ALEXANDRU FLESERIU Posted February 5 Share Posted February 5 Dores sa stiu daca este cineva cu moto interesat de participare la un traseu in NORVEGIA 11.000 km si 30 zile. Adresa mea de mail este ateamblaj@gmail.com tel. 0744645120 Quote Link to post Share on other sites
Mihaif2000 Posted February 5 Share Posted February 5 da mai multe detalii bte rog. poate ca as fi eu interesat ... vreisa faci TETul? Vrei doar asfalt? De ce Norvegia? Ai un traseu deja? Quote Link to post Share on other sites
DiarM Posted February 5 Share Posted February 5 30 de zile cu plecat din buc sau 30 doar de norvegia? Are rost sa alergi 6 7 zile dus intors cand poti sa urci motorul in duba si in 2 ore avion esti acolo ca sa incepi aventura? Quote Link to post Share on other sites
ALEXANDRU FLESERIU Posted February 10 Author Share Posted February 10 On 2/5/2021 at 4:50 PM, Mihaif2000 said: da mai multe detalii bte rog. poate ca as fi eu interesat ... vreisa faci TETul? Vrei doar asfalt? De ce Norvegia? Ai un traseu deja? Asfalt. Parte din Alpi si Dolomiti am fost. Norvegia este un vis al meu. Da-mi pe mesaj o adresa de mail si-ti voi trimite ceea ce am lucrat la traseu. Ai nr. meu 0744645120 MULTUMESC On 2/5/2021 at 8:45 PM, DiarM said: 30 de zile cu plecat din buc sau 30 doar de norvegia? Are rost sa alergi 6 7 zile dus intors cand poti sa urci motorul in duba si in 2 ore avion esti acolo ca sa incepi aventura? 30 DE ZILE, DA CU PLECARE DIN RANMANIA. EU SUNT DIN BLAJ ESTE SI ACESATA O OPTIUNE SA INCEPEM DE LA ROSTPK DIN GERMANIA PE MOTO. 7 minutes ago, ALEXANDRU FLESERIU said: Asfalt. Parte din Alpi si Dolomiti am fost. Norvegia este un vis al meu. Da-mi pe mesaj o adresa de mail si-ti voi trimite ceea ce am lucrat la traseu. Ai nr. meu 0744645120 MULTUMESC 30 DE ZILE, DA CU PLECARE DIN RANMANIA. EU SUNT DIN BLAJ ESTE SI ACESATA O OPTIUNE SA INCEPEM DE LA ROSTPK DIN GERMANIA PE MOTO. ROSTOK. SCUZE Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts