Alex_250EXC Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Combinezonul pleaca maine la adrian94. Sa il porti cu placere si sper sa nu ma trezesc ca vine inapoi sa trebuiasca sa platesc transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian94 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Doresc sa ii multumesc foarte mult domnului Alex si la cat de mult il astept te asigur ca va fi ridicat imediat ce ajunge.multumesc foarte mult,raman dator imediat ce scot motorul si sa auzim numai de bine.o zi frumoasa tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 "Domnul Alex" ) Ce urat suna )Sa cresti mare ca sa te incapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Salut. Cine are o geaca de piele sau o vesta marimea 50-52? Mulţam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 (editat) Donez leviere/manete frana si ambreaj +mansoane zx6r 2005-2006. mansoanele merg si la altceva, sunt cele clasice... pentru manete trebuie sa va interesati. mentionez ca sunt putin (foarte putin) rase de la proprietarul anterior zeze, on 11 Feb 2014 - 11:37, said: OK, Manetele se mărită azi (dacă se potrivesc). Mansoanele încă disponibile. Au ajuns la mine, dar nu imi sunt de folos, Deci se doneaza mai departe conform spuselor. Rog PM sau la telefon.Sunt pe la Hala Traian (pana la 17) sau Vitan-Dristor dupa 17. O sa pun si o poza. POZE cu manetele Editat Februarie 22, 2014 de mumulescu4you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 (editat) tastatura are n'ai dinti in gura.... ia te rog o TASTATURA Editat Februarie 26, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Am si eu de dat doua perechi de manusi folosite, marimea M. Unele sunt Caffe Racer de iarna (cica...), dar nu prea tin nici la frig si nici la ploaie. Sunt bune pt temperaturi mai racoroase dar numai pe uscat. N-au fost folosite prea mult. Celelalte sunt niste Vanucci Short Racer, manusi de vara, care au fost destul de mult folosite si au avut si un contact cu asfaltul. Una e julita pe protectiile de la spate iar cealalta are pielea din palma rupta si a ramas doar materialul textil. Cred ca se vad in poza destul de bine. Sunt ok de folosit chiar si asa, doar pielea lipsa din palma deranjeaza un pic cand strangi ghidonul. Daca se pricepe careva sa le puna o bucata de piele acolo, mai duc cateva veri. Sunt din Bucuresti si nu trimit prin posta. Predare doar personal. mai sunt manusile vanucci ? le-as vrea eu dar problema este ca nu sunt din bucuresti ...crezi ca ai putea sa le trimiti cumva daca ai avea placerea? as fi recunoscator...chiar am nevoie de ele...Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Ianachime de unde esti ca m-ar interesa tastatura pentru la munca ... ca statul nu inlocuieste nimic din ceea ce se strica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Vine primavara si fac curatenie in depozit. Am cateva zeci de anvelope moto, diferite dimensiuni, preponderent strada. Cele mai multe sunt 120-70-17 si 180-55-17. As vrea sa le dau pe toate odata, fara sa ma chinui cu bucata. Urmeaza sa aduc un nou transport de anvelope si trebuie sa fac loc. Concluzie, sunt aproximativ 40-50 bucati, si este servit cel care ma scapa de toate odata. Nu cereti poze inainte ca nu ma obosesc sa fac asta. Primul venit, primul servit Contact 0740100342 Ovidiu Vine primavara si fac curatenie in depozit. Am cateva zeci de anvelope moto, diferite dimensiuni, preponderent strada. Cele mai multe sunt 120-70-17 si 180-55-17. As vrea sa le dau pe toate odata, fara sa ma chinui cu bucata. Urmeaza sa aduc un nou transport de anvelope si trebuie sa fac loc. Concluzie, sunt aproximativ 40-50 bucati, si este servit cel care ma scapa de toate odata. Nu cereti poze inainte ca nu ma obosesc sa fac asta. Primul venit, primul servit Contact 0740100342 Ovidiu Asa cum spune titlul, le dau gratis pe toate. Detalii la telefon. La cerere pot asigura transportul, contra cost, fireste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Salut, Ai zis ca aduci alte cauciucuri, din cele ce urmeaza sa vina imi gasesti si mie unul bun pt CBR F3 de fata? Si la ce pret te rog? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Cauta pe net colectori autorizati. Vin ei rapid, ti le iau pe toate si iti dau si un leu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Cauta pe net colectori autorizati. Vin ei rapid, ti le iau pe toate si iti dau si un leu Cred ca nu ai inteles mesajul. Le dau gratis, un coleg poate sa obtina un mic profit din aceasta actiune a mea. Am fost explicit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Am inteles de la inceput, insa eu cred ca o sa fie ca in bancul cu frigiderul (fara legatura cu colegul nostru): lasa un tip frigiderul pe strada, ca si-a luat unul nou, cu un bilet agatat de el: "cine are nevoie sa il ia". O saptamana nu il ia nimeni, tot in fata portii ramane. Schimba biletul "Vand frigider 300 ron". In 30 de minute, frigiderul a disparut Eu ma refeream la situatia in care nu reusesti sa le dai (apreciem gestul frumos!) si vei avea nevoie de spatiu, poti apela la varianta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 (editat) Unii au target de postari / zi... Pai dupa ce ca omul face un lucru bun, mai apar si ironii? Sau probabil tipii ca el sunt priviti ca o anomalie a naturii in conditiile in care romanul de rand nu mai are demnitate si ar vinde si gunoi ( a se vizita pietele de vechituri, care in timp au capatat alt sens, acum fiind si piete de cumparat gunoi ) . Cinste lui si omul asta merita un camion de bere pt acest gest... Editat Martie 7, 2014 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Tu esti duda? Unde vezi ironia mai omule? Am zis deja ca gestul e frumos, il stiu pe ovidius de acum ceva timp ca e om valabil, am luat de la el vreo 2 kituri de xenon cand se ocupa cu asa ceva, restul a fost o gluma sa mai inveselesc lumea pe aici, ca s-ar parea ca e nevoie, daca toti sunt ca tine de se ataca asa... si daca eu am postat degeaba, matale ce cauti pe aici? Incerci sa ma ajungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 pai trimite-i tu un hectolitru de bere, un salariu pe transport si ia-le frate! ce nu intelegi? scopul omului este sa scape de ele fara sa miste un deget. lucru bun face ala de le ia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 (editat) Am incercat sa te sun de vreo doua ori. Nu vrei sa sponsorizezi niste stunteri lefteri? Ne dam cu orice fel de cauciuc ) Editat Martie 7, 2014 de chino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 De unde esti? Daca stai in apropierea mea vin eu dupa ele intr-o zi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Se poate inchide. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViRuSaKe Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 s-au dat toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaius Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Salut , poate are cineva un set de cuzineti de furca dimensiunile 41mm/20mm/1mm & 41mm/20mm/2mm care inca mai sunt in stare cat de cat buna si nu mai are ce sa faca cu ei .. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Ianachime de unde esti ca m-ar interesa tastatura pentru la munca ... ca statul nu inlocuieste nimic din ceea ce se strica ... bucuresti vine vara asa ca nu strica o combina frigorifica la casa omului deci se "doneaza" combina este ardo in stare de functionare varianta 1 sa o dau la cel care imi aduce combina noua contra taxei de transport si bani de buzunar la baieti varianta 2 sa o dau unui om care are nevoie pe 100 ron cat sa dau de transport si spaga la baieti ca o baga in casa cine e interesat?????? URGENT CA DAU COMANDA AZI Editat Martie 10, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Fara suparare! Eu unul nu mai consider donatie atata timp cat ceri o suma de bani! Sincer,donez ceva, se da moca!!!. Ceri bani,inseamna ca se vinde.Firmele care vand asa ceva au transportul gratuit.Iar daca esti nevoit sa dai baietilor 100 lei inseamna ca este foarte scumpa viata!,acolo de unde se da ora exacta. Bafta la inlocuirea frigiderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) donez cafetiera Domotec in stare de functionare donez cafetiera Domotec in stare de functionare donata Editat Martie 17, 2014 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 donez cafetiera Domotec in stare de functionare donata Tocmai vin de la posta , am primit. Multumesc foarte mult. Nenea de la posta nu mi- a cerut banii, astept de la tine un nr de cont sa-ti innapoiez banii pt transport ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate