Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

Doi purici se întâlnesc pe plajă. Unul tremură de frig rău de tot.
– Ce-i cu tine mă… de tremuri în halul ăsta?- Acum am sosit şi am călătorit pe mustaţa unui motociclist 200 km ca să ajung aici. Am crezut că voi îngheţa pe drum.
– Vezi, dacă eşti prost? Eu, dacă vreau să călătoresc, în primul rând aleg avionul, pentru că este cel mai rapid. Pentru asta, merg la aeroport, intru în toaleta de femei, mă bag în chiloţii unei dame şi de aici încolo… confort total. Mă întind comod pe blăniţă la căldurică şi de obicei trag un pui de somn până la destinaţie. Fă şi tu la fel data viitoare.Trec două luni şi cei doi se întâlnesc din nou tot pe plajă şi unul din ei din nou tremură de frig.
– Ce-i cu tine din nou? Văd că nu m-ai ascultat…
– Ba dimpotrivă, am făcut exact cum m-ai sfătuit.Am mers la aeroport, am intrat în toaleta de femei, m-am băgat în chiloţii unei blonde trăsnet, m-am întins pe blăniţă la căldurică şi imediat am adormit
.- Şi atunci?
– Unde crezi că eram când m-am trezit? Tot pe mustaţa unui motociclist…

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2109

  • Penetru

    1895

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

Mike Judge a apărut pe podcastul Joe Rogan Experience în iunie 2022. El a vorbit despre bugetul limitat de filmare pentru Idiocracy și despre modul în care designerul de costume al filmului trebuia să găsească încălțăminte cu aspect futurist (dar ieftină) pentru întreaga distribuție. Potrivit Judge, ea a propus să folosească o mică companie startup care „nu era încă în lume”. „Uită-te la acești pantofi de plastic oribili cu găuri în ei”, a spus ea. „Am putea economisi o mulțime de bani, doar să punem pe toată lumea în aceste lucruri”. Judge a răspuns: „Dar dacă până la apariția filmului, ce se întâmplă dacă toată lumea... ce se întâmplă dacă acestea devin populare și oamenii le poartă?” Designerul de costume a spus: „Oh, acestea nu vor deveni niciodată populare. Nimeni nu ar purta niciodată aceste lucruri, sunt oribile”. Pantofii pe care îi vedeți în film sunt Crocs.

Editat de Penetru
.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

https://www.stiripesurse.ro/un-barbat-beat-cu-permis-pe-numele-boris-johnson-emis-in-ucraina-a-fost-retinut-de-politie-dupa-ce-a-facut-un-accident_2897655.html

 

Poliţia olandeză a anunţat luni că a reţinut în weekend un bărbat care deţinea un permis de conducere fals pe numele Boris Johnson, după un accident despre care se crede că l-a produs în stare de ebrietate, relatează AFP. Documentul, emis în Ucraina în 2019 şi valabil până la sfârşitul anului 3000, purta numele, fotografia şi data de naştere ale fostului prim-ministru britanic.

Poliția spune că a evitat o capcană

A fost găsit după un accident produs după miezul nopţii de duminică, în care un autoturism a intrat într-un stâlp în oraşul Groningen (nordul Ţărilor de Jos). "Din nefericire pentru respectivul, nu am căzut în capcană", a ironizat poliţia pe Instagram.

 

Maşina a fost abandonată, dar poliţia l-a găsit repede pe şofer, care nu a vrut să se supună etilotestului. Bărbatul de 35 de ani, originar din Zuidhorn, la vest de Groningen, a fost arestat. Poliţia olandeză nu a precizat unde a fost fabricat permisul fals, dar potrivit jurnalistei Kysia Hekster de la radiodifuziunea publică neerlandeză NOS şi fostă corespondentă în Rusia, astfel de permise pot fi cumpărate foarte uşor în buticuri turistice din Ucraina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...