MyA Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 (editat) Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz: "Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da' eu regret din nou" Ma nou vulpea isi deschide bordel. Primii clienti, 3 vechi prieteni iepurasul, lupul si ursul. Intra iepurasul, dupa 5 minute iese si zice: "bai i-am tras o carja la vulpee, ma simt super". Intra lupul, dupa 10 minute iese si zice: "bai i-am tras o carja la vulpee, ma simt super bine". Intra ursul, dupa nici 2 minute iese si zice: "bai nush unde ati gasit voi carja, dar eu i-am dat o masa in cap"! Pe autostrada Bucuresti-Pitesti un sofer oarecare conducea si in acelasi timp asculta muzica la radio..., la un moment dat muzica se opreste si la radio cineva anunta ca pe soseaua Bucuresti-Pitesti un nebun merge cu viteza pe contrasens..., la care soferul scoate capul pe geam uimit si spune.....SUNT SUTE BAA... NU UNUL!!! Diferenta dintre erotism si perversiune - Erotism este sa mangai femeia cu o pana; - Perversiune este s-o mangai cu toata gaina Diferenta dintre vina si pacat .. - Care e diferenta dintre vina si pacat? - E o vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia… Editat Noiembrie 1, 2007 de MyA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Soferita blonda la stop rosu.......un tigan bate in geam: sefa! o tigara pt baiatu? deschide geamul ii da o tigara.....verde.....pleaca dupa 5 min urmatorul stop rosu...culmea!....acelasi tigan bate in geam: sefa! o tigara pt baiatu? deschide geamul ii da o tigara.....verde.....pleaca dupa 5 min urmatorul stop rosu...SURPRIZA....acelasi tigan bate in geam: sefa! te vad fata buna,daca mai dai o tigara iti arat cum se iese din giratoriu............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Ultima stire din Irak: كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوارع الغضاب بالمظاهرات ونملأ السجون كبرياء ونصنع الأطفال .. جيلاً ثائراً .. وراء جيل كأننّا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل. La inceput, nici nu mi-a venit sa cred! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MyA Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found.... Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing Violation. Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too many parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Unknown Virus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Ultima stire din Irak: كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوارع الغضاب بالمظاهرات ونملأ السجون كبرياء ونصنع الأطفال .. جيلاً ثائراً .. وراء جيل كأننّا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل. La inceput, nici nu mi-a venit sa cred! Adica asta vroia sa zica: If we Twenty impossible in Lod, Ramla, and the Galilee here .. The hearts, pledge Kaljaddar In Helloukkm, reused glass, Kabbar In your eyes, a storm of fire .. Here .. The hearts, pledge Kaljaddar village .. Unmask .. Challenge .. Notice of appeal and fill Algdhab street demonstrations and fill prisons pride and make children .. Generation rage .. Behind generation if we Twenty impossible in Lod, Ramla, and the Galilee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Adica asta vroia sa zica: If we Twenty impossible in Lod, Ramla, and the Galilee here .. The hearts, pledge Kaljaddar In Helloukkm, reused glass, Kabbar In your eyes, a storm of fire .. Here .. The hearts, pledge Kaljaddar village .. Unmask .. Challenge .. Notice of appeal and fill Algdhab street demonstrations and fill prisons pride and make children .. Generation rage .. Behind generation if we Twenty impossible in Lod, Ramla, and the Galilee. TY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Intr-un autobuz sunt 7 fete cu 7 bagaje fiecare; in fiecare bagaj sunt 7 pisici mari si fiecare pisica mare are 7 pisici mici Parola fisierului: cate picioare sunt in autobuz? ......Reusiti?....toata ziua aveti timp ....!!! schimbati extensia din doc in xls Sunt 14 picioare in autobuz, celelalte sunt in genti, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Sunt 14 picioare in autobuz, celelalte sunt in genti, nu? puah... buna dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 10990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Doua gif-uri funny !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 puah... buna dimineata Pai eu abia il citisem ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 http://www.theonion.com/content/video/tire..._new_dot_report Super tare solutia americanilor la pb traficului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 LOL...da da.... 90% honking & 10% swearing... si traffic problem=solved! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei. Iese urland: "freedom,freedom!!!!". Un soldat iese din tanc: "niet freedom. HALLOWEEN!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Nu stiu daca a mai fost.... Balada Elodiei http://www.220.ro/Balada_Elodiei-31151.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 cei cu ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Psihiatrii afirma ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei prieteni si nu ai observat nimic ciudat la ei, atunci …cel ticnit esti tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Vecinul merge la tigan: - Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu ' pe puradel: - Ba! ciordiles cirikli? - Ciordiles tata, ciordiles... - Auzi ma ce zice asta... ca nici nu l-o vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Vecinul merge la tigan: - Tigane, puradelul tau mi-a furat un pui. Il cheama tiganu ' pe puradel: - Ba! ciordiles cirikli? - Ciordiles tata, ciordiles... - Auzi ma ce zice asta... ca nici nu l-o vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Bai Denis... ia pune si tu o gluma. Cea mai tare pe care o stii tu! Vrei? Sau e prea greu pentru neuroni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Khael Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Funny shit pt amatorii de poante cu Chuck Norris: http://clients.arranschlosberg.com/chuck/index.htm?query Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate