Sari la conținut

Kawasaki Vulcan

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

am ramas si eu uimit,cand am luat acu``si 3 zile un acumlator nou,si mi-au masurat baietii incarcarea sa imi dea garantia. 13,39 V la relantii si 13,24 in ture. cu 2 aparate multimeter si cu un tester special au fost facute masuratorile.nu e ars.am verificat mufele.le-am curatat,dar degeaba.

Editat de robert bk350
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se potriveste si de la alte motoare, cum ar fi:1998~1999 Kawasaki Ninja ZX-6R ZX600, 1995~1998 VN400(Vulcan/Vulcan II) Vulcan 400, 1996~2003 VN400(Vulcan 400 Classic/Drifter), 1995~2005 Kawasaki VN800 A1-A11, 1996~2005 VN800(Vulcan 800 Classic) B1-B10, 1999~2006 Kawasaki VN800(Vulcan 800 Drifter), 1995~2005 Kawasaki VN800(Vulcan 800), 1996~2006 Kawasaki VN800 Classic. Poate gasesti unul de ZX-6 la dezmembrari.

Editat de Ancalagon
Link spre comentariu

Salutare, am un VN800A de la care am scos rezervorul. In timpul operatiei a iesit cu un cablu din dreapta fata care pare a fi "vent line". Ce nu-mi dau seama acum e de unde a iesit acel cablu. Din ce am citit pare a fi un supraplin pentru rezervor deci trebuie sa stea liber dar nu strica sa pun o intrebare inainte de a pune inapoi rezervorul.

Link spre comentariu

Are cineva de vânzare un corp de lumini frâna si poziție spate pentru un VN 800 clasic?

Daca vrei original, am eu.

» Post actualizat in 14 Mar 2016 09:45

Salutare, am un VN800A de la care am scos rezervorul. In timpul operatiei a iesit cu un cablu din dreapta fata care pare a fi "vent line". Ce nu-mi dau seama acum e de unde a iesit acel cablu. Din ce am citit pare a fi un supraplin pentru rezervor deci trebuie sa stea liber dar nu strica sa pun o intrebare inainte de a pune inapoi rezervorul.

Așa este, trebuie sa stea liber. Vezi ca ai niste cleme pe dedesubt, care-l țin pt a nu atârnă aiurea.

Link spre comentariu

Caut suporti laterali pentru coburi si portbagajul. Daca disponibilizeaza cineva sau stie/aude/vede pe undeva ceva de vanzare, astept un semn.

Asfalt uscat!

» Post actualizat in 30 Mar 2016 10:39

Cu distantierii pentru coburi am rezolvat. Gratarul pentru bagaj ramine valabil.

Link spre comentariu

Caut suporti laterali coburi si portbagajul pentru Vulcan 750. Daca disponibilizeaza cineva sau stie/aude/vede pe undeva ceva de vanzare, astept un semn, preferabil pe mesagerie.

Asfalt uscat!

Link spre comentariu

Oare stie cineva cine se pricepe la injectii moto in zona Sibiu? Problema e urmatoarea: VN 1500 Drifter pe injectie, amestec foarte bogat, bujiile se duc rapid, fum, etc... Computerul nu da insa nici un cod de eroare, injectoarele sunt noi, schimbate de fostul proprietar acum vreo doi ani (probabil aiurea, ca amestecul a ramas tot excesiv de bogat). Ma gandesc ca or fi ceva furtunase de vacuum, dar poate a mai avut cineva problema asta si imi da un sfat.

Link spre comentariu

• Marian E. Stefanescu changed the title to Melcul vitezometrului/kilometrajului defect. Ma puteti ajuta sa gasesc unul SH/nou? Kawasaki Vulcan 400A/800A
  • IceLord changed the title to Kawasaki Vulcan