florin46p Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Salut, As avea nevoie de un suport pentru telefon, cu montare pe ghidon, va fi folosit stric pe offroad. A folosit cineva un astfel de suport de care sa fie multumit ? suportul sa nu se fi rupt dupa prima folosire. Din ce am vazut pe net ar fi cateva modele de aluminiu, dar nu prea au review-uri de la motociclisti, cu atat mai putini de la cineva care sa il fie folosit pe offroad. La acesti suporti m-am gandit, i-a folosit cineva pe motor ? 1.https://www.emag.ro/suport-telefon-pentru-bicicleta-motocicleta-houdeos-reglare-la-360-aliaj-de-aluminiu-4-7-6-8-inch-negru-03jsk05/pd/DVZHYSMBM/ 2.https://www.emag.ro/suport-telefon-profesional-pentru-motocicleta-sau-bicicleta-din-aluminium-nuodwell-plus-6-antifurt-rotire-360-grade-negru-rosu-ay-116/pd/DM22WJMBM/?ref=sponsored_products_search_1_8&recid=rec_64_990512cf6936475f28310d2b2b56921ea26c9cd644ad41c0a96695e5080945a9_1657717684&aid=537e3bfc-d710-11ec-a0f0-0288f0dfa18e&oid=91642194&scenario_ID=64 3.https://www.emag.ro/suport-telefon-profesional-oztm-pentru-bicicleta-motocicleta-trotineta-gub-aluminiu-negru-cauciuc-de-prindere-a-telefonului-gubp10/pd/DD9Q62MBM/?X-Search-Id=c2b3926467efa591e12a&X-Product-Id=64200649&X-Search-Page=1&X-Search-Position=46&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view A folosit cineva Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Nu am și nu folosesc, dar am făcut la un moment dat puțin research pe temă. Pentru offroad vrei ceva cu amortizare a vibrațiilor, atfel s-ar putea să-ți strice amera telefonului. Nu știu dacă sunt singurii, dar Quad Lock au așa ceva: Au mai multe opțiuni și pentru montaj - pe jug, pe ghidon sau pe oglindă și mai multe opțiuni de customizare. Uită-te la ei pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 RAM MOUNT,,,,,,,,,nu te atrage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Ram mounts sunt ok dar transmit vibrațiile. Eu mi-am pus și pe scuter și îmi face telefonul ca un geko pe un Harley. Acum caut sa pun niște spuma ceva în locurile de contact pentru a mai atenua din vibrații. În afara de asta sunt foarte bune Ram-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Mergi pe quad lock cu incarcare wireless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iulie 13, 2022 Autor Share Postat Iulie 13, 2022 Acum 5 minute, DiarM a spus: Nu am nevoie de încărcare wireless, îl folosesc la ture de o zi maxim. Speram să găsesc ceva mai prietenos cu bugetul, un suport de quadlock cu amortizare și husa văd că e in jur de 500 lei, eu am telefonul de 6-700 maxim. Mulțumesc pt. Sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 (editat) Acum 3 ore, SenorPink a spus: Ram mounts sunt ok dar transmit vibrațiile. Eu mi-am pus și pe scuter și îmi face telefonul ca un geko pe un Harley. Acum caut sa pun niște spuma ceva în locurile de contact pentru a mai atenua din vibrații. În afara de asta sunt foarte bune Ram-urile. Hmmm, eu am Ram Mount. Sistem de fixare cu bila https://www.rammount.com/part/RAM-B-149Z-PD4U, am pus una pe scuter si alta pe motocicleta si doar conectez suportul. In nici o situatie nu am avut probleme de vibratie. E drept ca e un suport rigidizat, nu e ca asta https://www.rammount.com/part/RAM-B-149Z-A-UN10U. Unul dintr-asta am avut in masina, dupa 2 ani i-au cedat nervii (adica unul din picioarele de cauciuc). P.S. Acum nu stiu cum se comporta pe un off-road (https://www.rammount.com/part/RAM-B-149Z-PD4U), dar eu zic ca e OK. Editat Iulie 13, 2022 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Dacă vrei să fii la modă ia-ți suporturi d-astea scumpe și ineficiente (dpmdv). Dacă vrei s-asculți de un om bătrân care a pierdut două telefoane până acum pe coclau, ia-ți ce nu ai crede (că nici eu n-am crezut) că e cel mai eficient și culmea, ieftin. https://www.aliexpress.com/item/32877651296.html? Dacă îți mai iei și un telefon rezistent, gen Outkitel, Blackview, etc. uiți că ai telefon pe moto... Iarnă, vară, ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 50 minutes ago, vis-a-vis said: Dacă îți mai iei și un telefon rezistent, gen Outkitel, Blackview, etc. uiți că ai telefon pe moto... Iarnă, vară, ploaie... Mai există telefoane "rezistente"? Am avut chestii de genul în trecut, dar de când există huse solide iar majoritatea telefoanelor sunt IP67/68, nu le mai văd logica. Sunt practic hardware depășit încastrat în ceva mai mult plastic și vândut la suprapreț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Al meu e oricum ultradepășit, de 4 ani nu vrea să moară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iulie 13, 2022 Autor Share Postat Iulie 13, 2022 1 oră în urmă, vis-a-vis a spus: Dacă vrei să fii la modă ia-ți suporturi d-astea scumpe și ineficiente (dpmdv). Dacă vrei s-asculți de un om bătrân care a pierdut două telefoane până acum pe coclau, ia-ți ce nu ai crede (că nici eu n-am crezut) că e cel mai eficient și culmea, ieftin. https://www.aliexpress.com/item/32877651296.html? Dacă îți mai iei și un telefon rezistent, gen Outkitel, Blackview, etc. uiți că ai telefon pe moto... Iarnă, vară, ploaie... Sincer nici măcar nu am luat în seamă acești suporți... Am văzut pe eMag unul la 25 lei, o sa îl comand și îl incerc pe bicicleta, daca se comporta decent îl incerc și pe motor... Mulțumesc de sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 13, 2022 Share Postat Iulie 13, 2022 Și eu l-am luat pentru bicicletă și nu l-am folosit mult timp. L-am pus pe moto că n-aveam în momentul ăla altceva... Dă-i o șansă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Unii folosesc și o copie mai ieftină de Quad Lock, chiar dacă e proiectat pentru biciclete: https://www.emag.ro/suport-telefon-pentru-bicicleta-spigen-gearlock-mf100-montaj-pe-ghidon-pozitionare-frontala-negru-8809613765540/pd/DZMQ5MMBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 (editat) Pentru eliminarea vibrațiilor fac un pic de lucru manual. Work in progress: O sa și pun aici dacă a funcționat sau e complet inutil Editat Iulie 14, 2022 de SenorPink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 3 hours ago, Doctor X said: o copie mai ieftină de Quad Lock, chiar dacă e proiectat pentru biciclete Și Quad Lock era inițial pentru biciclete dacă-mi aduc bine aminte. 13 minutes ago, SenorPink said: Pentru eliminarea vibrațiilor fac un pic de lucru manual. Vibrațiile cred că sunt mai mult pe verticală, nu? Ar merge niște spumă și la nivelul spatelui telefonului (în zona siglei RAM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, PzKpfW a spus: Și Quad Lock era inițial pentru biciclete dacă-mi aduc bine aminte. Vibrațiile cred că sunt mai mult pe verticală, nu? Ar merge niște spumă și la nivelul spatelui telefonului (în zona siglei RAM). Uite cum am făcut practic spatele telefonului nu mai atinge punctul ala central ci doar spuma asta. Și mai pun spuma și pe bile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Iulie 14, 2022 Autor Share Postat Iulie 14, 2022 Acum 4 minute, SenorPink a spus: Uite cum am făcut practic spatele telefonului nu mai atinge punctul ala central ci doar spuma asta. Și mai pun spuma și pe bile Interesanta ideea, trebuie vazut si cat de bine securizeaza telefonul. Am comandat vreo 2-3 modele de silicon, cele mai ieftine de pe emag, daca nu isi fac treaba o sa trec la unul de la RAM iar cele de la quadlock vor fi cam ultimele pe lista din cauza pretului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 https://www.emag.ro/suport-de-telefon-gub-by-oz-pentru-bicicleta-motocicleta-scuter-trotineta-aluminiu-negru-d7cb6rbbm/pd/D79Q62MBM/?X-Search-Id=44d362e2835c4bdb1e03&X-Product-Id=64200718&X-Search-Page=1&X-Search-Position=6&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Pe acesta il folosesc ca backup (al doilea telefon de ex), iar la moto de 250cc, daca merg pe asfalt la turatii mari, se desfileteaza singur surubul si pierd telefonul. https://www.emag.ro/suport-telefon-moto-atv-auto-priza-usb-de-2-1-a-include-2-tipuri-de-prindere-cd-3072/pd/DZNY5FMBM/?X-Search-Id=44d362e2835c4bdb1e03&X-Product-Id=89323969&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Asa ceva folosesc cel mai des, sta bine telefonul. A cazut de 2 ori, odata cand s-a dat motocicleta peste cap si a doua oara cand o creanga destul de groasa a lovit telefonul. (mai bine sa cada telefonul decat sa mi-l sparga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Acum 50 minute, SenorPink a spus: Restu-s ok, dar asta-i frecție, ca tot metal pe metal rămâne. Trebuie un tampon din cauciuc ca alea de la prinderea eșapamentelor. sau mai degrabă ăsta, că poți înfileta bila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Acum 13 minute, Andry a spus: https://www.emag.ro/suport-de-telefon-gub-by-oz-pentru-bicicleta-motocicleta-scuter-trotineta-aluminiu-negru-d7cb6rbbm/pd/D79Q62MBM/?X-Search-Id=44d362e2835c4bdb1e03&X-Product-Id=64200718&X-Search-Page=1&X-Search-Position=6&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Pe acesta il folosesc ca backup (al doilea telefon de ex), iar la moto de 250cc, daca merg pe asfalt la turatii mari, se desfileteaza singur surubul si pierd telefonul. Prima variantă am avut-o și eu pe Vulcan, fiind foarte ok, din punctul meu de vedere, însă doi prieteni au renunțat la modelul ăsta deoarece li s-au dereglat camerele(Huawei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 1 oră în urmă, SenorPink a spus: Uite cum am făcut practic spatele telefonului nu mai atinge punctul ala central ci doar spuma asta. Și mai pun spuma și pe bile Să ne spui când sare din culcușul ăla! Cei 4 craci n-o să-l mai țină cum trebuie, spuma de pe brațe îl împinge afară, treabă socoteală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Chiar acum, ENEOS a spus: Să ne spui când sare din culcușul ăla! Cei 4 craci n-o să-l mai țină cum trebuie, spuma de pe brațe îl împinge afară, treabă socoteală. Pentru asta exista prinderea aia de cauciuc din spate ca sa fie ca extra siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Cred că va face treabă bună spuma aia acolo. Dar doamne ce urât este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Acum 7 minute, PzKpfW a spus: Cred că va face treabă bună spuma aia acolo. Dar doamne ce urât este. form over function Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 14, 2022 Share Postat Iulie 14, 2022 Variantă pentru cei mai groși la pungă: Sau așa, pentru suport Ram Mount: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate