ALEX-Guzzista Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 21 ore, mircea.cazachevici a spus: 1.De vreo 3 saptamani. Sincer, e fantastica masina. Extrem de stabila, mergi pe furtuna si ploaie pe autostrada si nici nu simti vantul, e lipita de sosea. Sau ajungi de la 120 la 150 km/h intr-o secunda. Bine, eu am avut pana acum doar masini de familie. Si in niciun caz vreuna cu puterea asta. 2.Si, apropos, asa se desfac bateriile, cu dalta. De aceea nu se mai pot reface odata desfacute, ti-ar trebui o carcasa noua. 1.Si cand dai un sac de bani pe ea...bine ca ai rezolvat problema,sa o folosesti cu placere 2.cred ca sunt lipite prin sudura in puncte,e considerata piesa de schimb integrala,ca baietii intreprinzatori le mai repara e altceva... O sa fie ceva "paine de mancat"pe piata asta a bateriilor pt.masini electrice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 12 minutes ago, ALEX-Guzzista said: O sa fie ceva "paine de mancat"pe piata asta a bateriilor pt.masini electrice... De acord, dar si aici e probabil sa fie valabila vorba cu "cat dai, atat face". Indiferent de brand, o baterie noua este o baterie noua. Daca as fi in situatia sa schimb bateria (sau bateriile, ca nu stiu daca pot fi mai multe) la o masina electrica, as opta pentru una noua, cu dezavantajul pretului mai mare, dar si cu multele avantaje care vin de aici. Nu vreau sa ma carpesc pana ma rup... Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate