ssk Postat Iulie 17, 2020 Autor Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 12 ore, john17 a spus: Este un drum PROST! De putut se poate, am mers cu fz-ul pe un drum de căruță, în rampă, cu viraje în ac de păr, fața făcea stanga-dreapta cu pietre cu tot și spatele patina. Cu pasager și bagaje. Surprinzător nu m-am tăvălit, deci nu contest că nu îl poți parcurge chiar și cu un hardtail. Dar dpmdv nu merita să te chinui cu altceva decât un adv pe tf, mai ales dacă l-ai mai văzut. Dacă e premieră merită pt peisaje și palmares. Bine, dacă ești încălțat cu Mitas deja mergi ca pe adâncata... L-am mai vazut, dar motoreta asta nu l-a vazut =))). Ma gandeam ca trebuie sa-l vada si ea Chiar acum, l.u.v a spus: Pleci pe Transfăgărășan până la urmă? Dap. Maine dimineata. Ploua ninge, tot plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 17, 2020 Admin Share Postat Iulie 17, 2020 Drum bun. Am un feeling că o să-ți placă. Vezi că dacă o iei dinspre S spre N, o să întâlnești pe la Cetatea Poienari o ursoaică cu 3 pui pe marginea drumului. Mai sus încă vreo 2. Plus măgăruși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Vezi că dacă o iei dinspre S spre N, o să întâlnești pe la Cetatea Poienari o ursoaică cu 3 pui pe marginea drumului. Mai sus încă vreo 2. In sens invers nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 17 minute, pitesti2010 a spus: In sens invers nu sunt? ursi pe invers? asta mai lipseste :))) ziceti voi ce ziceti, dar este INADMISIBIL, modul in care se prezinta drumul pana pe TF, si dupa TF. De ce pe TA se poate? asfalteaza intr o veselie, se reface portiunea aia proasta, se face si legatura cu Petrosani, aia 20 km de DJ fara asfalt. PE Tf 3 plombe obosite, si zgura/criblura. Alea nu s reparatii, sunt bataie de jos. Aia e de fapt problema. EU nu ma leg de partea de serpentine de sus. CI de drumul dupa ce cobori, ala pe la cetate, etc. E o bataie de joc. Si cum spune mai sus "Mincinosu", drumurile alea sunt bine facute, fundatii bune. Trebuie decapat si refacut stratul superior. ASta se face FOARTE FOARTE RAPID, daca exista dorinta. Vezi din nou, ce se face pe TA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 17, 2020 Admin Share Postat Iulie 17, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 43 minute, taong_mapagbiro a spus: Vezi bre de treaba ca se merge si cu ss. Bifat anul asta deci stiu ce spun Bun, dar unde e ss-ul in video? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 4 minute, danutu_m a spus: Bun, dar unde e ss-ul in video? SS-ul s-a desfiintat in 1945, n-avea cum sa apara in video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Pe sensul celălalt sunt măgăurși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Și bizionași Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 19 ore, Cavaleru a spus: am adus cu intrunirile TDM Romania, oameni din Grecia, Italia, Austria si Germania. unu nu s-a plans de TF si TA, toti au zis ca sunt niste peisaje superbe si minunate am stat de vorba in obarsia lotrului in camping la casute cu un polonez ca era super incantat de peisajele de aici (e drept omu era calare pe un africa twin 1000) tot timpul trebuie sa te adaptezi la conditiile de mers si starea drumului, iar astea sunt drumuri pe care te bucuri mediul inconjurator man ajungi sa te bucuri de mediul inconjurator in conditiile in care nu stai cu ochii dor pe carosabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Ochii nu se țin nici pe carosabil și nici pe mediul înconjurător ci numai pe tunelul orbitor al timpului :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 17, 2020 Admin Share Postat Iulie 17, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Acum 2 ore, l.u.v a spus: daca pui doar poze fara sa pui si un comentariu si ne lasi sa ghicim... not fair Acum 2 ore, ianachim a spus: man ajungi sa te bucuri de mediul inconjurator in conditiile in care nu stai cu ochii dor pe carosabil.... da, si asta e adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 17, 2020 Admin Share Postat Iulie 17, 2020 Cu GTR ul pe viraje, atent la craterele din asfalt. #stațacasăcănedămnoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 am fost si eu weekendul trecut cu fjr ul; te zgaltaie oleaca, iti zdruncina toae organele dar nu pt multi km partea dinspre Sibiu mi s a parut mai buna decat cea spre Arges; asfaltul este peticit concluzia: ma ami duc odata anul asta dar in cursul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 18, 2020 Admin Share Postat Iulie 18, 2020 Acum 21 ore, Cavaleru a spus: daca pui doar poze fara sa pui si un comentariu si ne lasi sa ghicim... not fair Muzeul Satului Astra, Sibiu. O nebunie! Astăzi plouă pe Transfăgărășan, sus este ceață. Acum 21 ore, Cavaleru a spus: daca pui doar poze fara sa pui si un comentariu si ne lasi sa ghicim... not fair Muzeul Satului Astra, Sibiu. O nebunie! PS: astăzi, la Vidraru. Asta merge cu câinele peste tot în lume, noi stăm acasă, că-i asfaltul prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 19, 2020 Autor Share Postat Iulie 19, 2020 (editat) bai...sa zicem la fel de bun ca acum 2 ani. am gasit cateva zone unde au asfaltat cativa zeci de metri =)). Si nu ma vait de drum pentru ca am gasit niste baieti extraordinar de curajori veniti tocmai din Cehia. Editat Iulie 19, 2020 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 19, 2020 Admin Share Postat Iulie 19, 2020 Prost informați, ce or fi căutat prin gropile noastre! Se vede că nu au cont pe forum, să fie sfătuiți să evite pericolele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iulie 20, 2020 Autor Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 9 ore, l.u.v a spus: Prost informați, ce or fi căutat prin gropile noastre! Se vede că nu au cont pe forum, să fie sfătuiți să evite pericolele astea Am stat 5 minute cu ei. N-ai idee ce incantati erau =)). Si erau uzi leorca . ( ii prinsese o ploaie zdravana sus ) Acum treaba serioasa : cum dracu au urcat cu chestiile alea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 8 minute, ssk a spus: Acum treaba serioasa : cum dracu au urcat cu chestiile alea ??? Daca au macar 10 CP urci TF-ul fara graba Am urcat cu Mobra.....4 CP ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 20, 2020 Admin Share Postat Iulie 20, 2020 Acum ceva ani am dat de 2 italieni pe 2 scutere în turul Europei. Parca Piaggio Beverly, ceva de 250-300 erau. Ai noștri ca brazii, nu pleacă nicăieri, că e drumul prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 1 minut, einstein1984 a spus: pai aia mergeau sa-l vada prima oara. Odata vazut, ce rost mai are? Il mai vezi o data ca e frumos in continuare. Sexul il faci o data si gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Ba, eu zic că dacă mergeți cu mașina menajați și rinichii și ai și aer condiționat, nu te plouă, nu transpiri, și dacă nici așa nu e bine, îl poți vedea pe YouTube de pe canapea, după faceți un duș și la somnic, că a fost o tura grea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 21 minute, robert23mg a spus: dacă mergeți cu mașina Cine, luv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Iulie 20, 2020 Share Postat Iulie 20, 2020 Acum 2 ore, einstein1984 a spus: Odata vazut, ce rost mai are? Acum 1 oră, einstein1984 a spus: Lasati oamenii sa mearga pe unde le place. Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate