Phoenix79 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) Incepe campionatul mondial Editat Iunie 8, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Mesaj completat aa..si unde'i comicu'?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 aa..si unde'i comicu'?! uite-l aici ... aia era de "incalzire" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 uite-l aici ... aia era de "incalzire" ... http://www.youtube.com/watch?v=gL73-JXhdpU...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Un politist intr-o intersectie. 5 dimineata. Nici urma de masina de strazi. Linistit, statea si astepta sa inceapa traficul. La un moment dat apare un jeep negru, cu geamuri fumurii, se apropie de intersectie, vede ca nu vine nimeni, accelereaza si trece pe rosu. Politistul il fluiera si il trage pe dreapta. Geamul din partea soferului se deschide un pic si din el iese o bancnota de 20 de euro. Politaiul se uita in stanga, se uita in dreapta, vede ca nu e nimeni si insfaca bancnota, facandu-i semn jeep-ului sa se care. A doua zi, la fel. A treia zi la fel si tot asa, de fiecare data pe rosu, de fiecare data se deschidea un pic geamul si din jeep ieseau 20 de euroi. Peste vreo 2 saptamani deja era clar. Politistul trasese toate sforile ca sa ajunga in intersectie in fiecare dimineata. La un moment dat, insa, jeep-ul nu a mai trecut intr-o dimineata. Suparare mare, ce s-a intamplat? Dupa care, a doua zi la fel, a treia la fel, inca vreo saptamana tot asa. Politistul, dezamagit, se gandeste ca mai sta o zi in intersectia aia si dupa care se lasa pagubas. A doua zi, surpriza, apare jeep-ul negru cu geamuri fumurii. Aceeasi cascadorie, trece prin intersectie pe rosu cu 60 la ora, politistul il fluiera si-l trage pe dreapta. Ies cei 20 de euro din interior, politistul insa bate in geamul masinii. Geamul coboara. Inauntru un tip bine de vreo 40 de ani, genul care lucreaza la multinationale, la costum etc. Politistul: Unde ati fost, dom’le? Omul: Pai.. in vacanta cu iubita. Insulele Azore. Politistul, suparat: Ei nu zau.. Pai cum asa ba, in vacanta?! Omul, speriat: Pai...da… Politistul: Cum ba, pe banii mei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 uite-l aici ... aia era de "incalzire" ... veche,foarte veche! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 veche,foarte veche! Felicitari ... ai mai acumulat un post ... o sa strangi f multe. Uite o sinteza de vechituri special pentru tine. Mesaj completat Hai ca ti-am mai gasit una http://www.220.ro/funny/Lolzer-Buzz-Romani...cam/uPF13bEESU/ daca vrei iti fac un "sidi" sa nu mai acumulezi posturi de dragul de a posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 veche,foarte veche! e a nu stiu cata oara cand comentezi aiurea aici. clar ca mai sunt si chestii vechi. clar ca nu toate bancurile sau glumele sunt pe gustu tau, dar lasa oamenii sa posteze. sa nu incepem acum fiecare sa comentam tot ce postezi tu, ca nu cred ca o sa-ti convina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Felicitari ... ai mai acumulat un post ... o sa strangi f multe.Uite o sinteza de vechituri special pentru tine. Mesaj completat Hai ca ti-am mai gasit una http://www.220.ro/funny/Lolzer-Buzz-Romani...cam/uPF13bEESU/ daca vrei iti fac un "sidi" sa nu mai acumulezi posturi de dragul de a posta. da,le stiam Mesaj completat uite inca una veche Mesaj completat e a nu stiu cata oara cand comentezi aiurea aici. clar ca mai sunt si chestii vechi. clar ca nu toate bancurile sau glumele sunt pe gustu tau, dar lasa oamenii sa posteze. sa nu incepem acum fiecare sa comentam tot ce postezi tu, ca nu cred ca o sa-ti convina. ia sa'ncercam..sa vedem,ma supar?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 asteptam una noua de la tine ... uite inca o vechitura sa te mai inveseleasca ... tristule. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 cum o dai..tot vechituri pui..las'o asa se pare ca am mai mult timp liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fluturash Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 aa..si unde'i comicu'?! veche,foarte veche! da,le stiam cum o dai..tot vechituri pui..las'o asa se pare ca am mai mult timp liber. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 cel mai tare personaj de desene animate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licurici Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 STIG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tD8ndsZWYTE...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Draw a pig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Draw a pig! haha!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Fun? N-aÂş prea zice, dar... Lecție de fiscalitate! Într-o dimineață, stăpânitorul unei cetăți fu trezit de niÂşte strigăte care se auzeau din piață: „Hai la mere! Mere dulci cum n-ați mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat Âşi privind pe fereastră, văzu un târgoveț ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulțime de muÂşterii. „Trebuie să fie tare bune merele alea”, îÂşi spuse mai-marele cetății Âşi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic Âşi îi porunci: „Ia cinci galbeni Âşi mergi în piață să cumperi mere de la târgovețul acela”. Primul sfetnic îl chemă pe paharnic Âşi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te Âşi cumpără mere”. Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgovețul acela”. Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni Âşi îl trimise în piață. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveț Âşi îi luă la rost: „Hei, ce tot strigi aÂşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetății, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ți confisc căruța asta cu mere”. Zis Âşi făcut. Întors la Âşeful său, străjerul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruța cu mere a tărgovețului”. Primul străjer merse la stolnic: „M-am târguit Âşi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuÂşit să cumpăr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere”. Paharnicul dosi jumătate din cantitate Âşi apoi merse la primul sfetnic: „Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere”. Iar primul sfetnic se înfățiÂşă dinaintea stăpînitorului cetății Âşi glăsui: „Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuÂşit să târguiesc decât cinci mere”. Mai-marele cetății muÂşcă dintr-un măr Âşi cugetă: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! ÂŞi, cu toate astea, târgovețul acela avea o mulțime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Porcu' meu nu are coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Porcu' meu nu are coada io i-am facut o coada cat casa,desi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Genial Oare cate elicoptere o stricat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate