ALEX-Guzzista Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 20 ore, cobi a spus: Am vazut pe YT camioane electrice dar in realitate , cel putin in Ro , n-am vazut niciunul Am vazut eu un Mercedes Actros cand aproviziona un magazin Lidl din Bucuresti. Mi-a sarit in ochi numarul de inmatriculare de culoare verde. Acum 20 ore, cobi a spus: Am vazut la stiri si pe la reprezentante dube electrice cu autonomie minuscula - stau si se umple de praf si ruginesc in parcarile dealerilor ca de cumparat nimeni nu le cumpara. Mai se cumpara,am vazut,dubite mici pe la unele firme mari pt curierat,livrare mancare...etc Dar poate au oferte speciale de pret ca sa le vada lumea la lucru pe strada si sa se duca vestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 https://vm.tiktok.com/ZGemxfJu2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Acum 8 ore, foxbat a spus: unii mai si muncim Eeee...meștere,dacă te țineai de aerospațiale...te durea la bască.Tesla boboc aveai la poartă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 6, 2024 Share Postat Aprilie 6, 2024 Așa doar 🛩. În cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 7, 2024 Share Postat Aprilie 7, 2024 Acum 16 ore, ENEOS a spus: https://vm.tiktok.com/ZGemxfJu2/ bai tata bai, filmul zilei. fatuca aia a fost la scoala sau face show doar? n-am putut sa stau pana la capat, de ras. mai era si aia siliconata care zicea ca ea n-a sta cu unul cu Skoda Octavia :)) si on topic, alt material didactic: https://insideevs.com/features/711659/ev-charger-efficiency-losses/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 7, 2024 Share Postat Aprilie 7, 2024 La 05.04.2024 la 14:25, thesaw a spus: Eu, Tesla noua din stoc Bucuresti. De ce ai făcut asta? Adică ai dat de la tine cat? 10k iepurași in loc sa i iei de la stat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 7, 2024 Share Postat Aprilie 7, 2024 Când e contul doldora încep să te enerveze , tre să le vii cumva de hac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Acum 21 ore, frigider a spus: De ce ai făcut asta? Adică ai dat de la tine cat? 10k iepurași in loc sa i iei de la stat? Pentru ca urmatorul program Rabla era peste jumatate de an si la persoane juridice se epuizeaza in 3-5 minute de obicei fondurile. Masina era pe stoc, noua configurata cum imi doream si redusa cu vreo 8K Euro. Mai asteptam jumatate de an, poate nu prindeam fonduri si o luam de la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 https://www.facebook.com/share/r/aKmCDkKjitpUYvXb/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Am dat adineauri pe centura de un prost cu renault electric, mergea cu 65km/h pe a doua banda si cu geamurile deschise si coloana in spatele lui. Electricele pwlii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Vezi că ăştia nu merg bătuţi că nu înţeleg, ai nevoie de un taser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Acum 21 minute, Penetru a spus: Vezi că ăştia nu merg bătuţi Eram pe motocicleta si nu m-a afectat situatia, l-as fi trecut la categoaria "se mai intampla" dar cand l-am vazut cu geamurile deschise mi-am dat seama ca suferea de range anxiety. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 8, 2024 Share Postat Aprilie 8, 2024 Acum 6 ore, Nguyen a spus: renault electric, mergea cu 65km/h pe a doua banda Daca era Zoe...E Foxbatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 9, 2024 Share Postat Aprilie 9, 2024 Acum 11 ore, pinnochio a spus: Daca era Zoe...E Foxbatu Nu era Foxu, era unul cu un Megane. Daca ar fi fost el ii dadeam o piatra in geam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Aprilie 9, 2024 Share Postat Aprilie 9, 2024 Avea numar de Dambovita? Aia umbla cu geamurile deschise ca sa se faca curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 9, 2024 Share Postat Aprilie 9, 2024 nu, de Patria Hotilor, de unde ne tragem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 9, 2024 Share Postat Aprilie 9, 2024 Acum 5 ore, Microbec a spus: Avea numar de Dambovita? Aia umbla cu geamurile deschise ca sa se faca curent. Avea numar de Bucuresti dar asta nu are importanta, putea sa fie din Teleorman mutat in Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 https://observatornews.ro/educatie/sia-luat-masina-electrica-acum-5-ani-dar-acum-vrea-sa-renunte-la-ea-pur-si-simplu-ma-lasat-pe-strada-571272.html Premieră, primul propetar dă e-eleptrică ce se întoarce la o mașină normală. După spusele unora de pe aici "ei nu știu nicio persoana de e-eleptrică ce s-ar mai întoarce la una normala". Uite-l pe primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 o mizerie (Site si articol). iar ala de zice ca ii face masina updateuri ..a trait pe luna pana acum. pe pamant sigur nu. fake news Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 (editat) Numele "soferului" e sublim, puternic si cu prestanta - Visinel Sa nu mai zic de cererile pentru sisteme "my" hibrid si plug-in hibrid. Editat Aprilie 10, 2024 de thesaw eroare scriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 Da, masina electrica nu e pentru oricine. Si eu am avut probleme la incarcare cand ajungeam la un incarcator nou. Cum sa instalez aplicatia, cum sa bag cardul, sa-l activez, etc. Daca isi ia electrica unul ce foloseste inca telefonul cu butoane, e mancat.... Am observat si eu ca fondurile Rabla Plus nu s-au epuizat decat la persoane juridice. Cumpara astia in draci electrice... Persoanele fizice, ca si anul trecut, sunt mai lenese. Nemaivorbind de faptul ca tot anul trecut, la persoane fizice, fondul pentru rabla plus a fost de 300 milioane lei. Iar anul asta deja s-au pus la dispozitie 420 milioane lei, in conditiile in care tichetul s-a injumatatit. Adica, la un calcul simplu, deja ajunge fondul pentru de 3 ori mai multi beneficiari decat anul trecut.. Si inca ceva, cel mai vandut EV, Dacia Spring, nu mai e stoc in Romania. Apare noul model in septembrie. Vedem atunci cat de repede se vor termina fondurile..... Ca o paranteza.....am vazut un pool pe pagina de facebook a springarilor. Se intreba pe acolo daca cineva cu masina de 1-2 ani a observat, real, o scadere a autonomiei. Raspunsul era ca nu, nimeni. Toate masinile merg ca in prima zi. Asa ca......nici macar la modelele actuale nu se intrevede sa schimbi vreodata bateria pe perioada vietii masinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 Acum 2 minute, mircea.cazachevici a spus: probleme la incarcare cand ajungeam la un incarcator nou. Cum sa instalez aplicatia, cum sa bag cardul, sa-l activez, etc. Exact așa și la benzinărie! Până desfaci bușonul, bagi pistolul etc.! Acum 3 minute, mircea.cazachevici a spus: Toate masinile merg ca in prima zi. Adică prost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 Acum 2 ore, cobi a spus: Cum naiba sa existe Spring fara A/C fara geamuri electrice , fara navi si sa coste DUPA aplicarea pomanei de la stat , 12800 de euro ???? Eu mai spus mai in urma cu cateva zeci de pagini ca masinile electrice se vor scumpi pe viitor, nu vad cum s-ar putea ieftini cand cererea de resurse pt fabricarea electricelor va creste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 Acum 5 ore, danypop a spus: nicio persoana de e-eleptrică ce s-ar mai întoarce la una normala". Stiu si io pe Cineva,lucră la Stihl,a avut o hibridă,care e Pa,Pa...Acu are omu masina adevarata,Pickup Diesel,de la Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 10, 2024 Share Postat Aprilie 10, 2024 Toată lumea știe, doar eram ironic cu referire la mâna de "electrificati" care ei "nu au auzit de nimeni sa se fi întors de la electrică la ICE ci doar invers" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate