adimotor Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Am si eu o nedumerire legata de circulatia cu motocicleta pe perioada starii de alerta care intra in vigoare din 15 mai, mai precis nu mi-am dat seama daca poti circula cu motoreta in afara localitatii, poate cineva este mai bine documentat si imi poate spune si mie sau celor interesati. Am inteles ca trebuie sa ai declaratie, ok, am auzit ca poti merge cu bicicleta in afara localitatii, dar cu motocicleta?Adica se poate incadra motociclismul la o activitate fizica individuala (din punctul meu de vedere, da) cum este prevazut la pct. 5 din declaratie, sau nu?Si daca da, poti merge in alte localitati, pentru ca eu si altii probabil, vrem sa dam o tura de cateva sute de km dupa atata pauza.E o chestie pe care eu nu am inteles-o din discutiile pe care le-am auzit la tv, bine, nici nu a fost abordata aceasta problema in mod concret, referire explicita am auzit doar despre mersul cu bicicleta.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Acum 4 minute, adimotor a spus: Adica se poate incadra motociclismul la o activitate fizica individuala (din punctul meu de vedere, da) In cazul asta si o masina fara servo o incadrezi tot la activitate fizica individuala? Eu zic sa stai linistit daca nu ai chef sa iti iei si o amenda aiurea mai ales daca vreti sa iesiti in gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Daca iti iei moped si la intalnirea cu politia promiti ca nu ai folosit motorul si nici nu ai de gand, doar pedalezi si folosesti forta vantului, e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Daca dupa ce mergi cu mobra ajungi acasa transpirat la subtioara si “usor tremurand” ca colegu @jenel, atunci e activitate fizica...intensa ;). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 (editat) Acum 26 minute, ovi_ice a spus: Daca dupa ce mergi cu mobra ajungi acasa transpirat la subtioara si “usor tremurand” ca colegu @jenel, atunci e activitate fizica...intensa ;). +1 Pe mine ma intereseaza mai mult ce se intampla dupa 15.05. Editat Mai 13, 2020 de Djenavar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Ieri Ministrul Vela a confirmat faptul ca in localitate nu ai nevoie de declaratie, masca e obligatorie doar in incinte, iar pe afara, in aer liber nu e nevoie, iar la iesirea din localitate ai nevoie de declaratie scrisa. Dar, eu zic sa fim cu ochii in 4, pentru ca astia se pot sucii oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Declaratie in sensul ," ma duc sa dau o tura de 500km de nebun" sau o declaratie ca ai ceva de facut/rude de 100 de ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 motociclismul va fi in lista activitatilor sportive permise, conf unor declaratii de astazi. Ramane sa vedem daca o sa fie nevoie de declaratie sau, dar asta dupa ce nu se mai cearta prin Parlament Citat Setul de condiţii a fost prezentat într-o conferinţă de presă de ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. Astfel, lista disciplinelor sportive care se pot practica în această perioadă este următoarea: aeronautică, alpinism, atletism (probele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutăţii, aruncarea suliţei), automobilism, kaiac (kaiac sprint, rafting, stand-up paddle, kaiac pe ape repezi), canotaj, ciclism (ciclism rutier, mountain bike), echitaţie, golf, karting, motociclism, tenis (proba de simplu), tir cu arcul, tir sportiv, yachting (windsurfing, bărci cu vele). sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Acum 6 minute, Akbert a spus: motociclismul va fi in lista activitatilor sportive permise, conf unor declaratii de astazi. Ramane sa vedem daca o sa fie nevoie de declaratie sau, dar asta dupa ce nu se mai cearta prin Parlament Asa sa te auda Zalmoxis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 39 minutes ago, einstein1984 said: Da, dar va trebui sa ai semighidoane si carene+ combinezon piele one piece. Si sa fii pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Frate, numai sportivi pe aici Care iesi in we la un forestier? Ceva lejer, cu distantare socială, masca si declaratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Citesc cu invidie cum vă pregătiți de plimbări. Sper să nu am uitat cum se conduce, parcă schimbătorul era pe stânga, nu? Btw, cu listă de medicamente, declarație și acte mă pot deplasa cca 40 km până în oraș? Teoretic da, practic însă?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 E liber la pescuit... Și am sculele la un prieten la munte. Bagi rama în ac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Astfel, lista disciplinelor sportive care se pot practica în această perioadă este următoarea: aeronautică, alpinism, atletism (probele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutăţii, aruncarea suliţei), automobilism, Adica iesi la plimbare cu Loganul, ca activitate sportiva sau trebuie sa faci parte dintr-un club ceva, sa spui ca ai nevoie de antrenament pentru competitia ce va urma? la fel si la moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Mai 13, 2020 Autor Share Postat Mai 13, 2020 (editat) Am dat o cautare si am gasit asta https://insp.gov.ro/dj/comunicate/Anexa II Sporturi individuale.pdf Măsurile descrise mai jos descriu cadrul în care sporturile individuale în aer liber pot fi practicate de către sportivi, dar și de către publicul larg. Acest cadru este valabil exclusiv pentru activitățile sportive care se pot practica individual, în grupuri nu mai mari de 3 persoane și în aer liber. Lista disciplinelor sportive care se pot practica este următoarea: aeronautică alpinism atletism o probele de alergare, aruncarea ciocanului, aruncarea discului, aruncarea greutății, aruncarea suliței automobilism caiac o caiac sprint, rafting, stand-up paddle, caiac pe ape repezi canotaj ciclism o ciclismrutier,mountainbike echitație golf karting motociclism tenis o proba de simplu tir cu arcul tir sportiv yachting o windsurfing, bărci cu vele. Mersi de opinii. Dupa cum scrie aici pot sa merg cu inca 2 prieteni sa ma dau cu mobra.Acum sa vedem ce se voteaza in parlament! Sa auzim numai de bine. Editat Mai 13, 2020 de adimotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 99% dintre soferii din romania se încadrează, ca ei conduc sportiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 pentru mine e clar,putem merge linistiti (cel putin partea off-road) dar cite 3,pauza3,pauza3,pauza3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 E stas, mă înscriu la motociclism și la tir sportiv, pun pistolul în topcase și m-am scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Io iau sahul la mine ca si ala e sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Sau cărțile pentru poker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 14, 2020 Admin Share Postat Mai 14, 2020 De ce nu trimiteți un mail către MAI să aveți un răspuns oficial legat de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Parca starea de urgenta expira pe 15, iar aia de alerta incepe pe 18. Inteleg ca sunt 2 zile insorite de wkend la liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 astazi ar fi ultima zi in starea de urgenta. daca nu apare ceva intre timp, o sa fie liber pana pe 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Acum 5 ore, l.u.v a spus: De ce nu trimiteți un mail către MAI să aveți un răspuns oficial legat de asta? MAI lasa-i draq ca astia nu stiu nici de capul lor! Din ciclul "parcurile si hotelurile nici nu au fost inchise". Banda de imbecili mai mare decat actualii birjari care conduc tara n-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Ehe J9hny stai sa vezi pe cei ce vin , ce conducatori vajnici o sa fie, toti emeritii de pe la fac private si doctorate facute la SRI,, atunci sa te tii. Astia de bine de rau au mai terminat ceva si mai stiu tabla inmultirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate