vintze Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 (editat) Acum 18 ore, FlipperCo a spus: Unde sunt cele 5 etaje ale casei ca nu pricep? Altfel e interesant, exista multe “ciudateni imobiliare” in lume Nu prea sunt.. happy Valentine sau dacă sunteți naționaliști hai cu dragobetele, măh , nu dormiți! Că acuș vă ia pe nepregătite cum sunt luate autoritățile când dă prima zăpadă.. eu v-am zis! Treaba voastră! Ce le luați jumătăților voastre cele mai bune? Poate un kultho , teilor? ..eu vă dau și alte idei. Editat Februarie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Vorba multa fara rost! Barbatii cu adevarat batbati (peste 30 chiar), stiu ce, cum, cat si unde, indeferent de situatie. “Barbatii” noilor vremuri, vor aprecia cu siguranta imimioarele de plus cand se intorc de la pensat si epilat. Bine, “rebuturi” exista de orice varsta, dar nu despre extreme vorbim aici. IMG_1525.MP4 IMG_1069.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 (editat) E egalitatea drepturilor..nu ne mai batem pentru egalitatea accesului la funcție și aceleași drepturi salariale, acum ne luptăm cot la cot pentru a avea programare la epilat și pensat. https://m.emag.ro/rimel-pentru-barbati-mmuk-transparent-10-ml-mmms046/pd/DHMZLYMBM/?cmpid=93108&gclid=EAIaIQobChMIjr7Boafd7gIVG0eRBR04DQ3sEAQYASABEgJH8_D_BwE și voi vreți aceleași drepturi, noi suntem de treabă , vă lăsăm la cosmetică fără probleme. @FlipperCofilmulețele alea au mai fost Acum 4 ore, Starcream a spus: Apa, paie si bataie. Sau ciocolata, vin si p$#@ Doamne Ajută! vezi să nu îi rămâi dator. Editat Februarie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: și voi vreți aceleași drepturi, noi suntem de treabă , vă lăsăm la cosmetică fără probleme. @FlipperCofilmulețele alea au mai fost NOI nu vrem aceleasi drepturi cu si guranta, doar o mica parte (care tinde sa se mareasca ingrijorator) Filmulletele da, au mai fost. Fiind dragute, am decis sa le pun din nou (pt cei ce le-au ratat), inainte sa le sterg Bancul zilei: Bulă și comorbiditățile Bulă are probleme de sănătate, obezitate, colesterol, tensiune mărită, ficat mărit, aşa că merge la doctor. Îl întreabă doctorul: – Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi? – Mmm… Aşa şi aşa… – Dar cât înseamnă "aşa şi aşa"? – Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi. – Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam 5 ciocolate pe zi. – Sărat mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare. – Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam un kil- două de slană pe zi… – Prăjit mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi. – Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau! Acum 34 minute, FlipperCo a spus: NOI nu vrem aceleasi drepturi cu si guranta, doar o mica parte (care tinde sa se mareasca ingrijorator) Filmulletele da, au mai fost. Fiind dragute, am decis sa le pun din nou (pt cei ce le-au ratat), inainte sa le sterg Acum 34 minute, FlipperCo a spus: Bancul zilei: Bulă și comorbiditățile Bulă are probleme de sănătate, obezitate, colesterol, tensiune mărită, ficat mărit, aşa că merge la doctor. Îl întreabă doctorul: – Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi? – Mmm… Aşa şi aşa… – Dar cât înseamnă "aşa şi aşa"? – Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi. – Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam 5 ciocolate pe zi. – Sărat mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare. – Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Cam un kil- două de slană pe zi… – Prăjit mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi. – Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau! Scuze pt repetitie! S-a intamplat o .... “intamplare” si n-am putut sa mai sterg traznaia ...cu S evident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 (editat) La jumătate de preț din ce știe ea..super afacere. am talentul de a citi pe buze..țin minte că eram în mașină și el vorbea cu un prieten ceva mai departe de un metru de mașină și îi povestea cât a dat pe bocancii mammut pe care îi cumpărase. Evident un preț mai mic decât cel pe care mi l-a spus mie. Am deschis geamul și l-am apostrofat și amândoi au rămas ca la dentist. True story. De atunci îmi cumpăram și eu genți la jumătate de preț. blink blink Editat Februarie 9, 2021 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 17 ore, Flower-Power a spus: Poate un kultho , teilor? ..eu vă dau și alte idei Vrabia Mihai Viteazu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 13 ore, vintze a spus: Radeti voi, dar acuma mai multi ani am avut treaba la Iasi, la Statie de Iepurizare Aceasta este formularea corecta si normala pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 IMG_1573.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 IMG_1578.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Un unicorn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Cum ar spune Lavrov:-Дебилы блять Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Un unicorn.. Nu...nu găsesc cuvinte pentru comentat.Oamenii nu mai sunt Oameni....sunt niște bipezi,umblă de colo..colo,după cum zice smartfonu...dacă s-a terminat bateria la smartfon...nu mai știe săracii ce să facă.Le dai în mână Pita și Slanina,da moare de foame,că nu are cuțit,să le taie.E trist,totodată...amuzant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Da, a avut ceva trist postarea..să îți pui în frunte un diamant care să coste cât costă...să îți faci manichiura de 1.5 mil..aerul e rarefiat Și ceva și mai low de atât..să îți zică mă-ta toate astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Acum 11 minute, pinnochio a spus: Nu...nu găsesc cuvinte pentru comentat.Oamenii nu mai sunt Oameni....sunt niște bipezi,umblă de colo..colo,după cum zice smartfonu...dacă s-a terminat bateria la smartfon...nu mai știe săracii ce să facă.Le dai în mână Pita și Slanina,da moare de foame,că nu are cuțit,să le taie.E trist,totodată...amuzant. Încearcă să descoperi oportunitatea, poate Nikola Tesla la ei (sau noi, adică mă includ pe mine) s-a referit când a zis că e o sursă inepuizabilă de energie în univers. Ovreii deja ştiu asta, ei spun că undeva umblă liber "un prost care are banii noştri la el". Acum 3 minute, Flower-Power a spus: Da, a avut ceva trist postarea..să îți pui în frunte un diamant care să coste cât costă...să îți faci manichiura de 1.5 mil..aerul e rarefiat Și ceva și mai low de atât..să îți zică mă-ta toate astea Fată, hai s-o dăm pe fun sau recomandă-mi altă planetă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Cum dreaq. Nu sunt aici să te ajut? https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/sci-tech/descoperiri/o-noua-planeta-locuibila-descoperita-la-31-de-ani-lumina-1167732 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Am plecat, ride-sharing careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 Acum 28 minute, Penetru a spus: undeva umblă liber Poate pe planeta aia la 31 ani lumină, că pe pumunt nu mai umblă nimeni liber, de mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 11, 2021 Share Postat Februarie 11, 2021 IMG_1601.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate