Flower-Power Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Ah... parca am mai vazut partea aceea din tine. Oricum, ramane o placere. Intrebare: de ce nu faci captura de ecran? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 4 minute, pitesti2010 a spus: Ah... parca am mai vazut partea aceea din tine. Oricum, ramane o placere. Manichiura facuta acasa, nu e de salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 1 oră în urmă, Kosh a spus: Bine ca am fost pe buda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Nu pot să fac print screen de pe telefonul ăla..o să caut altă variantă ca să vă mulțumesc Aia cu Keanu e foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 16 minute, Nguyen a spus: Manichiura facuta acasa, nu e de salon. n-are voie sa iasa din casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 4 minute, apriliacluj a spus: n-are voie sa iasa din casa Nu e asta, strange bani sa schimbe uleiul la SV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Fetili, e închis la saloane de ceva timp. Manichiura asta e făcută cu o zi inainte de inchidere și nu cred că mai rezistă prea mult timp. Uleiul la SV era deja programat dar a trebuit să contramandez că deh, izolare, coronavirus..d-astea. Dacă vă întrebați cu ce mi-e într-adevăr greu în perioada asta și vreți să mă ajutați , sunt aici. Știe careva dintre voi să folosească ceara epilatoare cu îndemânare și responsabilitate? Cu mani ,pedi mă descurc, mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Eu as incerca ceva coafura dar nu stiu cum se numeste (e gluma, va rog sa nu interpretati sau sa o luati personal). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 CELE MAI TARI MEME-URI DIN IZOLARE Când i-am zis maică-mii azi : “Nu ai voie să ieși afară!” mi-am simțit răzbunată toată Copilăria! Dăncilă ar fi rezolvat rapid situația : închidea imediat granița României cu Italia. Menajera mea lucrează de acasă...Mă sună și îmi spune ce să fac... E a treia oară săptămâna asta când imi cumpăr băutură pt două săptămâni... Pentru cei care doresc senzații tari, organizăm plimbări cu IZOLETA! Vreau să-l găsesc pe ăla care de Revelion și-a pus dorința ca în 2020 să stea cât mai mult cu familia... Dacă trece acest virus o să facă românii niște grătare de o să zică ungurii că ne-am dat foc la țară. Câți oameni mai au voie în public? Hotărâre oficială: România luptă împotriva Coronavirusului până pe 22 august. Dacă nu învinge, pe 23 august întoarce armele și luptă alături de Coronavirus. A treia zi de carantină și deja am mâncat tot ce am cumpărat în ultimele două săptămâni. Când aud pe cineva că spune: “Totul va fi bine!” mi-o amintesc pe mama spunând: “Vino aici că nu-ți fac nimic!” Știe cineva mai exact cât trebuie păstrată această “distanțare socială?” Că nevastă-mea tot încearcă să intre în casă... Primul semn de coronavirus, care apare inainte de febră sau tuse, e că te mănâncă-n c.r să ieși afară din casă. Primul deces din Rusia cauzat de coronavirus. Pacientul avea însă și alte afecțiuni: la autopsie i-ai găsit un glonț în ceafă! Îmi amintesc ce frumos era la ora asta....Cum ne scuipam și ne înjuram în trafic. Ce vremuri... Toți ieșiți cu câinele. Eu am broască țestoasă. Am ieșit acum trei zile și încă coboâm scările. CUM CREZI CĂ SE TERMINĂ CARANTINA? A. Cu 10 kg în plus? B. Alcoolic/a C. Divorțat/a D. Toate răspunsurile sunt corecte. Întrebare: Pe unde pot trece din Franța, Germania, Austria? Răspuns: Pe la Matei Balș Când se va termina nebunia asta, vreau să rămân liniștit acasă, măcar câteva zile... Hagi ne sfătuiește: “Important nu e să stai în casă. Important e să nu ieși afară.” A 12-a zi de izolare. Din jurnalul unui bărbat: “Eu și nevastă-mea am devenit așa buni prieteni că era cât pe ce să-i povestesc de amantă...” Banc mișto pe fb: Ca să nu se supere poporul român, domnii Arafat, Iohanis, Orbán și Hellvig au cooptat în celula de criză un român. Îi spun Streinu’ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 45 minute, Flower-Power a spus: Manichiura asta e făcută cu o zi inainte de inchidere și nu cred că mai rezistă prea mult timp. Schimba salonul, se cunosc urmele de pensula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Asta nu prea e de ras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 WhatsApp Video 2020-04-01 at 5.20.16 PM.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 1 oră, Nguyen a spus: Schimba salonul, se cunosc urmele de pensula. Ce priceput ești..e un salon de cartier în altă viață ai fost manichiuristă? ...la epilat te pricepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Unii nu se pricep la chestii d-astea, dar se pricep la femei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Cea mai tare gluma, patita de mine azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 53 minute, Djenavar a spus: Cea mai tare gluma, patita de mine azi Explica-mi si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Ce priceput ești..e un salon de cartier în altă viață ai fost manichiuristă? ...la epilat te pricepi? Fatăăă, data viitoare un pic de atenție la ținută, când apari in public. Bărbații văd tot,chiar dacă uneori ,din poponeata...toazie, se prefac că nu observă. Apropo de epilat: până nu rezolvi problema, vezi să nu îți apară în poze și antebratul...sau piciorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 5 minute, frigider a spus: Explica-mi si mie VID-20200401-WA0034.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Acum 1 oră, florinelu07 a spus: VID-20200401-WA0034.mp4 nu vad legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 2, 2020 Share Postat Aprilie 2, 2020 53.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 2, 2020 Share Postat Aprilie 2, 2020 (editat) Acum 13 ore, Flower-Power a spus: Ce priceput ești..e un salon de cartier Sarakie, 2500 plus bonuri de masa? Citat ...la epilat te pricepi? Da, vad imediat daca o femeie este epilata (bine) sau nu. Editat Aprilie 2, 2020 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 2, 2020 Share Postat Aprilie 2, 2020 Are monitor ultra HD :))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate