cicloburu Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Un ziarist american ii ia interviu unui batran texan, trecut de 80 de ani. La un moment dat reporterul: - Dle, stiti ca pentru prima data in istorie America are un presedinte negru? - Fugi dom'le de-aici....e imposibil... - Nu serios... - Hai dom'le lasa-ma in pace...traim in America si asa ceva e imposibil... - Uitati ziarele ce titluri au: New York Times - "Barack Obama - Primul presedinte de culoare de la Casa Alba", Washington Post - " Pentru prima data un cetatean de culoare ajunge presedinte" ... - Extraordinar...e incredibil...tare mandru trebuie sa fie stapanul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 http://www.statederomania.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 in atatea sute de pagini e posibil sa mai fi fost da' hai: Inceputul anului scolar, intr-un liceu din America, diriginta le prezinta clasei un nou coleg: Sakiro Suzuki din Japonia. Incepe ora: - Sa vedem, cine stie cel mai mult despre istoria Americii. Cine a zis: `Libertate sau moarte!`? Tacere de mormant in clasa, numai Suzuki ridica mana: - Patrick Henry 1775 Philadelphia. - Bravo Suzuki, si cine a zis: `Tara este poporul, de aceea poporul nu poate sa moara.`? Suzuki: - Abraham Lincoln 1863 Washington. Diriginta se uita peste clasa si zice: - Mi-e rusine pentru voi, Suzuki vine din Japonia si stie mai multe despre America decat voi! Din spate se aude o voce: - Pupa-ma-n poponeata Japo imputit! - Cine a zis? intreaba diriginta. Suzuki se ridica si zice: - Generalul McArthur 1942 la Guadalcanal, si Lee Iacocca 1982 la sedinta actionarilor Chrysler. In clasa iarasi liniste, numai din spate se aude iara: - Imi vine sa vomit! Diriginta striga: - Cine a fost nemernicul! Suzuki: - George Bush senior catre Tanaka ministru japonez in timpul unei mese de serviciu, Tokio 1991. Un elev se ridica si zice: - Suge-ma! Diriginta crizata: - De ajuns! Cine a fost impertinentul? Suzuki: - Bill Clinton catre Monica Lewinsky, 1997 Washington, Casa Alba, Biroul Oval. Inca un elev se ridica si zice: - Suzuki asta e un rahat mare! Suzuki: - Valentino Rossi 2002 Brazilia Superbike GP. In clasa e un haos total, diriginta lesina, se deschide usa si intra directorul: - Io o adunatura de idioti mai mari ca voi n-am vazut in viata mea! Suzuki: - Adrian Nastase catre Tanasescu ministru de finante la o noua sedinta de modificare a bugetului si de creare a noi impozite, Bucuresti 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 o blonda daia cu oachelari macho cat fazta, abia o vedeai din dosul volanului, in loc sa stea la rand pt a intra la pompa, ea ocoleste, roata cateva masini si intra pe unde trebuia sa iasa masinile, blocand vreo 3masini care vroiau sa iasa de la pompa. a invartit masina pana avea sa o ia unu la bataie. avea nr de fitze B-xx-WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 With love , Shofronika ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 o blonda daia cu oachelari macho cat fazta, abia o vedeai din dosul volanului, in loc sa stea la rand pt a intra la pompa, ea ocoleste, roata cateva masini si intra pe unde trebuia sa iasa masinile, blocand vreo 3masini care vroiau sa iasa de la pompa. a invartit masina pana avea sa o ia unu la bataie. avea nr de fitze B-xx-WTF trebuia sa il chemi pe baiatul asta poate rezolva el situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 trebuia sa il chemi pe baiatul asta poate rezolva el situatia mda. poate, dar nu cred.. vorba aia blonda si moarta, tot proasta ramane. no ofence pt donsoarele blonde. da mai sant d astea care ne mai aduc aminte ca traim in romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 http://www.todaysbigthing.com/2009/06/22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Auzind despre gravitatea îmbolnavirii cu SIDA un tânar de 20 de ani îsi întreaba tatal despre modul în care se poate lua SIDA. Raspunsul tatalui: - Pai prin contact sexual si prin mucoasa... - Auzi, da' de la o mucoasa de 16 ani poti lua SIDA? Va rog frumos sa regresati introspectiv in zona bazino-mastoidiana a colului uterin a lu’ ma-ta! Minca-ti-as ce 'shto suna! Caller: Hello, can I speak to Annie Wan? Operator: Yes, you can speak to me. Caller: No, I want to speak to Annie Wan Operator: Yes, I understand, you want to speak to anyone. You can speak to me. Who is this? Caller: I'm Sam Wan. And I need to talk to Annie Wan. It's urgent! Operator: I know you are someone and you want to talk to anyone. But what's this urgent matter about? Caller: Well ... just tell my sister Annie Wan that our brother Noe Wan was involved in an accident. Noe Wan got injured and now Noe Wan is being sent to the hospital. Right now, Avery Wan is on his way to the hospital. Operator: Look, if no one was injured and no one was sent to the hospital, then the accident isn't an urgent matter. You may find this hilarious, but I don't have time for this! Caller: You are so rude!!! Who are you? Operator: I'm Saw Ree. Caller: Yes, you should be sorry. Now give me your name!! Operator: That's what I said. I'm Saw Ree ... Caller: Oh, God!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 pasagerul ideal pentru cei care au probleme in treafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Ion Iliescu despre Michael Jackson: http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-586263...-copilariei.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 http://www.realitatea.net/video_843167_o-s...deo_550137.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp are pana poate sa fie si el tuns; fiind o zi foarte aglomerata, frizerul se uita in jur si raspunde: "cam doua ore" ... si tipul pleaca instant. Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie si intreaba cat are pana poate sa fie tuns; fiind o zi si mai aglomerata, frizerul se uita in jur si raspunde:"cam trei ore" ... tipul inchide usa si pleaca Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie si intreaba cam in cat timp poate fi tuns; frizerul se uita in jur si raspunde: "cam o ora jumatate" ... tipul se intoarce si iese din frizerie. Frizerul, deja curios, il roaga pe Ion: "bai Ioane du-te un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot intreaba cat timp are pana sa fie tuns dar nu se intoarce niciodata" ... Ion pleaca in urma tipului. In jumatate de ora Ion intra in frizerie razand in hohote. Frizerul il intreaba: "ei, si unde se duce tipul asta dupa ce pleaca de aici?" Ion in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi, rosu la fata se uita la frizer si ii raspunde: "LA TINE ACASA!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Acum o luna am fost prins trecand pe rosu, motiv pentru care mai am de executat 2 saptamani de suspendare. Profitand de timpul liber, m-am decis sa modific un pic o melodie de la 3se care am auzit-o azi la radio: La noapte-am sa plec Caci nu mi-e usor Cand simt iarasi procesul verbal si glasul lui Bivolaru ca un ecou O noua zi Tu n-ai sa stii Privesc spre cer si-ntreb de ce N-au nici un rost regretele Iar ma indrept spre RATB Suspendari care tot mai dor Amenzi date prea usor Diminetile pe ZZR tarzii Suspendari care tot mai dor Amenzi date prea usor Sa mai aud o data al meu motor Nu sunt doar iluzii La noapte-am sa plec Mi-e greu dar incerc Vreau din mintea mea cumva sa sterg O Politie in care nu mai cred In fiinta mea e o lupta grea Sa nu privesc la mobra mea Si gazul cu greu l-am inchis Ma las purtat de RATB prin noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Acum o luna am fost prins trecand pe rosu, motiv pentru care mai am de executat 2 saptamani de suspendare. Profitand de timpul liber, m-am decis sa modific un pic o melodie de la 3se care am auzit-o azi la radio: La noapte-am sa plec Caci nu mi-e usor Cand simt iarasi procesul verbal si glasul lui Bivolaru ca un ecou O noua zi Tu n-ai sa stii Privesc spre cer si-ntreb de ce N-au nici un rost regretele Iar ma indrept spre RATB Suspendari care tot mai dor Amenzi date prea usor Diminetile pe ZZR tarzii Suspendari care tot mai dor Amenzi date prea usor Sa mai aud o data al meu motor Nu sunt doar iluzii La noapte-am sa plec Mi-e greu dar incerc Vreau din mintea mea cumva sa sterg O Politie in care nu mai cred In fiinta mea e o lupta grea Sa nu privesc la mobra mea Si gazul cu greu l-am inchis Ma las purtat de RATB prin noapte Alex ... si eu inca aud vocea lu' Bivolaru BA! da tu nu intelegi Vrei sa iti dau amenda mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 un site fain cu de astea: http://www.motivatedphotos.com/?id=16839 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Trei programatori (unul lucra la Windows, unul la Solaris, unul la Linux) la WC. Vine cel de la Windows consuma jumate din sapunul lichid, se sterge pe maini cu jumate de sul de hartie, si le zice celorlalti: - Pe noi la Microsoft ne invata ca nu conteaza cate resurse consumi, daca iese treaba bine. Vine si cel de la Solaris, se spala si el dar cu mai putin sapun, se sterge cu mai putina hartie si le zice: - La Solaris ne invata ca resursele trebuie economisite daca functionalitatea depaseste 90%. Vine si cel de la Linux, nici nu se spala pe maini. Ceilalti stupefiati: - Cum, tu nu te speli pe maini? - Noi programatorii de Linux am invatat sa nu ne pisam pe maini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 http://musicmix.rol.ro/videoclipuri/muzica...-_poale-n_brau/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Aoleu deci am lesinat de ras!!! Check it out : http://leenks.com/link190358.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Cum mananca romanii salata ! Românii mãnâncã salata asa: Rup un miez mare de pâine, îl înmoaie în sosul de la fripturã si îl îndeasã în gurã • Înfig în furculitã cateva felii de cartof prãjit, le înfundã între mãsele si pe acelea, cã mai e loc • Taie un hartan de fripturã mai grasã, cã este, si-l împing cu poftã si cu mâna în hambarul gurii • Abia acum vine rândul salãtii – din dintii furculitei nu trebuie sã lipseascã rosie, ceapã, ardei gras si iute, castravete, o patã de usturoi si o fãrâmã de brânzã. Dacã ceva lipseste, se mai ia o datã • La zeama otetitã se ajunge cu un dumicat de pâine înmuiat decuvreme în castron si aruncat peste ce mai era în moara fãlcilor • Chestia nu poate fi înghititã, asa cã mioriticul ia ulcica cu vinut, suge vreo opt ghiogâlturi, strâmbându-se de durere pe mãsurã ce nodul gros i se scurge pe gât. Rãsuflã usurat si suspinã multumit, urând înduiosat tuturor: „Dã Doamne, când ne-o fi mai rãu, sã ne fie ca acum“ Aceastã succesiune e un ritual si nu poate fi modificatã decât cu riscul alienãrii unui popor sensibil si modest, dar sigur de calitãtile si valorile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune: - Deci, cand va vedeti sotul asta-seara ... - Nu sunt maritata domnule doctor! - Atunci, cand va vedeti logodnicul .... - Nu sunt nici logodita... - Sa zicem atunci, prietenul ... - Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat! Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba: - La ce priviti atat de atent domnule doctor? - Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate