ENEOS Postat Marți la 12:09 Share Postat Marți la 12:09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Marți la 12:16 Share Postat Marți la 12:16 14 hours ago, ENEOS said: 9 minutes ago, ENEOS said: Ginkgo Biloba, BrainPeak sau intrebati farmacistul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 12:57 Share Postat Marți la 12:57 alcoolul si batranetea, bat-o vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 14:42 Share Postat Marți la 14:42 Acum 2 ore, The Flying Dutchman a spus: Ginkgo Biloba, BrainPeak sau intrebati farmacistul. i s-o fi parut asa amuzanta ca a pus-o de 2 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Marți la 15:21 Share Postat Marți la 15:21 printesa.mp4 hooppaa.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Marți la 20:44 Share Postat Marți la 20:44 (editat) -7397673715708227691.mp4 Ca sa nu-mi mai sara la gat cei ce se plictisesc in propria viata, posibil sa fie o repetiție… Editat Marți la 20:48 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Miercuri la 06:21 Share Postat Miercuri la 06:21 Flipper loveste din nou! De fapt sunt cinci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 07:08 Share Postat Miercuri la 07:08 46 minutes ago, Microbec said: De fapt sunt cinci. Sase. On: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Miercuri la 07:11 Share Postat Miercuri la 07:11 O tipa se urca in taxi si zice: - La cimitir va rog. Taximetristul: - Cum preferati, stalp sau contrasens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Miercuri la 07:41 Share Postat Miercuri la 07:41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Miercuri la 13:36 Share Postat Miercuri la 13:36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Miercuri la 16:51 Share Postat Miercuri la 16:51 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Miercuri la 19:16 Share Postat Miercuri la 19:16 (editat) -8644774181190622609.mp4 Uite ce simplu e pt ele sa ne …… terorizare!Superioare este?? Editat Miercuri la 19:20 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 06:10 Share Postat Joi la 06:10 Ca mai repeti memeurile de la o postare la alta, ne-am obisnuit Dar ca intr-un singur post sa ai de 2 ori acelasi meme inca n-am vazut (Pe care oricum l-ai mai postat si cu o zi inainte....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Joi la 06:19 Share Postat Joi la 06:19 Nu-l subestima, te rog! Oricand poate dovedi ca e loc de mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Joi la 06:32 Share Postat Joi la 06:32 Veste bună la Kremlin, s-a găsit succesor pentru Putin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Joi la 07:27 Share Postat Joi la 07:27 Cei din generatiile mai tinere nu stiu ca in poza asta sunt, de fapt, doua persoane. Cei din generatiile mai tinere nu stiu ca in poza asta sunt, de fapt, doua persoane. Cei din generatiile mai tinere nu stiu ca in poza asta sunt, de fapt, doua persoane. @apriliacluj, e intentionat, vreau sa detin eu recordul. Dar sper sa nu-l fi provocat pe @Flipper ca, cine stie de ce poate fi in stare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 07:54 Share Postat Joi la 07:54 ase ni intre noi, si asta cu miss Lewinsky a mai fost postat de cel putin 2 ori pe aici de-a lungul timpului Acum 26 minute, The Flying Dutchman a spus: e intentionat, vreau sa detin eu recordul. fair enough! diiiiii! ________________________ si asta a mai fost:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Joi la 08:33 Share Postat Joi la 08:33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Vineri la 07:22 Share Postat Vineri la 07:22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Vineri la 07:29 Share Postat Vineri la 07:29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Vineri la 16:45 Share Postat Vineri la 16:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Vineri la 17:46 Share Postat Vineri la 17:46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Vineri la 17:50 Share Postat Vineri la 17:50 a6ZDZeL_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate