Lucian M Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Sunt putin rupte la un deget la mana stanga. Se pot purta fara probleme. Am uitat sa mentionez! Nu trimit prin curier. Predare personala in Bucuresti! 0722733033 / 0732400855 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Intr-o parte le vinzi, intr-o parte le donezi? E la cacialma sau...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 sau iti recomand niste ochelari mai buni... » Post actualizat in 15 May 2016 17:09Marimea este M (echivalent 9) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Da, m-ai nimerit la ochelari. Incerc sa citesc printre randuri dar nu am vazut decat spatii goale. Ma duc la control. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 (editat) Iti urez succes! Sunt 2 perechi diferite de manusi. modele diferite.. Editat Mai 15, 2016 de Lucian M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 2-3 bucati de cordura de 10/10cm sau chiar mai mari (de la vreo geaca rupta, ceva), de preferinta pe negru/gri inchis, gasesc pe la cineva? As vrea sa peticesc putin geaca, imi place mult dar are o gaura pe o maneca si ceva material rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela.v Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Bună, donez aceste ghete mărimea 39, singura rugăminte ar fi ca dacă cineva le dorește să vină să le ridice din zona Perla. Anunțul este valabil 48 ore, după trebuie să eliberez spațiul pe care le ocupă și le arunc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Welt MC Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 (editat) buna, pana la ce ora pot trece azi pt ele? un numar de telefon se poate? merci anticipat Editat Mai 24, 2016 de Welt MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela.v Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 azi până la 20.00 sau mâine după-amiază (tot cam până pe la 20.00) 0723693162 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eugen-Cristian Latea Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Zona Perla? Ce oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela.v Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 București, dar deja s-a anunțat cineva că vine să le ia după-amiază Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eugen-Cristian Latea Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Ok. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Nu vinzi Aprilia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Se doneaza manusi de ghidon lidl (purtate o singura data). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 27, 2016 Share Postat Mai 27, 2016 Pt ca mi-am luat o pereche noua de cizme, pe cele vechi le donez si intreb prima data aici. Nu sunt stralucite, dar nici rele. Mai intra putina apa in caz de ploaie, captuseala interioara la una dintre ele e mancata la calcai, plus urme de folosinta. Per total, sunt bune, ca altfel le aruncam la gunoi. Numarul este 44-45, mai mult spre 45 (port 44 si imi sunt putin mari). Le-am purtat ca incepator si un alt incepator si-ar putea face treaba cu ele fara probleme. Pt Bucuresti, cu ridicare personala din partea doritorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 29, 2016 Share Postat Mai 29, 2016 (editat) Salut, Am un dell Optiplex D620 fara HDD si RAM. Daca cineva poate dona un monitor, incerc sa fac rost de niste rami si un HDD cat de cat (sper ca pot face rost de HDD). Apoi as vrea sa il ducem undeva...nu stiu, o casa de copii, ceva, in jurul Brasovului. Daca cineva are vreo idee (eu nu stiu unde l-as putea duce) si vrea sa facem o fapta buna il rog sa ma contacteze pe PM. Pun si eu jumatate la benzina daca trebuie sa il livram pe undeva prin zona. Pot ajuta si la depanari, retelistica in locatia respectiva. Nu il trimit in tara pentru ca ne costa mai mult transportul. Estetic arata bine. Editat Mai 29, 2016 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Salut, Dau spre donatie pt cineva sau pt un scop caritabil un pat. Marimea 200x180. Vine cu tot cu saltea si cu tot cu lada sub pat ( pentru asternuturi etc).. Locatia e in Iasi. Singura problema e ca cine vine sa il ia trebuie sa si il demonteze. Pentru transport ar trebui o duba mai mare. Pm pentru cei interesati. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 (editat) Manusi moto textil marime L, stare bunicica. Se ridica din zona Obor. PM pentru detalii. Editat Iunie 12, 2016 de Sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Salut ! Nu trimiti la posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Manusi moto textil marime L, stare bunicica. Se ridica din zona Obor. PM pentru detalii. Manusile au ajuns la mine , iti multumesc frumos Sorin. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut, am de dat o geaca Polo Goretex, geaca este un model mai vechi dar se află într-o stare bună. Prefer sa o dau în București, dar pot trimite și în țară. Potrivită pentru cineva de maxim 80kg. 0734345135 Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut ! As dori eu geaca daca se poate. Sunt din Prahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut,geaca mai este valabila doar pt București, dacă până vineri dimineața nu o vrea nimeni din buc, pleaca la un băiat din BV.Sry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Manusile au ajuns la mine , iti multumesc frumos Sorin. Numai bine. Cu placere. Cand ai ocazia intoarce gestul catre altii. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Salut,Scarite HD, tocmai au fost date jos de pe un motor de la pasager. Le puteti ridica in Bucuresti (prefer asa), sau trimit prin curier in tara. Va rog folositi doar PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate