The Mentalist Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Am chef sa vad ce se mai intampla pe 'Cheia bulgareasca', adica Buc-Veliko-Gabrovo-Kazanluk-Gurkovo-Veliko-Buc. Plecare la ora 9.00 de la OMV City Mall, ala de dupa cimitirul Bellu. Ritm sustinut (parca am stabilit in alt topic cam ce inseamna asta). P.S. La 9.00 e bagat cheia si plecat, strangerea la cafea de pe la 8.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Adica cobori pe sipka si te intorci pe republica pana in veliko sunt lucrari la asfalt atentie marti decopertau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 26, 2020 Autor Share Postat Iunie 26, 2020 Merci! E mai misto traseul invers? Adica esti mai mult pe urcare daca il faci invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Acum 11 ore, ianachim a spus: Adica cobori pe sipka si te intorci pe republica pana in veliko sunt lucrari la asfalt atentie marti decopertau E ok si decopertat, e o portiune mica asa ca nu e panica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 26, 2020 Admin Share Postat Iunie 26, 2020 Ee, asta nu e o problemă, o să scoată media de 160 km/oră în loc de 170.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 26, 2020 Autor Share Postat Iunie 26, 2020 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Ee, asta nu e o problemă, o să scoată media de 160 km/oră în loc de 170.. Nu, nu alergam maine, mergem pe medie 140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Ee, asta nu e o problemă, o să scoată media de 160 km/oră în loc de 170.. Cu pauze de cafea si tigara ca incepatorii sau pe direct ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Plasture nicotina și cafea la camelpack :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Am uitat, am memorie de veverita (maxim 15 minute tin minte). Inca o data scuzati va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Camelpack, camelback, da' tot mai bine cameltoe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Acum 2 ore, the mentalist a spus: Nu, nu alergam maine, mergem pe medie 140 Mda la 140 face fata si phantar _ul ,,, sa vedem mai era o varianta si defileul Jiului sa vada si ochiul meu / nostru prapadenile dupa VIITURA . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Acum 2 ore, john17 a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 As veni, da nu i-am dat jar la magar si la pauza eu in loc sa stau cu voi eu o sa alerg sa va ajung din urma. Drum bun si asfalt uscat sa aveti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Eu sunt la Ruse. Sunt înainte sau în urma voastră? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Eu sunt la Varna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 27, 2020 Autor Share Postat Iunie 27, 2020 Fu tare. A doua parte a drumului de Veliko s-a cam umplut de denivelari, prima parte o asfalteaza acu'. Frumos pe Gurkovo, frumos si urcarea pana la monument la Shipka, demential un drum nou si lat la coborarea de la monument. In afara de drumul alacu curbe stranse prin padure, coborarea de la Shipka pana la Veliko foarte buna. Si neshte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 27, 2020 Share Postat Iunie 27, 2020 Se mai poate intra in "ozn"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 27, 2020 Autor Share Postat Iunie 27, 2020 Nu ne-am dus la OZN, am urcat doar la monumentul de pe Shipka. Nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 9 ore, the mentalist a spus: Fu tare. A doua parte a drumului de Veliko s-a cam umplut de denivelari, prima parte o asfalteaza acu'. Frumos pe Gurkovo, frumos si urcarea pana la monument la Shipka, demential un drum nou si lat la coborarea de la monument. In afara de drumul alacu curbe stranse prin padure, coborarea de la Shipka pana la Veliko foarte buna. Si neshte poze Astea de unde sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Și media, cât o fo media? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 44 minute, ovi_ice a spus: Astea de unde sunt ? Hotel restaurant Sevastocrator in Arbanassi. Acum 34 minute, john17 a spus: Și media, cât o fo media? Media plimbare de vara tot drumul, doar la intoarcere de la Veliko am alergat putin, probabil o medie 140. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Hallo, Baron Munchausen! Ca sa scoti media 140 trebue sa mergi la regim cu 180. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Ooo,dl Navier Juravski Veresceaghin! 'Traiti, dom Profesor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Acum 1 oră, Constantin a spus: Hallo, Baron Munchausen! Ca sa scoti media 140 trebue sa mergi la regim cu 180. Si care e intrebarea? El are Busa si stie sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 3 hours ago, the mentalist said: Ooo,dl Navier Juravski Veresceaghin! 'Traiti, dom Profesor! Ai greșit, este vorba de Justin Capră al motociclismului românesc. "Dacă eu nu pot reuși o medie de 140 kmh, nimeni nu poate, să fie clar! Treci la loc, doi!" Așteptăm cu interes și un citat din DEX postat de o altă celebritate... On topic: Thumbs up, sper că v-ați distrat pe cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate