Vantul Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 motul 5100 10w40 este perfect pt motorul tau. mai bun decat motul nu cred sa fie, vascozitatea este ideala, iar de 7100 nu ai nevoie, pt ca nu e busa. recomand filtru KN, e mai scump, dar e f bun. numai de astea am folosit. l-m schimbat din doua in doua revizii si nu au fost probleme. pt restul, intreaba constantenii. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 mare porcarie cu scosul sitelor atata timp cat gasesti after market ...de refacut, nu cred ca mai sunt sanse.... dar gaseti: http://cgi.ebay.de/Original-Auspuffanlage-...%3A1|240%3A1318 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Multumesc mult! Uleiul mi s-a spus ca il gasesc si in Carrefour. Filtrul inca il caut. Dar il gasesc pana la urma Dupa un calcul simplu ma ajunge cu MULT mai ieftin asa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Multumesc mult! Uleiul mi s-a spus ca il gasesc si in Carrefour. Filtrul inca il caut. Dar il gasesc pana la urma Dupa un calcul simplu ma ajunge cu MULT mai ieftin asa. Asfalt uscat! Ulei pt. motocicleta,la Carrefour?! Mira-m-as! Vezi ,sa NU iei de masina. Iti distrugi discurile de ambreiaj.Sunt patzit...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Multumesc mult! Uleiul mi s-a spus ca il gasesc si in Carrefour. Filtrul inca il caut. Dar il gasesc pana la urma Dupa un calcul simplu ma ajunge cu MULT mai ieftin asa. Asfalt uscat! Ulei: MOTUL 5100 4T 10W40 145 lei bidonul de 4 l Filtru KN 59 lei Filtru Mann 45 lei Cand vrei anunta-ma am mereu pe stoc - le ai in maxim 24 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Salutare, sunt nou pe aici, foarte nou, si am un Vulcan de 800 la care proprietarul anterior i-a scos tot din tobe, dar tot! Si e foarte zgomotoasa, la un drum lung, este foarte obositor sunetul. Ce as putea face ca sa diminuez sunetul. Filtrele de sunet care erau pe acolo nu mai exista, ca a scos si a taiat tot. Se poate adauga ceva sau trebuie sa schimb tobele? Bine ai venit! Ti-ar trebui niste amortizoare, dar n-as putea sa spun de care si de unde. Poate e-bay? O sa apara "baetii" si sigur o sa-ti spuna ei de unde sa cumperi! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Stiu ca un baiat care isi facuse singur tobele din teava de inox , si isi bagase sarma de vase care zicea el ca tine loc de filtre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Iei tobele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Ulei pt. motocicleta,la Carrefour?! Mira-m-as! Vezi ,sa NU iei de masina.Iti distrugi discurile de ambreiaj.Sunt patzit...! La Selgros Oradea eu am gasit si Motul! sau Real era? nu mai stiu exact da stiu sigur, ca si eu m-am mirat! ce legatura are uleiul cu discurile de ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Îți cade ambreiajul în baia de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Stiu ca un baiat care isi facuse singur tobele din teava de inox , si isi bagase sarma de vase care zicea el ca tine loc de filtre . Nu va recomand sa va faceti esapamente la "urechisti". Totul tre sa fie foarte calculat...iar povestea cu buretii de vase o faceam si eu acum 7 ani cand aveam M72...este o macelarie...Sfat...ia tobe originale sau after market de calitate cu silencer (se pot scoate oricand daca stii sa desfaci un surub), daca te deranjaza zgomotul. Uita-te pe ebay...dar retine...nu le confectiona fara cineva care sa le calculeze lungime,diametru, finale, incalzire..etc pentru ca arunci banii. Buretii de vase ii pun masca pe figura iar unde sunt ei risti sa se arda esapamentul. Eu unul nu recomand asa ceva. Multumesc mult! Uleiul mi s-a spus ca il gasesc si in Carrefour. Filtrul inca il caut. Dar il gasesc pana la urma Dupa un calcul simplu ma ajunge cu MULT mai ieftin asa. Asfalt uscat! La raionul mezeluri...glumeam. Vezi ca (virgula) Kawasaki are parteneriat cu IGOL..putina lume cunoaste. Intra pe www.igol.ro..cred sau cauta la Google igol romania sau.....du-te la salonul moto ca vor fi acolo. Au uleiuri tare bune ....nu degeaba sunt leaderi pe piata....dar merge si Motul. La noi e foarte popular.....au stiut sa-si faca reclama..a intrat in service-uri.........nu e nimic demonstrat. Incearca sa folosesti acelasi ulei.....iar daca e un ulei peste medie.....sa mergi tu atata cu motorul. Iti doresc alegere usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Buna tuturor Vulcanistilor, Din Oradea, hop si eu cu motorul meu, achizitionat anul trecut, dar care peste iarna l-am customizat serios, sper sa reusesc sa pun pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 (editat) Foarte fain! Sa-l stapanesti sanatos! Editat Aprilie 10, 2009 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Buna tuturor Vulcanistilor,Din Oradea, hop si eu cu motorul meu, achizitionat anul trecut, dar care peste iarna l-am customizat serios, sper sa reusesc sa pun pozele Sa-l stapanesti sanatos si sa faci cat mai multe drumuri cu el...dar fereste-te de ploaie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 selgros sunt cei care au pe rafturi uleiuri motul, in toata tara. Oricum preturile lor sunt mai mari decat ce se gaseste pe frorumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Sa-l stapanesti sanatos si sa faci cat mai multe drumuri cu el...dar fereste-te de ploaie.... Merci AndreiShadow, ai dreptate, cu modificarile astea va fi interesant rau de tot sa ma apuce vreo ploaie pe drum, dar daca ma gandeam la ploaie imi luam "conserva" si nu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cuchi Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Sunt nou pe aici, si mi-am luat un Vulcan de 800 deabia din toamna. Problema e ca tobele sunt prea zgomotoase? Nu stie cineva cum pot reduce sunetul?Sau nu are cineva niste tobe nemodificate si vrea niste tobe modificate la schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Merci AndreiShadow, ai dreptate, cu modificarile astea va fi interesant rau de tot sa ma apuce vreo ploaie pe drum, dar daca ma gandeam la ploaie imi luam "conserva" si nu motor Frumos motoru' ... dar .... cand ai si bagaje... si dupa un drum lung cand te prinde o poaie.. o sa ai de lucru cu curatat motorul, rufele, prietena etc. Sau iesi numai duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cuchi Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Tobe prea zgomotoase. Stie cineva cum poate fi redus sunetul (e scos tot din ele, si filtru si tot, si nu mai exista ca sa le bag la loc...). Sau are cineva la schimb niste tobe nemodificate pe care ar vrea sa le modifice? E un Vulcan de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 vorbeste cu userul rados /index.php?showuser=9934 el te poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 ce tobe ai ?eventual niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 are tobele originale de Vn 800...dar sunt chiuretate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) se fac filtre simplu din tabla perforata roluita pe ceva ca sa faci un cilindru din ea, ii sudezi 2 capete rotunde cu gaura prin ele( ca niste saibe mai mari) de dimensiunea interioara a tevilor si imbraci toata chestia asta in vata minerala ignifuga si o bagi fortat pe teava, si obtii un sunet frumos si cu decibeli mai putini, acum exact diametrele gaurilor de evacuare nu le stiu dar poti experimenta..........ca oricum nu e o chestie costisitoare Editat Aprilie 14, 2009 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Frumos motoru' ... dar .... cand ai si bagaje... si dupa un drum lung cand te prinde o poaie.. o sa ai de lucru cu curatat motorul, rufele, prietena etc. Sau iesi numai duminica? Pe al meu doar ploaia il spala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Pe al meu doar ploaia il spala Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate