sarazin Postat Septembrie 19, 2020 Share Postat Septembrie 19, 2020 Vazut vazut... Dar ma cam tine pretul la distanta.Plus ca am un feeling ca o iau si e mai tare ca OEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Septembrie 19, 2020 Autor Share Postat Septembrie 19, 2020 2 x XR si o plimbarica de vreo 160 mile. Ideal e sa fi ajuns pe reflux, am fi putut sa mergem pana pe insulita din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Aprilie 27, 2021 Autor Share Postat Aprilie 27, 2021 (editat) Casca negru cu rosu, sa se asorteze Maine la service - se aude un zgomot metalic cand e in viteza si accelerez (2-3) - daca cuplez ambreiajul nu se mai aude. Editat Aprilie 27, 2021 de MrD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Salut, Nu stiu ce e cu casca, da mie imi place motocielta Ce vreau de fapt sa intreb, avand la profil London, ma gandesc ca stai acolo sau "imediat" pe lanaga, cum faci sa nu ti se fure bijuteria aia? Ca sa ma fac inteles, nu intreb la misto, dar din ce mi-a ajuns la nas in ultimii multi ani, parca nu e cel mai sigur loc din punctul asta de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperElitte Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Salut, De ceva timp ma tot uit la acest model si sunt tot mai hotarat sa cumpar. Inconvenientul principal ar fi inaltimea mea de 170. Am gasit pe mobile.de si modele factory lowered . Stie cineva care este diferenta de componente la modelul standard fata de factory lowered? Intreb pentru ca am gasit de cumparat loweing kit (Soupy's ,Cymarc , Hyperpro ) + garniturile de la sa+ sa lowered. Sunt curios daca ar fi amortizorul diferit sau doar pur si simplu , si cei de la BMW monteaza un link , ca cel de la Soupy's . Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 Acum 19 ore, SniperElitte a spus: Salut, De ceva timp ma tot uit la acest model si sunt tot mai hotarat sa cumpar. Inconvenientul principal ar fi inaltimea mea de 170. Am gasit pe mobile.de si modele factory lowered . Stie cineva care este diferenta de componente la modelul standard fata de factory lowered? Intreb pentru ca am gasit de cumparat loweing kit (Soupy's ,Cymarc , Hyperpro ) + garniturile de la sa+ sa lowered. Sunt curios daca ar fi amortizorul diferit sau doar pur si simplu , si cei de la BMW monteaza un link , ca cel de la Soupy's . Merci. Salut. Din ce stiu eu doar saua e modificata. Sunt sigur ca ai putea sa gasesti modele care au deja problema asta rezolvata. Eu am 184 inaltime si cu saua standard nu stau cu talpa pe asfalt Vestea buna e ca BMW s-a gandit si la hobbits Anyway, nu te mai gandi prea mult, just get it. E asaaaa miiisttooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 25, 2021 Admin Share Postat Mai 25, 2021 Știu că aveau o problema cu vibrațiile într-o anumita plaje de turație, au rezolvat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 Acum 10 minute, l.u.v a spus: Știu că aveau o problema cu vibrațiile într-o anumita plaje de turație, au rezolvat-o? La modelul 2015, vibratii in ghidon. Se presupune ca au rezolvat partial incepand cu 2016. Daca ma concentrez strict pe vibratii parca as simti ceva, dar in niciun caz sa ma deranjeze. Ce ma deranjeaza e altceva, modul "inecat" atunci cand trebuie sa mergi la viteza mica, constant...gen prin localitate (aici ma refer la 20-30 mph/40-50 kmh). Asta se rezolva usor cu modulul de la RapidBike (userul @Raisa_care asa ceva pe S1000R). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 20 hours ago, SniperElitte said: De ceva timp ma tot uit la acest model si sunt tot mai hotarat sa cumpar. Inconvenientul principal ar fi inaltimea mea de 170. Dacă-ți place motocicleta și ceea ce face, nu lăsa asta să te descurajeze. Am cam aceeași înălțime și m-am descurcat vreo 2 ani pe Multistrada 1200, o motocicletă care are șaua cu 10mm mai sus față de XR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Saua de la multi e mai ingusta decat la xr. Chiar daca e mai inalta cu 10 mm poti sa intinzi picioarele mai bine. Totusi nu am inteles niciodata faza cu ambele talpi pe sol... Am un cotet pentru oras, un pegaso strada la care ajung doar cu varfurile si in 80-90% din timp stau cu un singur varf jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 1 oră în urmă, MotoS Garage a spus: Saua de la multi e mai ingusta decat la xr. Chiar daca e mai inalta cu 10 mm poti sa intinzi picioarele mai bine. Totusi nu am inteles niciodata faza cu ambele talpi pe sol... Am un cotet pentru oras, un pegaso strada la care ajung doar cu varfurile si in 80-90% din timp stau cu un singur varf jos... Nici eu nu-mi bat capul cu treaba asta, am mentionat-o doar ca sa-si faca omul o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 5 ore, l.u.v a spus: Știu că aveau o problema cu vibrațiile într-o anumita plaje de turație, au rezolvat-o? Unii pe net zic ca nici acum nu i complet rezolvata, la viteaza de croaziera 70 mph cica tot ar bazai.... Aia e, dai un ban...dar bazaie :))) Iar saua la modelul 2021 este o mizerie. scobita, poate subtire, si are si niste muchii laterale, ceva de vis, iti vine sa i dai foc. Acrii strugurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 Acum 33 minute, Adrian M. a spus: Unii pe net zic ca nici acum nu i complet rezolvata, la viteaza de croaziera 70 mph cica tot ar bazai.... Aia e, dai un ban...dar bazaie :))) Iar saua la modelul 2021 este o mizerie. scobita, poate subtire, si are si niste muchii laterale, ceva de vis, iti vine sa i dai foc. Acrii strugurii. Am fost acum vreo saptamana la BMW sa-mi schimb lantul si accesoriile, timp suficient sa ma mai uit pe la motoare. In afara de M1000RR ul de £35k care te face sa tremuri de cum il vezi am studiat (again) si modelul nou, discutand cu unul din baietii de acolo. A confirmat si el ca saua e cam de cacao si ca recomanda schimbarea ei. O sa ma duc sa-l iau la o tura, sa vad si eu cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 8 minutes ago, MrD said: In afara de M1000RR ul de £35k Scuze de de offtopic, dar shite son. Sigur ăla e prețul? Ce face de banii ăia? Întreb pentru că (1) la noi e 30 și un pic de mii (de europeni, nu de Boriși) și pentru că (2) ăia-s bani de Panigale V4R, model de omologare WSBK (mai performant, mai ușor, etc.). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Acum 6 ore, l.u.v a spus: Știu că aveau o problema cu vibrațiile într-o anumita plaje de turație, au rezolvat-o? La acest model, fabricatie 2017, nu. Are aceeasi problema. Tocmai ce m-am intors de la o plimbare cu cineva care are BMW S1000XR si mi-a confirmat ca in continuare vibreaza. Omul a zis ca venind de pe un chopper, nu-l deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Scuze de de offtopic, dar shite son. Sigur ăla e prețul? Ce face de banii ăia? Întreb pentru că (1) la noi e 30 și un pic de mii (de europeni, nu de Boriși) și pentru că (2) ăia-s bani de Panigale V4R, model de omologare WSBK (mai performant, mai ușor, etc.). Asa scria pe el, acum daca am uitat eu sa citesc, e alta poveste. Cea expusa fusese achizitionata de un tip care avea un fel de "bike shed" cu motoare pe care si le cumpara si nu mergea cu ele, asta fiind si destinul M ului. De zi cu zi, ce sa vezi, cica ala mergea cu un XR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 25, 2021 Admin Share Postat Mai 25, 2021 Chestia cu șaua e generală și are rațiuni de estetică și saving. Estetica pentru că o șa confortabilă nu poate fi subțire și nu urmează liniile motocicletei și saving pentru că nu e necesar material mult într-una subțire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 25, 2021 Autor Share Postat Mai 25, 2021 Acum 2 ore, l.u.v a spus: ..... saving pentru că nu e necesar material mult într-una subțire. La cat costa noul XR ma indoiesc ca si-au pus problema reducerii de costuri prin materialul folosit la sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 25, 2021 Admin Share Postat Mai 25, 2021 Ai să fii uimit cum se pune problema în automotive! Și nu discutăm de o șa, care oricum costă ceva, ci de reduceri de cost la un mâner de ușă sau grila de aerisire din bordul unei mașini. 0.20 eurocenți x 1 500 000 mașini și vezi ce saving îți dă . Si discutăm de un singur reper amărât! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 27, 2021 Autor Share Postat Mai 27, 2021 Sunt oare singurul care se duce sa-si puna benzina si se intorce acasa 2-3 ore mai tarziu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 28, 2021 Share Postat Mai 28, 2021 Acum 17 ore, MrD a spus: Sunt oare singurul care se duce sa-si puna benzina si se intorce acasa 2-3 ore mai tarziu? Culmea, si parchezi tot cu rezervorul gol , o liniuta:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 28, 2021 Autor Share Postat Mai 28, 2021 Acum 3 ore, Adrian M. a spus: Culmea, si parchezi tot cu rezervorul gol , o liniuta:))))) Ar fi prea de tot :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 2, 2021 Autor Share Postat Iunie 2, 2021 2 x XR si o tura superba de 110 mile (de luni, zi libera in UK, cu motociclisti iesind de peste tot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2021 Dupa 4 luni de la comanda mi-a sosit si finala Austin Racing. Asteptarea a meritat, atat pot sa spun , plus gume noi, Road 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 1, 2021 Share Postat Decembrie 1, 2021 Arata al dracu de bine toba aia si ma gandesc ca e si diferenta la greutate. Hai cu un clip de sound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate