Microbec Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 On 10/13/2023 at 12:41 PM, ivan pedala said: Daca am fi vazut doar motocicleta in poza, cati ne-am fi dat seama de tragicul sfarsit? RIP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 14, 2023 Share Postat Octombrie 14, 2023 Chiar acum, Microbec a spus: Daca am fi vazut doar motocicleta in poza, cati ne-am fi dat seama de tragicul sfarsit? RIP Da, din pacate fierul este mult mai rezistent decat organismul nostru...si pentru fier gasim piese de rezerva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 https://adevarul.ro/stiri-locale/arad/studentul-care-si-a-gasit-sfarsitul-pe-marginea-2308455.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 https://infotraficromania.ro/accident-grav-pe-dn11-in-zona-localitatii-cernat/?fbclid=IwAR079V-oLPOZ9hiZOpmWC0n3Ut1spuLyAzAgXu-cd5oWt7TcATK53q1vkPY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Octombrie 16, 2023 Share Postat Octombrie 16, 2023 Acum 1 oră, 3.14 a spus: https://infotraficromania.ro/accident-grav-pe-dn11-in-zona-localitatii-cernat/?fbclid=IwAR079V-oLPOZ9hiZOpmWC0n3Ut1spuLyAzAgXu-cd5oWt7TcATK53q1vkPY Ceva mai multe detalii aici: https://newsbv.ro/accident-grav-pe-dn11-intre-brasov-si-targu-secuiesc-un-tir-un-autoturism-si-3-motociclete-implicate-trei-persoane-ranite/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 pfff, ca la popice.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 17, 2023 Share Postat Octombrie 17, 2023 Si...inca unu' in weekendul asta (Lucian Despa), despre care am aflat ca nu-i deloc bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 21, 2023 Autor Share Postat Octombrie 21, 2023 La Chișinău: https://pulsmedia.md/article/8a6f726c664ffb0a/no-comment-momentul-impactului-intre-echipajul-de-patrulare-si-motocicleta.html Pe surse cică 🏍 + ocupanții ar fi fost din România... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 21, 2023 Admin Share Postat Octombrie 21, 2023 Sunt din Republica Moldova, scrie mai jos, în alt link. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 "ACCIDENT CU DOI MORTI IN JUDETUL NEAMT. DOUA PERSOANE AU MURIT Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ au anunţat că pompierii au fost sesizaţi duminică despre producerea unui accident rutier în oraşul Bicaz, în faţa Spitalului Orăşenesc, iar în eveniment au fost implicate o motocicletă şi un autoturism. La locul evenimentului au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la SVSU Bicaz, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ (o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM) şi SAJ. Echipajele de la SAJ şi SVSU Bicaz au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconştienţă şi una conştientă, au precizat pompierii. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare pentru motociclist şi pentru pasagerul din autoturism, fara rezultate pozitive. Astfel, motociclistul şi unul dintre pasagerii din maşină, au fost declaraţi decedaţi. În ciuda eforturilor depuse a fost declarat decesul pentru o femeie de 66 de ani, pasager în autoturism şi pentru un bărbat de 35 de ani, care se afla pe motocicletă. Şoferul autoturismului a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la UPU Piatra Neamţ." Stire preluata de pe InfoTrafic24. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Octombrie 23, 2023 Share Postat Octombrie 23, 2023 Doamne cum arata masina, zivi ca a lovit.o un obyz antitanc🫥 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 "ACCIDENT GRAV IN JUDETUL SUCEAVA. O PERSOANA RANITA GRAV Accident grav în această după-amiază pe șoseaua de centură a municipiului Suceava (Zidul Morții - Pătrăuți). A fost o coliziune între o motocicletă și un autoturism. Din primele informații, motociclistul este rănit grav." Sursa: InfoTrafic24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 La 23.10.2023 la 6:50, Djenavar a spus: Doamne cum arata masina, zivi ca a lovit.o un obyz antitanc🫥 Nenea a virat stânga să intre în parcare, dar nu prea s-a asigurat. Alex probabil a avut ceva viteză, iar rezultatul a fost tragic (mâine îl înmormântează). Rip... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 29, 2023 Share Postat Octombrie 29, 2023 Altul! https://igj.ro/actualitate/foto-motociclist-de-33-de-ani-din-targu-jiu-ranit-grav-intr-un-accident-la-sura-mare-in-sibiu.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Si zilele trecute parca a mai fost un accident prin Rovinari , in girator la penni ! Era multa agitatie in zona si nu am putut afla ce a fost si cum s-a intimplat dar sper sa fi scapat cu bine riderul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 https://www.pandurul.ro/articol/accident-intre-o-masina-si-o-motocicleta_167820.html Da, asa este, dar nici io nu cunosc detalii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 17, 2023 Share Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 2 ore, BIBANU CZ a spus: Si zilele trecute parca a mai fost un accident prin Rovinari , in girator la penni ! Era multa agitatie in zona si nu am putut afla ce a fost si cum s-a intimplat dar sper sa fi scapat cu bine riderul ! "Riderul' mancatziash. E drept, limba româna ie gria. Asfalt uscat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIBANU CZ Postat Noiembrie 18, 2023 Share Postat Noiembrie 18, 2023 Sunt de la tara , incerc si eu sa intru in lumea buna , ca am vazut ca daca nu bagi ceva in straineza n-ai valuare! Iertare , nu se va mai intampla ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Noiembrie 18, 2023 Share Postat Noiembrie 18, 2023 Acum 6 ore, BIBANU CZ a spus: Sunt de la tara , incerc si eu sa intru in lumea buna , ca am vazut ca daca nu bagi ceva in straineza n-ai valuare! Iertare , nu se va mai intampla ! Se acceptă Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Decembrie 20, 2023 Share Postat Decembrie 20, 2023 ACCIDENT IN ROSU,CHIAJNA. WEEKEND 16-17.12.2023. KAWASAKI Z800 Motocicleta accidentata(capacul ambreiajului spart,etc) pare abandonata pe bordura. Daca detinatorul,care sper ca-i ok,familia sau prietenii au nevoie de depozitarea temporara a motocicletei sa sune la 0724180218. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Ianuarie 1 Share Postat Ianuarie 1 Gata, cred ca ne-a ajuns pe 2023... Poate 2024 o sa fie mai lipsit de evenimente... >.< Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 gata, se poate inchide, trecem la topicul de 2024.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate