MANNIX-600 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 A aparut o solicitare! Trec maine pe acolo. ..Am trecut.. Piesele s'au receptionat cu multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 salut.am o cartela cu numar Cosmote.vrea cineva?.sta pe birou aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Da, o vreau eu. Îți dau PM. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Gata ,am scapat de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Mulțam fain, Șerifule! Am un levier ce mi s-a spus că e de Honda CBR F2, e puțin strîmb. Cine-l vrea să sară cu cererea! Nu-l trimit, cine are nevoie vine și-l ia din București, Berceni. Levierul e în continuare la mine. Nu-l vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Poate interesează pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Are cineva vreo viziera pinlock care nu ii mai terbuie, am nevoie de efectiv PINii aia de plastic (de fapt de unul singur). Chestia incercuita cu rosu din urmatoarea poza. A inceput sezonul rece si mi s-a rupt rahatenia asta mica si nu pot sa imi mai pun lentila anticeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 In urma curateniei de toamna, am gasit intr-o cutie o colectie veche de reviste. Intrucat nu mai am nevoie de asa ceva, se doneaza: Colectia revistei UNIVERS MOTO 2004 - numerele 8, 9 si 10 2005 - numerele 1 pana la 12 2006 - numerele 1 pana la 12 2007 - numerele 1 pana la 12 in afara de 3 care lipseste. 2008 - numerele 1 pana la 12 2009 - numerele 4 si 6 Revista Motolife numerele: 63,64,65,66,67,68,69 si 71 Revista Motociclismo numere:9,10,11,12,13,14,15,17,18 si 21 Astea sunt in prima cutie. Mai am una si o sa fac update la anunt cand apuc sa o deschid si pe aia. Sa auzim de bine ! Revistele au plecat spre noul proprietar. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) casca uvex. model f vechi, am luat'o pentru pasager si m'am ales cu inca una intre timp. o dau moka pentru nevoiasi... e buna de pasager dar ca pilot fluiera de zici ca esti cu arbitru in spate mai am semnale de kawasaki, cele conventionale, de'ti iei zborul cu ele la viteza dar burdufurile sunt taiate de mine pentru o adaptare.... geamurile's ok,de astea aveti nevoie ca astea se fuck. predare personala in bucuresti, reply cu tel Editat Octombrie 22, 2013 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 ce marime e casca si cam ce inseamna "model foarte vechi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Donez 1 pereche de cizme Dainese Nighthawk marimea 42, purtate, daca cineva vrea sa le repare: - pielea in stare buna - interiorul de GoreTex in stare buna - fermoarele in stare buna defectiuni ce trebuiesc remediate: - talpa tocita/gaurita - o mica gaura/agatatura pe fata cizmei stanga in zona de flexare. 0723614021 BUCURESTI p.s. sper sa nu jignesc pe nimeni cu "donatia" asta, Daca nu vrea nimeni sa le repare, le arunc. poze Pentru cei interesati, revin cu cateva detalii: - Marimea 42 corespunde la un 41-41.5 - Talpile trebuiesc inlocuite - Nu stiu cum se poate repara ciupitura din materialul buretos de la flexiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Bravo, un gest frumos!Chiar daca sunt putin uzate, sunt sigur ca sunt motociclisti care nu au nici macar atat si sunt convins ca te protejeaza mai bine decat o pereche de tenisi. Inca odata, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 am aceleasi cizme si am avut aceeasi problema de noi (agatat buretele). am fost la un nene cizmar, care mi-a pus peste burete o bucata de piele intoarsa. pretul...de rusine, parca 20 de lei la ambele cizme (am facut-o si pe cealalta sa fie la fel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Cizmele au plecat. Sa le poarte sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swe Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Donez casca din poze, marime M, viziera are piciorusele de prindere rupte (predare in Bucuresti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Frumos din partea ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 da,nota 10! Casca se poate folosi si fara viziera,vara merge cu ochelari de soare..open-face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Foarte frumos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 bravo tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lanfinal Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 salut doresc eu casca daca este marimea M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swe Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Ok lanfinal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bratescu Silviu Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Frumos din partea ta Felicitari ca mai exista asemenea oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Manusi negre de piele, FastWay marimea M, cu protectii, cazute, mai tin 1 cazatura, mai bune decat nimic. Doar Bucuresti 0723614021 Editat Noiembrie 7, 2013 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Am si eu de dat doua perechi de manusi folosite, marimea M. Unele sunt Caffe Racer de iarna (cica...), dar nu prea tin nici la frig si nici la ploaie. Sunt bune pt temperaturi mai racoroase dar numai pe uscat. N-au fost folosite prea mult. Celelalte sunt niste Vanucci Short Racer, manusi de vara, care au fost destul de mult folosite si au avut si un contact cu asfaltul. Una e julita pe protectiile de la spate iar cealalta are pielea din palma rupta si a ramas doar materialul textil. Cred ca se vad in poza destul de bine. Sunt ok de folosit chiar si asa, doar pielea lipsa din palma deranjeaza un pic cand strangi ghidonul. Daca se pricepe careva sa le puna o bucata de piele acolo, mai duc cateva veri. Sunt din Bucuresti si nu trimit prin posta. Predare doar personal. Editat Noiembrie 12, 2013 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Am si eu de dat doua perechi de manusi folosite, marimea M. Unele sunt Caffe Racer de iarna (cica...), dar nu prea tin nici la frig si nici la ploaie. Sunt bune pt temperaturi mai racoroase dar numai pe uscat. N-au fost folosite prea mult. Celelalte sunt niste Vanucci Short Racer, manusi de vara, care au fost destul de mult folosite si au avut si un contact cu asfaltul. Una e julita pe protectiile de la spate iar cealalta are pielea din palma rupta si a ramas doar materialul textil. Cred ca se vad in poza destul de bine. Sunt ok de folosit chiar si asa, doar pielea lipsa din palma deranjeaza un pic cand strangi ghidonul. Daca se pricepe careva sa le puna o bucata de piele acolo, mai duc cateva veri. Sunt din Bucuresti si nu trimit prin posta. Predare doar personal. salut incep prin a spune k nu sunt din bucuresti ci mai degraba din brasov insa sunt interesat de perechea de manusi de iarna dak mai e disponibila gasesc eu pe cineva sa le ridice din bucuresti. P.S. am un prieten prin drumul taberei poate ai ceva drum pe acolo (asta dak nu sunt nesimtit si cer prea mult) caci are copil mic si nu prea poate sa plece de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate