Lone wolf0 Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Salutare, am de donat unui pasionat/colecționar o mobra Carpați 50. Mai multe detalii aici /index.php?/topic/724658-mobra-50s-de-vanzare/?p=4390127 Dacă știți pe cineva, let me know. As dori eu dacă se poate. As vrea sa o pun bibelou în sufragerie. Mobra a fost prima mea motocicleta și am dat-o și îmi pare rău. .. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Mobra aia seamana cu un bibelou? Glumesti, nu? Sa nu mi spui ca o reconditionezi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Doneaza cineva un hdd pt laptop? Am un laptop caruia i-a decedat hdd,vreau sa il schimb si sa il dau unui vecin care nu-si poate permite un calculator/laptop Da. ce marime ai nevoie ? ide /sata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Mobra aia seamana cu un bibelou? Glumesti, nu? Sa nu mi spui ca o reconditionezi?! Aranjata puțin, merge de bibelou. E chestie de amintiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 (editat) Donez clapari LANGE Z pro masura 9 1/2(pe talpa) oficial 42 1/2,dar merge si 42-43 cu conditia ca piciorul sa fie ingust. Inalti,completi,destul de rigizi(un indice FLEX peste 100).Bucuresti. Am si schiuri la un pret simbolic VOLKL RACETIGER 1.70 m (exclus incepatori),dar discutam in privat. Editat Octombrie 17, 2017 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 17, 2017 Share Postat Octombrie 17, 2017 Donez clapari LANGE Z pro masura 9 1/2(pe talpa) oficial 42 1/2,dar merge si 42-43 cu conditia ca piciorul sa fie ingust. Inalti,completi,destul de rigizi(un indice FLEX peste 100).Bucuresti. Am si schiuri la un pret simbolic VOLKL RACETIGER 1.70 m (exclus incepatori),dar discutam in privat. AI pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 3, 2017 Share Postat Noiembrie 3, 2017 Salutare, am rupt o idee geaca si as vrea sa o peticesc. Are cineva ceva resturi de material cordura? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 3, 2017 Share Postat Noiembrie 3, 2017 Salutare, am rupt o idee geaca si as vrea sa o peticesc. Are cineva ceva resturi de material cordura? Multumesc. Da, am eu o pereche de pantalon pe negrui, din care am taiat tot pt asa ceva, pot sa-ti tai din ei cat ai nevoie. Zi-mi cam cat iti trebuie si vedem cum ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 3, 2017 Share Postat Noiembrie 3, 2017 Da, am eu o pereche de pantalon pe negrui, din care am taiat tot pt asa ceva, pot sa-ti tai din ei cat ai nevoie. Zi-mi cam cat iti trebuie si vedem cum ne intalnim. Lasa-mi te rog un numar de telefon, comunicam mai usor asa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Donez anvelope moto, uzate 12000-14000km Metzeler Anakee 3 110/80/19 Metzeler Anakee 3 120/70/19 Metzeler Tourance NEXT 120/70/19 Metzeler Tourance EXP 150/70/19 Metzeler Anakee 3 170/70/17 Metzeler Tourance NEXT 170/70/17 As prefera predare in Bucuresti, contact pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Noiembrie 20, 2017 Share Postat Noiembrie 20, 2017 Salut, In functie de starea lor, daca prezinta risc spre a fi folosite pe sosea, as fi recunoscator daca ar ajunge la mine pentru cateva proiecte de mobilier. Cele bune, Alex. » Post actualizat in 20 Nov 2017 15:25Pot ajunge astaseara dupa ora 19:00 / 19:30 sa te scap de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 21, 2017 Share Postat Noiembrie 21, 2017 Salutare! Știu că printre motocicliști uni avem și mașini. Dacă e vreunul care are Vw Polo, am de donat un set de banchete spate. Al meu era din 97, model 6n, dar se potrivesc și la alți ani Au culoarea gri, nu sunt rupte, nici foarte uzate, dar ar trebui curățate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 Donez anvelope moto, uzate 12000-14000km Metzeler Anakee 3 110/80/19 Metzeler Anakee 3 120/70/19 Metzeler Tourance NEXT 120/70/19 Metzeler Tourance EXP 150/70/19 Metzeler Anakee 3 170/70/17 Metzeler Tourance NEXT 170/70/17 As prefera predare in Bucuresti, contact pe PM S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 Multumesc Sergiu! Vor deveni 3 mese de cafea superbe! Toate cele bune! Sa ne vedem cu bine pe sosea in noul sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 27, 2017 Share Postat Noiembrie 27, 2017 Donez cateva echipamente, marime L. - 2 perechi de supra pantaloni de ploaie (fermoare laterale pana sus), una este folosita, dar in stare foarte buna, cealalta cu eticheta pe ea (dar care este foarte lunga, pentru cineva de minim 1.85 cm); - costum textil Revit Defender, cu straturi detasabile Gore-Tex si termic, utilizat intens 2 ani, dar care mai are destula viata in el. Merge pentru cineva de 170-180 cm si 75-85 Kg. Predare doar in Bucuresti (din motive de timp/comoditate). Contact pe PM. » Post actualizat in 27 Nov 2017 20:09Echipamentele sunt promise la incercat. Daca nu se potrivesc, anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 pantalonii ii vreau eu dar platesc pt ei si cu banii faci tu pomana cuiva. aia "mari " ,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 ma incriu si eu la costumul textil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Noiembrie 28, 2017 Share Postat Noiembrie 28, 2017 Suprapantalonii lungi au ajuns la mine. Multumesc Robert! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Donez 2-a unitati, 2-a boxe si un picup. Radauti 0773727509 cel mai bine telefonic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Frumos gest. Mai bine le dai unui amarat,sa nu le vanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadalinM. Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Sau... le vinzi si donezi banii cuiva care chiar are nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Fac curat nu am timp de vandut , am sa fac un topic si despre campaniile umanitare pe care le desfasuram in zona Radauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Va salut! Situatia este cam asa: - in fiecare an de sarbatori (Paste / Craciun) precum si de inceperea scolii, merg la niste copii defavorizati, pe care mama i-a parasit, si le duc: de-ale gurii, haine, dulciuri, cum reusesc si eu sa strang de pe la cei din jurul meu si ce posibilitati financiare am si eu..- nu stiu daca intre timp au facut rost de un calculator sa aiba si ei sa se mai joace.. dar mi-as dori sa pot merge cu un calculator la ei acum de Craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Noiembrie 30, 2017 Share Postat Noiembrie 30, 2017 Casca este marimea m/s, este intr-o conditie destul de buna. Are pe interior doar pe o parte a captuselii un fel de burete cate este uzat si ar trebui inlocuit. Eu nu am rabdare si nici pricepere sa fac asta, dar cine se pricepe o poate aranja. Este ok pe afara, viziera are urme minore. Intru mai rar pe forum - pentru intrebari: Relu: 0723730633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miket Postat Decembrie 1, 2017 Share Postat Decembrie 1, 2017 Bravo, laudabil, eu am trimis undeva in oltenia (tot donatie, trebuia doar sa suporte transportul) si ghici, nu a ridicat handicapatul coletul. Sfat, doneaza numai personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate