motocic Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 cred ca va dati seama ca n-am cum (am incercat) sa vad daca pe ditamai forumul s-a postat clipul "laxativ pentru creiere". l-am descoperit de curand si m-am indragostit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) http://www.youtube.com/profile?annotation_...=tippexperience incercati cu : - tickles - dream - ate - play - kiss etc. . . . Editat Septembrie 7, 2010 de GoMeZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licurici Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 La spital o tanara foarte frumoasa asteapta in hol, pe un pat rulant, sa fie condusa in sala de operatie, pentru o mica interventie chirurgicala. Este putin ingrijorata, cu atat mai mult cu cat orele se scurg si nimic nu se intampla. Intr-un final, un tip imbracat in alb din cap pana-n picioare se apropie, ridica cearsaful care o acoperea si ii examineaza corpul gol, din cap pana-n picioare. Dupa aceea pune cearsaful la loc si se indeparteaza putin pentru a discuta cu alte "halate albe". Un al doilea om din grupul celor imbracati in alb se apropie, ridica cearsaful si o examineaza, dupa care pleaca si cand un al treilea halat alb se apropie si ridica cearsaful pentru a o examina, femeia i se adreseaza ingrijorata: Am inteles ca e nevoie de mai multe examinari, dar pana la urma cand ma operati? Omul in halat alb ridica din umeri: - Habar n-am! Noi suntem aici ca sa vopsim holul. Mesaj completat Ne dam cu barca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 http://www.youtube.com/profile?annotation_...=tippexperience incercati cu : - tickles - dream - ate - play - kiss etc. . . . incearca tu cu soccer sau FUCk sau BEER sau Weed =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 din seria "low flying" Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 parca am vazut si niste Jagaur pe acolo dar tot rusii raman la putere cu tractiuea vercotizata Mesaj completat ca sa n mai zic de fratiorul mai mareal migului -> Su-37 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Da, am vazut si eu. Motociclete nenorocite, ma-ti disperat : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Cine vrea casti misto? Mesaj completat Merge acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (play with sound) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) (play with sound) Toti cei care fac asta pentru a-si castiga existenta si au lucrat macar odata pe un codebase scris inainte de a fi aparut pentium 3, care utilizeaza o baza de date ierarhica sau network model, care foloseste "magic numbers", xml, mostenire multipla si are cel putin 1 milion de linii de cod, nu pot sa nu aprecieze acel filmulet. In 0xC0DE we trust! On topic si on the subject: sunt 10 feluri de oameni, cei care inteleg numerele binare si cei care nu! Editat Septembrie 9, 2010 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Iar eu am aflat de ce imi creste burticaaa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) WTF http://www.youtube.com/watch?v=XDjVbhcgoVY...feature=related The Other Side Editat Septembrie 9, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Iar eu am aflat de ce imi creste burticaaa )) Uăbcamuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 De la secunda 20 incolo http://www.youtube.com/watch?v=2pgZ8adAZ_0...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Cat de tare a fost asta capone....Ca in Final Destination a venit pepenele ala in fata ))) hahahah . Pot sa zic ca a scapat ieftin rau... putea sa-si adune dintii de pe jos sau sau sa ii dea borsul pe nas . Editat Septembrie 9, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Editat Septembrie 9, 2010 de bubuzuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 There is a lot of FUN in this... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Da, am vazut si eu. Motociclete nenorocite, ma-ti disperat : LOL, chiar ca e fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Cand te grabesti, mai faci si greseli. Multumesc ca mi-ati (dumneavoastra) atras atentia Editat Septembrie 9, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Doctorul american spune: - La noi, in America, medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul german raspunde: - E nimica toata; la noi, in Germania, scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul rus spune: - Nici asta nu-i mare scofala; la noi, in Rusia, scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru! Se ridica doctorul roman si raspunde: - N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; la noi, in Romania, am luat cativa fara creier si fara inima, i-am pus in fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru... Mesaj completat SUPER TEORIE !!! Turma de bivoli se deplaseaza intotdeauna cu viteza celui mai incet bivol din turma. Cand turma este vanata,de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol.Aceasta selectie naturala este benefica turmei ca intreg, pentru ca astfel, prin eliminarea celor mai slabi membri, se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei. Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula.Consumul de alcool, dupa cum se stie, omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe. In acest mod, consumul regulat de vin sau palinca distruge cele mai slabe celule cerebrale, facand creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta. Acesta este si motivul pentru care , intotdeauna te simti mai destept dupa cateva pahare...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 O gagica la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu: - Ai pacatuit? -Nu. -Ai baut? -Nu. -Ai fumat? -Nu. -Ai preacurvit? -Nu. -Bine. Petre, ada o pereche de aripi. -Ohh...ma faceti inger? -Nu. Te facem gâscä. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 Mergea vulpea prin padure si intalneste langa un copac o veverita care facea sex cu niste alune. Vulpea uimita zice: "Are you fucking crazy?" la care veverita: "No, i'm fucking nuts" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate