Black_horse Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) I've decided I wanna be trailer trash I'm tired of paying mortgage bills, utility bills, property taxes, I want to live more simply, pack up the cats and move into a trailer. I don't mind b eing called 'trailer trash', but I want to get your opinion. What do you think about my decision? Editat Februarie 2, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) O pustoaica intra la frizerie cu tatal ei. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tatal sau se tunde. Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate: draguta, o sa ai par pe gogosica. Stiu, raspude ea. O sa-mi creasca si tatele... Editat Februarie 2, 2009 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Un tanar se intalneste cu badea Gheorghe care era cu oile la pascut. Acesta se gandeste sa faca conversatie si-l intreaba: - Bade, dau oile lapte? - Alea albe da. - Si.....alea negre? - Si alea negre. - Da lana dau? - Alea albe da. - Pai si alea negre? - Si alea negre. - Pai atunci de ce faci diferenta intre ele? - Pentru ca alea albe sunt ale mele. - Si alea negre? - Si alea negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 (editat) O mamă isi dojeneste fiul: - Aha, deci în Spania nu vrei să te duci, în Italia nu vrei să te duci, fotbal nu stii să joci... Bine mă, atunci dă la facultate... să ajungem de râsu` lumii! Editat Februarie 2, 2009 de Deus`Absconditus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice: - Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila in fiecare pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi. Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si "indeplinesc tema ce corespundea locului". In drum spre casa, unul dintre batrani zice: - Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta! - Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta? - Pai nu s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste. - Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare! - Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta? - Pai…, sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund, atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Mioritsa Din pacate e cam greu cu atasarea, schimbati extensia in .rar si dezarhivati. Mioritsa.part1.txt Mioritsa.part2.txt Mioritsa.part3.txt Mioritsa.part4.txt Editat Februarie 3, 2009 de cristi-mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) O mamă isi dojeneste fiul: - Aha, deci în Spania nu vrei să te duci, în Italia nu vrei să te duci, fotbal nu stii să joci... Bine mă, atunci dă la facultate... să ajungem de râsu` lumii! super tare tre sa le spun si parintilor Intr-o seara,un om se plimba prin cimitir.Nefiind atent,cade intr-o groapa.Omul incepe sa strige: -Ajutor!!! -Ajutooor! -Imi este frig! La care,apare un betiv si acoperind groapa spune: -Pai daca te-ai dezvelit! http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5371697-p...-imobiliara.htm http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5369134-c...ostovanilor.htm Editat Februarie 3, 2009 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Parinte... am pacatuit... - Zi-mi, fiule! - Am fost la o petrecere... si acolo am intalnit o tanara.... si o voce imi zicea "Fa-o!... Uite cum arata!"... iar alta voce imi zicea "Ai copii si nevasta acasa.... nu o face!" - Si ce ai facut, fiule? - Pai... n-am facut-o... dar am pacatuit cu gandul.... - Fiule... trebuie sa te duci acasa.... si timp de o saptamana sa bei cate 3 galeti de apa pe zi. - De ce trei galeti, parinte? - Pentru ca asa bea un bou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta. -Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas:3x4? -12 - si 6x6? -36,domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nicio greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari.Amandoi accepta.Profesoara incepe: -Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele, doamna. -Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare... -Buzunare,doamna -Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde: -Oja pt unghii,doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi,doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul,doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra, doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul!spune Thomas Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test..... Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Iubirea (p.I) Iubirea (p.II) Iubirea (p.III) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Iubirea (p.IV) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Base si Boc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Iubirea - epilog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta. -Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas:3x4? -12 - si 6x6? -36,domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nicio greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari.Amandoi accepta.Profesoara incepe: -Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele, doamna. -Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare... -Buzunare,doamna -Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde: -Oja pt unghii,doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi,doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul,doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra, doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul!spune Thomas Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate! Chiar si eu as fi picat acest test..... Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi Caterinca . Nu exista nicio morala . Si daca am avea varsta copilului din povestire am gandi tot tampenii si am da raspunsurile alea care ne-au trecut prin cap . Faza e gandita , e "regizata" . Parerea mea ... Editat Februarie 4, 2009 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcky Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Faza e gandita , e "regizata" . Parerea mea ... Asa crezi? Nu e ma! Nu are cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 NINE WORDS WOMEN USE (1) Fine: This is the word women use to end an argument when they are right and you need to shut up. (2) Five Minutes: If she is getting dressed, this means a half an hour. Five minutes is only five minutes if you have just been given five more minutes to watch the game before helping around the house. (3) Nothing: This is the calm before the storm. This means something, and you should be on your toes. Arguments that begin with nothing usually end in fine. (4) Go Ahead: This is a dare, not permission. Don't Do It! (5) Loud Sigh: This is actually a word, but is a non-verbal statement often misunderstood by men. A loud sigh means she thinks you are an idiot and wonders why she is wasting her time standing here and arguing with you about nothing. (Refer back to # 3 for the meaning of nothing.) (6) That's Okay: This is one of the most dangerous statements a women can make to a man. That's okay means she wants to think long and hard before deciding how and when you will pay for your mistake. (7) Thanks: A woman is thanking you, do not question, or faint. Just say you're welcome. (I want to add in a clause here - This is true, unless she says 'Thanks a lot' - that is PURE sarcasm and she is not thanking you at all. DO NOT say 'you're welcome' . that will bring on a 'whatever'). (8) Whatever: Is a woman's way of saying F-- YOU! (9) Don't worry about it, I got it: Another dangerous statement, meaning this is something that a woman has told a man to do several times, but is now doing it herself. This will later result in a man asking 'What's wrong?' For the woman's response refer to # 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Ce zice sotul programator: Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or file name. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error.Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found... Sotia: Bine,da-mi cartea de credit,merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing Violation.Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios,glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too meny parameters... Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use...Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb...ce insemn eu pentru tine? Sotul:Unknown Virus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Erzsi era servitoare la domni în Cluj. În fiecare joi avea liber si se întorcea acasa seara foarte bine dispusa. Într-o joi seara domnul o întreaba: - Erzsi, ce faci tu joia de vii asa vesela acasa? Erzsi: O, domnu', noi joi întilneam cu Ildiko si cu Feri si Pista si mergem pe Feleac si jucam de-a ghicitul. Domnul: Cum e jocul asta, Erzsi? Erzsi: Mergem la capita, noi fetele punem capul în capita si baietii vin pe la spate si f_te la noi, iar noi trebuie ghicit cine fost. Câteodata vine mai multi tineri si noi nu putem ghici si atunci râdem si râidem, ei f_te pâna ghicim cine fost. Domnul: Mai Erzsi , e tare interesant jocul asta, as veni si eu! Erzsi: Veniti domnu', ca joia trecuta fost si doamna si nu ghicit de 6 ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Motorcycle Wipeout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 apropo de trick-uri: http://www.leenks.com/link153390.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) apropo de trick-uri:http://www.leenks.com/link153390.html Si una din ....nereusita... Editat Februarie 4, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Un cersetor avea obiceiul, timp de 20 de ani, sa cerseasca in fiecare duminica in fata aceleasi biserici si tot de 20 de ani un om ii dadea in fiecare duminica cate 10.000 lei. Intr-o duminica cersetorul primeste doar o mie de lei de la barbatul respectiv, la care cersetorul nedumirit il intreaba: - Timp de 20 de ani mi-ai dat cate 10.000 de lei si acum, dintr-o data imi dai o mie de lei, ce s-a intamplat? Barbatul:- Pai sa vezi: mi-o intrat baiatul la facultate, are nevoie de multe carti, imi cere bani multi si am hotarat sa fac economie cat se poate. Cersetorul (foarte nervos):- Pai bine mai omule, tu iti ti baiatul la facultate pe banii mei? Alinuț Âşi Alinuța mergeau pe un pod. Podul s-a rupt Âşi Alinuț a căzut Âşi a murit. Alinuța a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 motiv de retur produs din Carrefour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Badassery: http://www.cracked.com/article_17019_5-rea...like-pussy.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate