest la domiciliu cu un MONITOR pentru glezne! După ce a fost FORȚAT să iasă din spital, Pavel a fost trimis direct în instanță, unde se confruntă cu acuzații de justificare a agresiunii ruse."

Asta dupa ce i-au evacuat din manastire, saptamana asta.

Editat de ivan pedala
Link spre comentariu

• 1 month later...

Genul, fa ce zice popa, nu ce si face.

Idol chiar nu merita sa-ti fie:ok:

image.thumb.png.a4638be3984419b618330b63b0a054ab.png

Link spre comentariu

Greco-catolicu din sat a consumat o doza de cola in Auchan,a uitat s-o anunte.L-au vazut pe camere.A zis ca a uitat de cola aia.

Link spre comentariu

La 31.03.2023 la 22:30, Speedy.K a spus:

Cine e UA? Si cum a interzis biserica?

De obicei esti tare in gura.Acum cand Nike(Zair ) ti-a raspuns ce si cum,te-ai dat la fund,smechere!

Link spre comentariu