middle_of_nowhere Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Salutare, Pentru cine are chef de o ieseala clasica pe Transfagarasan, sambata la 8:00 la OMV Militari, cu plecare la 8:30. In acest moment suntem 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Sâmbătă pe Transfăgărășan? Poate dacă ești masochist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 6, 2020 Autor Share Postat August 6, 2020 Asa am zis si eu...dar amicii mei zic ca e ok...ca Duminica e nasol. Fix asta am zis si eu cand au propus. :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Important e sa te plângi după, nu înainte spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 6, 2020 Autor Share Postat August 6, 2020 Acum 10 minute, taong_mapagbiro a spus: Daca nu faceti tf si ta in aceiasi zi nu sunteti mociociclisti true... Been there, done that. Posterior “fracturat” 1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 6, 2020 Share Postat August 6, 2020 Acum 19 minute, taong_mapagbiro a spus: Daca nu faceti tf si ta in aceiasi zi nu sunteti mociociclisti true... Si intoarcere pe Siriu sau, si mai bine, Lepșa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Am fost sambata trecuta, 1. 08. Plecat la 8,00, din Buc. pe Curtea de Arges, sosit la 20,00 in Buc pe Fagaras. Cozi de autoturisme pe 2 - 3 km in jurul orei 12,00 de o parte si alta a tunelului. Dar cu motorul treci pe langa ei. In tunel nu mai poti si coloana sta pe loc. Eu am stat in tunel peste 15 min si aerul e numai gaze de esapament. Pe total, merita! Ce, esti un mos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Mna....dacă-i musai în weekend și nu poți în cursul săptămânii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 2 ore, Constantin a spus: Pe total, merita! Ce, esti un mos? Geniala replica :))))))))))))))))) Stima, pentru asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Acum 21 ore, caracterincompatibil a spus: Achim și Robert fac arogante din astea eu am rămas peste noapte la Sibiu , ca sa pot sa pot face și Transalpina Mai bag un ta combinat cu tf la sfârșit de octombrie Eu prefer o palinca, un gulas si o bere intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 7, 2020 Autor Share Postat August 7, 2020 Daca e asa panica cu Transfg...hai in alta parte. Numa’ sa invartim roata putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 Salut Bogdan, iti mai aduci aminte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 7, 2020 Autor Share Postat August 7, 2020 Acum 4 minute, PoliBuc a spus: Salut Bogdan, iti mai aduci aminte ? Da, daa! Ce vremuri! Hai sa o repetam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 nu as merge sambata acolo nici platit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 7, 2020 Share Postat August 7, 2020 (editat) Acum 2 ore, caracterincompatibil a spus: Am sărit de 90kg.incerc să mănânc mai puțin.mi am cumpărat seara o salta bulgărească din Carrefour Sibiu și o bere.nu mai zic că berea băută pe stomacul gol...m a cam luat de cap Am auzit că zona Moeciu e superbă,cu asfalt nou.multi spun că e mai frumos că în alpi Știți pe unde e? Partea cu rezolvarea greutatii e laudabila. N-am inteles, unde e ce, zona Moeciu? Asfalt bun daca au terminat lucrarile, ce tin parca de cand eram eu mic (si e ceva de atunci- e si motivul pentru care am evitat zona in ultimii 2-3 ani) Editat August 7, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 9, 2020 Share Postat August 9, 2020 (editat) La 07.08.2020 la 12:42, Constantin a spus: Am fost sambata trecuta, 1. 08. Plecat la 8,00, din Buc. pe Curtea de Arges, sosit la 20,00 in Buc pe Fagaras. Cozi de autoturisme pe 2 - 3 km in jurul orei 12,00 de o parte si alta a tunelului. Dar cu motorul treci pe langa ei. In tunel nu mai poti si coloana sta pe loc. Eu am stat in tunel peste 15 min si aerul e numai gaze de esapament. Pe total, merita! Ce, esti un mos? Toate drumurile turistice sunt aglomerate in weekend. Eu am gasit solutia de a evita aglomeratia....chiar si in weekend Plec foarte devreme dimineata,ora 3,30-4 Am fost azi pe TransBucegi,la ora 7 sus pe platou erau doar 2 masini,dar cand eu coboram.....multi urcau Am putut opri oriunde pt poze... Editat August 9, 2020 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate