q_simi Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Institutul Cantacuzino produce un vaccin nou ! Editat Mai 10, 2010 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 LEGILE VIETII "Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus mainii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea Degeabasuni) "Singura data cand poarta se inchide singura e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea f...tuipastelemasiidecheie) "Cand ai miinile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul". (Legea Nasuvreauntura ) "Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea imitragpalme) "Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea incanapicatmoneda) "Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata) "Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorula". (Legea ghicicineafost) "Mereu sunt doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... dar mereu la aceasi ora". (Legea isibatjocdenoi) "Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai) "Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (legea cinedracusunaloraasta) "Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea nicisamacacinlinistenupot) "Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita) "Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (legea samibagpiciorul) "Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea namaripilapicioare) "Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 SOMATIE DECEDAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Tipuri de orgasm: 1. Astmatica: Aahh...ahhh...ahhh! 2. Geografica: Aici, aici, aici, aici! 3. Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult! 4. Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne! 5. Sinucigasa: Mor, mor! 6. Criminala: Daca te opresti acum, te omor! 7. Zootehnista: Vino taurul meu, vino! 8. Cheerleader: Da-i...da-i...da-i! 9. Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good... 10. Tipul manager de proiect: Nu te opri! Continua, continua! 11. Negativa: Nuuu, nuuuuuu! 12. Pozitiva: Da...da...da! 13. Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect. 14. Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci? 15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. 16. Clarvazatoarea: Simt ca vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 ...15. Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes. .. mai trebuia... "please restart.. now or later" Forumista... [/orgasm] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 http://www.220.ro/funny/We-Will-Rock-You/dE2idDchjp/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Cum să nu îți speli maÂşina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Calitate germana... (fotografie facuta de un coleg de serviciu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 D-zeu crea tarile. La un moment dat Sf. Petre il intreaba: - Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta? - Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 http://www.keepbusy.net/play.php?id=carousel-fail Conversatie intre tata si fiu, in fapt de seara: - Tata, ce sunt aceia "betivi"? - Vezi cei 4 copaci de acolo? numai betivilor li se pare ca vad 8. Ai inteles? - Am inteles, tata, doar ca acolo sunt doar 2 copaci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 http://www.220.ro/funny/Ia-Te-De-Muschiulosi/l9BsO9Y7lG/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Pt doamne, domnisoare si travestiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) Societatea are o problema: Editat Mai 11, 2010 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Un copil ii spune mamei lui: − Mamico, astazi, in autobuz, tata m-a pus sa ii cedez locul unei domnisoare... − Foarte bine, puiu' lu' mama, asa trebuie sa faci! − Da, mamico, da' eu stateam in bratele lui tata... Mesaj completat Un barbat observa intr-o zi ca unul dintre colegii sai de birou poarta un cercel intr-o ureche. L-a surprins cel mai mult faptul stiind ca individul era cunoscut ca un tip extrem de conservator. − Nu fac atata caz,e..... doar un cercel. − Totusi,spuse celalalt in culmea mirarii,........ totusi de cand porti tu cercel? − Eei...simplu! De cand l-a gasit nevasta-mea in patul nostru! Mesaj completat Un rocker ajunge dimineata beat mort acasa. Intra in bucatarie si da peste ma-sa: - Mamaaaa, mi-e raaaaauuuuu - Ce sa-ti fac puiule, sa-ti treaca? - Pune-o manea, sa vars! Mesaj completat - Ce este mic, negru si-l doare inima? -Adrian Copilul Minune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 poate nu o stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thrash_Rider Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Reclamatie primita la mine la servici!Mai mirati-va de clientii romani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 REPRODUCEREA Compunerea unui baiat de 9 ani despre - Reproducere "Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava , o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate