ENEOS Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 Acum dacă văd și cârja de jos e clar! Nu pricepeam ce presezi văzând ghearele de sus fixe pe profil și acel șurub. Ăla e un FJR gen 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1, 2023 Share Postat Aprilie 1, 2023 Da, gen 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 7, 2023 Share Postat Aprilie 7, 2023 Am intrat în atelier și ce să vezi, am găsit un căruț pentru sudură... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 Fain.Si eu folosesc un caruț pentru aparatu de suduit,mai mult de groaza cateilor,care faceau pipi pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 Merci! Mai e de lucru la el, însă per ansamblu nu-i rău, mi-ar fi plăcut o placă de metal de 4 mm, dar n-am găsit nimic pe lângă casă. Azi l-am găsit așa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 Eu i-as fi pus 4 roti orientabile nu doar 2 ca e mai usor de manevrat. Cand l-am facut pe al meu m-am luat dupa mai multe poze ale unor carucioare care aveau 2 roti mai mari neorientabile (pe partea cu butelia) si 2 mai mici orientabile in celalalt capat. Am copiat ideea fara sa gandesc prea mult si cand a fost gata mi-am dat seama ca e o prostie si se manevreaza greu. In final am renuntat la rotile mari si am pus unele mai mici orientabile cu frana. Acum e mult mai facil de manevrat mai ales ca locul lui de stationare e intr-o nisa ingusta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 Bună ziua,să vă arat bancul meu de sudură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 A meu e cu patru roti.Două fixe,două directoare.Pe lateral am pus mai multe cârlige,pentru sumedenia de cabluri,clești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Am zis sa nu deschid topic nou pt flecustetul meu. Are cineva aruncat prin vreun coltisor vreo baterie chiuveta fie ea si stricata?! Mie imi trebuie doar clapeta, ceva asemanator ca in poza (nu e musai vreun model, doar principiul sa fie la fel)....daca e sa fiu mofturos as prefera una necolturoasa si nu gen tija, dar la nevoie nu fac mofturi. Daca are cineva asa ceva si este si din Bucuresti, ar fi la fix.....daca o fi din provincie putem vorbi si aranja ceva. Eu oricum o sa arunc un ochi sa vad daca este prin preajma mea ceva colector de fier vechi, poate gasesc la el asa ceva Ca back-up m-am uitat la cea mai ieftina baterie chiuveta, gasit noua la vreo 35-40 lei, iau clapeta si aia e....desi as lasa asta ca ultima instanta. Si pt cunoscatori, oare toate bateriile cu clapeta merg pe principiul asta, adica locas patrat in clapeta , iar in locas intra ceva patrat din baterie/cartusul bateriei?!? Nu de alta dar sa nu cumpar bateria noua si sa vad ca are alt principiu. Oare patratul ala este standard sau e pe marimi?!? Dar chiar daca e pe marimi cred ca nu e diferenta mare si se rezolva fie cu taiat putin din patratul cartusului (care e din plastic la mine) fie pus un pic de banda izolatoare daca e prea mare locasul Despre pret, vorbim pe obiect...cum ziceam, imi trebuie doar sa fie, orice e bun...cred . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 21, 2023 Share Postat Mai 21, 2023 (editat) Facui ceva suporturi pentru flori.Nunți,Botezuri...festivitati vesele.Am primit poze.Suporturile-s din teava rect 15x15x1,5 mm.Inaltime 60 cm.Doua au 120cm inaltime.Jos au capacele de plastic,sa nu zgrabele gresia. Editat Mai 21, 2023 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Mai 21, 2023 Share Postat Mai 21, 2023 Acum 4 minute, pinnochio a spus: Facui ceva suporturi pentru flori.Nunți,Botezuri...festivitati vesele.Am primit poze.Suporturile-s din teava rect 15x15x1,5 mm.Inaltime 60 cm.Doua au 120cm inaltime.Jos au capacele de plastic,sa nu zgrabele gresia. Pentru alte lucrări poți să încerci cu țeavă amprentată și după vopsire dai cu patină.Îmi plac lucrările tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 21, 2023 Share Postat Mai 21, 2023 Salut,asa au dorit,cu teava lisă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Am vrut sa fac o lebada...a iesit struț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 (editat) Am și eu de făcut o remarcă. Dacă oamenii și-au ales un nickname, pentru forum. Cred că ar fi decent să nu le pomenești tuturor numele. Poate nu vor să se știe acest lucru și le e jenă să-ți spună. Scuze de inoportunare. Editat Mai 29, 2023 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Dar de ce nu îl lași pe el să se revolte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Mai 29, 2023 Autor Share Postat Mai 29, 2023 Acum 33 minute, vis-a-vis a spus: Am și eu de făcut o remarcă. Dacă oamenii și-au ales un nickname, pentru forum. Cred că ar fi decent să nu le pomenești tuturor numele. Poate nu vor să se știe acest lucru și le e jenă să-ți spună. Scuze de inoportunare. Salutare! Nu e nici o problema cu asta si nici nu mi-ar fi jena fata de Cristi. Ma cheama Vlad si nu este un secret de stat sau ceva. Nick-ul e vechi de tot si nu l-am mai schimbat, il las asa. Multam de grija totusi! Acum 5 ore, Kristian K a spus: O alta lucrare facuta de Vlad @GoodKat .Un ansamblu pedalier cu axul pedalei schimbatorului de viteza ce a fost rupt de la jumatate. 2.mp4 Un mare multamn fain!,Vlade Pentru putin, Cristi! Ma bucur ca am avut acel ax de Suzuki ca sa fac reparatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 (editat) Remorcuta la tractorasul magicUrmeaza una mai mare,cu 4 roți. Editat Iunie 17, 2023 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 17, 2023 Share Postat Iunie 17, 2023 Am transformat o lopata de inox de la Lidl(100ron) intr-o ancora de barca cu design inspirat oarecum din modelele Mantusmarine ( la dimensiuni similare costa 168$ una de inox). Pt cine are nevoie de o lopata buna recomand modelul asta, e dintr-un otel foarte rezistent si elastic, n-am reusit sa-l indoi deloc la rece, doar la cald dupa ce l-am incins bine in forja si chiar si asa foarte greu s-a indoit. In interior, unde se imbina teava cozii cu lopata mai are si o intaritura din fier beton grosut. Pare genul de lopata care te tine o viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 3, 2023 Share Postat Iulie 3, 2023 Suport bizigle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 Daca vrei ca biciclistii sa-ti aprecieze suportii, data viitoare fa ceva asemanator cu cei din poza de mai jos. Designul "clasic" cum e al tau e tare incomod de folosit, trebuie sa te apleci , e greu sa securizezi toata bicicleta, daca nu ai o chestie foarte lunga de legat, o roata ramane neasigurata. Daca ramane loc liber intre 2 biciclete e practic inutilizabil ca nu se chinuie nimeni sa se strecoare acolo. Daca nu esti atent sunt sanse sa-ti strambi discul, sau chiar roata, ori tu ori altul care incearca sa-si faca loc printre biciclete. Daca suportul nu e destinat legarii bicicletei ci doar "depozitarii" e ok cu conditia sa se lase un loc liber intre biciclete. ( de ex la un magazinas sau bodega la tara, merge.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 Salut,e pentru nemurile lui Adi,să nu mai sprijine biziglele de pereții casei.Vine proptit în curte.Multam de sfaturi Suportu e pentru 5 bizigle,2 pe o parte,3 pe cealaltă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 Cel mai mișto suport de bicle văzut/folosit de mine, undeva prin vestul Germaniei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 Citat Salut,e pentru nemurile lui Adi,să nu mai sprijine biziglele de pereții casei. In cazul asta e ok Citat Cel mai mișto suport de bicle văzut/folosit de mine, undeva prin vestul Germaniei. Pt mine astia-s cam cei mai naspa(dpdv practic, nu comentez aspectul estetic) suporti, au la Lidl asa ceva, nu-i folosesc niciodata. Ba chiar m-am plans la un moment dat echipei care se ocupa cu constructia magazinelor, au recunoscut ca ei nu folosesc si nu si-au dat seama ca nu-s practici Bicicletele sunt f inghesuite, e practic imposibil sa nu le atingi/zgarii si sunt dificil de legat. Pt mine cei mai comozi sunt cei de tipul celor postati mai sus, de care sprijini bicicleta si o poti lega f usor fara sa te apleci sau sa tragi de bicicletele vecine ca sa-ti faci loc. Au asa ceva la Mega Mall si pe la unele cladiri de birouri premium. Am vazut si modelul acela in forma de bicicleta undeva prin Iasi, parca la Politehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 (editat) Acum 14 minute, binox a spus: Bicicletele sunt f inghesuite, e practic impo Păi nu trebuie să îndeși câte o bicicletă în fiecare gol d-ăla. Noi le-am pus așa pentru că aveam un singur lanț Alea de care zici tu sunt pentru maxim 2 biciclete. Se consumă mult material și ocupă mult spațiu dacă pui mai multe. Și fie vorba între noi, poți rămâne fără bicicletă sau cel puțin fără multe părți din ea din oricare suport și cu orice antifurt ai lega-o... Editat Iulie 4, 2023 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 4, 2023 Share Postat Iulie 4, 2023 Citat Păi nu trebuie să îndeși câte o bicicletă în fiecare gol d-ăla. Eu ma refeream la suportii pt public,unde nu ai control asupra celor care mai folosesc acelasi suport. Tu pui bicicleta intr-un deala si o gasesti prinsa intre alte doua biciclete parcate ulterior. Citat Se consumă mult material și ocupă mult spațiu dacă pui mai multe Asta-i relativ pt ca un suport public, deala prost conceput nu va fi folosit niciodata la capacitate maxima pt ca nu prea ai fizic cum, decat daca vine un grup si-l ocupa organizat pe tot. Daca faci calculul cu media reala de biciclete parcate la un deala fata de unul mai bine conceput s-ar putea sa dea alt rezultat. Eu cel putin nu le folosesc decat daca nu am alternative ( un copac, un stalp un gard, etc). Citat Și fie vorba între noi, poți rămâne fără bicicletă sau cel puțin fără multe părți din ea din oricare suport și cu orice antifurt ai lega-o... Corect doar ca la un suport bine conceput iti optimizezi sansele. De exemplu in cazul tau 2 biciclete si un singur lant, la suportul ala ati putut securiza doar cadrele si rotile spate, lasand neasigurate rotile fata care-s cele mai vulnerabile . La un suport de tip "U" intors ati fi putut asigura in aceleasi conditii rotile fata si cadrele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate