Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

Moromeții în goana după like & share (varianta integrală) sau când Facebook-ul cucerește Siliștea-Gumești. Cu: Victor Rebengiuc, Mirela Oprisor, Raluca Aprodu, Tudor Istodor și Alex Bogdan.

 

https://www.facebook.com/PremiileGopo/videos/10154247935277018

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2109

  • Penetru

    1896

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

Doi prieteni se intalnesc la o bere.


- Bai, sa vezi ce mi s-a intamplat, zice primul.
Eram in parc, am vazut o doamna care venise cu copilul la joaca si avea multe baloane-n mana. Am vrut sa-i zic: "vai, dar ce baloane frumoase aveti!", dar am gresit si i-am spus: "vai, dar ce balcoane frumoase aveti!"
Si m-a balacarit femeia, m-a facut cu ou si cu otet, a fost nasol rau de tot.

Celalalt se uita dispretuitor la el, dupa care-i zice:

- Asta a fost nasol??? Pai atunci stai sa-ti zic ce am patit eu.
Eram cu nevasta-mea la un picnic si am vrut sa-i zic: "da-mi untul". Ei, si m-am incurcat si i-am zis din greseala: "baga-mi-as p_ _ a de nenorocita, ca mi-ai distrus viata si mi-ai mancat tineretea!"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aventuri in casa groazei



Locuiesc de ceva vreme intr-un apartament senzational (se poarta cuvantul acesta prin stirile interesante si m-am gandit sa il folosesc si eu ca poate va atrage povestioara mea mai mult). Este atat de senzational incat de 2 luni de zile nu mai am lumina in baie, masina de spalat s-a stricat si ea de vreo 2 saptamani, curentul electric are mereu fluctuatii datorita instalatiei electrice magnifice din aceasta casa minunata. 4 sigurante pe toata casa.


Am stat si m-am gandit ca pot trai cu aceste trei probleme. Stramosii mei nu se duceau la toaleta bucurandu-se de 100W lumina, bunica, Dumnezeu sa o ierte a spalat rufe in lighean o viata intreaga, iar cu fluctuatiile si chiar current oprit cu orele, sunt invatat, venind din Epoca de Aur. In gandul meu mi-am spus ca stand pe intuneric in baie si spaland rufe in lighean, ma pregatesc pentru o eventuala apocalipsa care va duce la lipsa tehnologiei.


Oameni buni, dar de o saptamana, m-a lovit o problema care este foarte grava. Mi s-a infundat WC-ul. Habar n-am de la ce, dar pur si simplu dupa ce trag apa, aceasta se scurge de zici ca trece printr-o gaura de ac. Mi-am spus la un moment dat ca asta este, dar apoi m-a lovit gandul negru. Ce fac atunci cand trebuie sa fac treaba mare? Am gasit o rezolvare si anume, alimentatie care sa ma constipe. Se pare ca a fost temporara.


Ma trezesc in aceasta dimineata, imi fac cafeluta, ma asez la masa si incep sa o savurez impreuna cu tigara si cateva stiri de can-can. La un moment dat am simtit ca ceva se intampla cu mine si realizez ca inevitabilul este pe cale sa se produca. Am inceput sa imi fac griji, in timp ce ma apasam cu putere in scaun in incercarea de a-mi pacali organismul sa pastreze duhul rau acolo.


Lucrurile au inceput sa o ia spre bine si deja ma linistisem, cand corpul meu a inceput sa transpire de parca eram la exorcist. Am intrat in panica. Deja imi faceam planuri sa ma duc repede la un restaurant, sa comand un cico si sa ma bucur de toaleta lor. M-am ridicat de pe scaun sa merg sa ma imbrac, iar atunci am simtit ca duhul rau vrea sa iasa.


Ce sa fac? Ce sa fac? Pentru ca la fiecare pas facut, exorcizarea era tot mai puternica. Ma duc si trag apa la wc, in speranta ca s-a petrecut o minune in urma turnarii in vas a unei sticle intregi de Mr. Muscle (o porcarie inutila acest produs, cel putin pentru wc-ul meu). Minunea nu s-a petrecut, iar intre timp, duhul rau deja ma facea sa plang.


Faceam ture intre bucatarie si baie, aruncand din cand in cand cate un ochi in vasul de wc, in speranta minunii vindecatoare. Nu se intampla nimic. Tot patruland prin casa, impreuna cu al meu catel care si el saracul voia afara si probabil ca acum eram in asentiment cu el, mi-a venit ideea salvatoare. Fug repede la sertar si scot frumusete de sac de gunoi. Mi se parea atat de frumos acel sac, ca o bijuterie scumpa. Ma duc si il asez frumusel in wc, ornand capacul acestuia cu marginile sacului, mai mai ca parea o opera de arta si ma asez fericit, invocand eliminarea duhului rau.


Ca o concluzie: romanul asta, tare inventiv mai este

Editat de djmo79
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noroc cu asta, probabil ti-au iesit niste caramizi frumoase :)))

 

Aventuri in casa groazei
Am gasit o rezolvare si anume, alimentatie care sa ma constipe.
Editat de danny_vlad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:crack: :crack: :crack: bravo domnue, dar leaga sacul strans la gura.

In alta ordine de idei toarna 2 pliculete de Peak WC (contine soda caustica) dupa care trage apa.

Ştiam o reţetă cu drojdie de bere dar cred că era pentru cabina din fundul curţii, când ai nevoie să împrăştii conţinutul prin grădină...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mno,amu nici bere nu-mi mai trebuie.:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Răspuns:

 

 

 

 

Un magar mergea pe drum si din spate il ajunge porcul:
- Ba magarule ce murdar esti! Esti tot jegos! Pe unde dracu te-a purtat stapanul? Si ce slab esti! Nu prea ti-a dat sa mananci! Si uite ce desaji mari ai, ce te incarca stapanul! Ce viata naspa!
La care magarul se intoarce spre porc:
- Auzi ba, mi se pare mie, sau tu nu esti porcul de anul trecut?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...