Nguyen Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, Ovidiu M a spus: 2t si 4m. Care cinci metri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 2 ore, Ovidiu M a spus: Aici si eu sunt de acord cu baietii de ma sus. Daca productarorii ar renunta la tehnoligii inutile, ecrane, piele, trape panoramice, self-driving, parcare automata, portbagaj si usi electrice, semnalizare pe volan, lumini ambientale, puteri peste 150-180 cai (pentru ce ai nevoie de 400 cai sau dual-motor la o electrica care are ca scop primordial eficienta ?) si ar face masini simple, 90% orientate pentru oras si la preturi maxim egale cu cele ICE lumea ar vedea cu alti ochi EV. nominalizez la postul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 13 minutes ago, frigider said: nominalizez la postul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 1 oră în urmă Moderatori Share Postat 1 oră în urmă De cate ori intru pe acest topic,ma tot minunez cat fanatism,ca nu stiu cum sa ii spun,exista in unii de aici... Oricum ma intreb tot mai des,care e rostul unui topic de masini (daca asa se pot numi astea) electrice pe un forum de motociclism. Exista destule forumuri de masini electrice,unde va puteti desfasura/lauda/contra/etc legat de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă E, cică să fie diversificare (sau diversitate?!), că e forum moto și trebuie băgate în seamă și mașinile. Eu înțeleg că sunt bune chestiile astea electrice, totuși nu mă lasă inima să îmi iau așa ceva. Concret: am avut turbojeturi electrice, vândut, luat pe benzină. Revelație totală. Luat o mașinuță de tuns iarba electrică, merge ea in felul ei, strict pentru un petec de iarbă din curte. Luat una pe benzină cu lamă de 51, rupe stilul. Motocoasa e pe benzină, nu i-am schimbat decât carburatorul, a făcut câteva zboruri prin grădină (nu mai funcționa, acum merge brici). Motosapa e pe benzină, intră aproape 30 cm in sol, e blană. Recent am luat un tocător de crengi, dublu la preț decât unul bun electric, pe ăsta n-am apucat să-l probez, trebuie ulei și benzină și maxim o oră să-l asamblez, dar sigur o să fie superior unuia pe fir. Din cel mai fervent susținător al unor scule electrice, în doi ani tot iau motoare pe benzină, net-superioare ca putere, raport calitate preț peste așteptări. Se strică ceva, se repară rapid. La fel și în cazul mașinilor electrice: prea multă tehnologie, uneori dificil (sau scump) de reparat. In plus, tehnologia asta răpește din plăcerea condusului. Cum nu-s toți ca mine, pot raționa că nu tuturor le place să conducă sau că n-au încotro și dacă tot e să se deplaseze, măcar să meargă mașina singură (de preferat). Pe de altă parte, luați-va mașini electrice, nu mai poluați, nu sunt așa de aglomerate benzinăriile (vă certați voi de la statia de încărcare), respirăm aer curat in spatele vostru. Vă salută un posesor de TDI cu EGR și DPF activ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Trendul ăsta al mașinilor tot mai mari pare să fie inițiat de clientul chinez, i-a lovit în ultimii ani snobismul și vor să impresioneze, de aia face BMW grila de radiator imensă, de aia autoturismele actuale au botul foarte înalt în dauna aerodinamicității. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Nici gratis nu m-ar incanta ideea unei electrice, daramite pe bani grei. Infrastructura nu e inca pregatita pentru trecerea la ele, chiar daca s-au facut pasi in directia asta. Bucuresti - Lefkada in 11 ore cu motor termic. Cate ore cu electrica? Din care cate petrecute la coada statiei de incarcare + timpul alocat incarcarii efective? Nici nu mai mentionez recalcularea traseului pentru a include statia/statiile de incarcare. Editat 1 oră în urmă de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Cărămizi cu roți, frumoase și elegante ca o dubă. Multe pe platformă de break/combi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Daca va uitati, aportul unora de aici de pe topic la forum, e strict legat doar de aceste ev-ri. Si o fac de parca cineva i-ar plati intr-un fel sau altul. Topic inutil si din partea mea, nu ca ar conta parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat 32 minute în urmă Share Postat 32 minute în urmă Ce sa fac daca tipic-ul pentru DR350 este in moarte clinica de multi ani. La fel si Mobra. Advrider si grupurile de pe FB contin informatie mai pentru mine in spete moto de interes vizavi de ce am in garaj. Mult de filtrat si pe FB, dar semnificativ mai abundenta informatia. Topicuri de scule, EV-uri, numere norocoase si motoveterani (printre altele) mai tin forumul in viata, deci pierderea interesului va dauna grav forumului Motociclism.ro. PS: nu ma plateste nimeni sa fac trafic pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat 23 minute în urmă Share Postat 23 minute în urmă La fel s-a spus cand s-a inchis mizeria aia de sectiune de Social-Politica, ca, acest forum va muri. Aiurea, forumul acesta va muri, cand conducerea va lua decizia sa-l inchida si nu altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 20 minute în urmă Share Postat 20 minute în urmă Acum 4 ore, Mr. Pink a spus: Bine, ce-i drept ai sustinut si diesel-urile si hibridele inaintea electricelor Daca sa zicem ca de maine declara EV-urile persona non grata si zic ca cele cu hidrogen sunt ce trebuie, daca vei sustine in continuare EV-urile sau vei trece pe cele cu hidrogen. In mod sigur +1! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate