zaelu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Saraca veverita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=U2Z68OnQjFw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Antifurt pentru dubita. Mesaj completat Tobosaru' face totii banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare pahar era o musca. Neamtul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul - vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului. Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si a zis: - Chiar acum sa scuipi tot ce ai baut! Editat Iunie 3, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Remi G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licurici Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 0.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 (editat) All english, all the time! Din ciclul: "Alinutza, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" Editat Iunie 4, 2010 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Draga mami si tati, Ghidul nostru ne-a spus sa scriem acasa ca poate ati vazut la televizor inundatia si sunteti ingrijorati. Suntem bine. Apa a luat doar un cort si doi saci de dormit. Din fericire, nimeni nu s-a inecat pentru ca eram toti pe munte si il cautam pe Cristi. A, da, sun-o pe mama lui Cristi si spune-i ca totul e bine. Cristi nu poate scrie pentru ca si-a rupt mana. Am mers si eu cu unul dintre jeep-urile Salvamont. A fost super. Nu l-am fi gasit niciodata in intunericul acela daca nu fulgera. Ghidul nostru, Victor, s-a enervat foarte tare pe Cristi pentru ca a plecat fara sa spuna nimanui. Cristi zice ca i-a spus, dar era in timpul incendiului, asa ca probabil n-a auzit. Stiai ca daca pui benzina pe foc, canistra o sa explodeze? Lemnul ud nu ardea, dar unul dintre corturi, da. Si hainele noastre la fel. Danut o sa arate ciudat pana ii creste parul la loc. Ne intoarcem acasa sambata daca Victor reuseste sa repare masina. Nu a fost vina lui. Franele mergeau bine cand am plecat. Victor spune ca, cu o masina atat de veche, ceva se strica mereu. probabil de asta nu are asigurare. Mie mi se pare o masina misto. Nu se supara daca i-o murdarim, si cand e cald, ne lasa sa stam pe capota ca sa ne mai racorim. Se face destul de cald, cu 13 oameni intr-o masina. Ne lasa sa stam si in portbagaj pana l-a oprit un politist. Ghidul nostru e misto. Il invata pe Tudorel sa conduca masina pe drumurile de munte, unde nu e trafic. Tot ce vedem pe aici sunt camioane cu busteni. Dimineata asta, toti tipii sareau in lac de pe stanci. Pe mine nu m-a lasat, pentru ca nu stiu sa inot, iar Cristi avea mana rupta, asa ca ne-a lasat sa mergem cu barca. A fost super. Se pot vedea sub apa copacii rupti de inundatie. Victor nu e un scortos ca ceilalti ghizi pe care ii stiu. Ne-a lasat sa mergem fara veste de salvare. Trebuie sa petreaca mult timp lucrand la masina, asa ca incercam sa nu-i facem probleme. Ghici ce! Am primit toti insigne pentru ca am trecut cursul de prim ajutor. Cand Danut si-a taiat mana cu toporul, am invatat sa coasem vene. Marius si eu am vomitat, dar ghidul nostru zice ca era de la puiul stricat. Ne-a mai spus ca mancarea din inchisoare era si mai rea. Ma bucur ca a iesit de acolo. Zice ca acum a invatat cum sa faca lucrurile cum trebuie. Apropo, ce e un pedofil? Trebuie sa plec acum. Mergem in oras sa ne trimitem scrisorile si sa cumparam vaselina. Nu va faceti griji. Suntem bine. Cu dragoste, Al vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Pusca si cureaua lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Din ciclul: "Alinutza, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" fara explicatie nu prea e funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 http://www.220.ro/auto/Stunt-La-France-Got...ent/FXDesGynt4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) All english, all the time! Din ciclul: "Alinutza, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" ceva aproape identic a fost la o scoala unde o tipa cu cativa ani mai mica ca mine, cand ia pus invatatoarea sa scrie pe hartie cine si ce vrea sa se faca cand e mare, ea a scris PROSTITUATA si din ciclul colari fara bani, asta e ultimul mass primit pe mess: Show Recent Messages (F3) --:*~..::☆RoBy☆™ ::..~:* -: cine are sa ma i mprumute plsss cu 50 lei pana lunii???? urgennt plsss --:*~..::☆RoBy☆™ ::..~:* - has signed out. (6/5/2010 7:10 PM) Last message received on 6/5/2010 at 6:52 PM Editat Iunie 5, 2010 de moshnegutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) ce tare si dupa ce mi-am dat seama, tot am mai dat cateva click-uri ) Editat Iunie 7, 2010 de Seb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 This video contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 O lady intra la un dealer auto, si se plimba pe acolo, uitandu-se la masini . Deodata, ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un partz mic ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, sperand totodata ca nici un vanzator nu va aparea din senin tocmai atunci. Dar, cand se intoarce, langa ea statea un vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: -"Buna ziua, doamna. Cu ce va pot ajuta astazi?" Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: " Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit ?" Vanzatorul, cu acelasi zambet larg, ii spune: -"Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, ca daca ati tras o basina doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand veti auzi pretul!'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Gugle Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Cel mai bun sistem anti-furt - lasi gazele deschise Editat Iunie 7, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 What is the difference between a sumo wrestler and a feminist? A sumo wrestler shaves his legs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate