DanielaMois Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Turist din Republica Moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 taste the rainbow: http://www.tare.ro/mudfilms/2403517-a-aparut-cea-mai-controversata-reclama-a-anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Soția: - Barbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca maimuța! Soțul: - Barbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca maimuta cu care trăieÂşte! ........ De ce nu a avut prințul William parte de o petrecere a burlacilor? - Pentru că e cel puțin ciudat să bagi în chiloții unei stripteuze banconte care au imprimate pe ele chipul bunicii tale. ....... Ploaie de stele. Soacra Âşi ginerele îÂşi pun cîte o dorință. Ginerele a fost mai rapid, soacra n-a mai apucat. ........ Soțul, înainte de a pleca în delegație, se adresează nevestei: - Sper că în timpul absenței mele, nu mă vei înșela! - Fii liniștit dragă! Astfel de gînduri îmi vin numai cînd ești lîngă mine! Editat August 2, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Itzic lucra pt Saddam Hussein. La un moment dat Saddam are accident, are nevoie de transfuzie urgenta, singurul cu aceeasi grupa: Itzic. Itzic speriat se duce la rabin si il intreaba ce sa faca. - Fiule da-i sange, e si el om ca si noi, faci o fapta buna, salvezi o viata... Isi revine Saddam si il umple pe Itzic de bogatii, masini, femei. Se repeta intamplarea, iar se duce Itzic la rabi, acelasi raspuns, da iar sange si cand se vindeca Saddam ii trimite cadou un buchet de flori si o sticla cu vin. Se mira Itzic, dar asta este!! Se repeta a treia oara toata intamplarea, Saddam ii trimite o scrisoare de multumire. Itzic foarte confuz se duce la rabin: - Pai bine mai rabi, prima oara averi, apoi o sticla cu vin.... ma rog, da' acu' pur si simplu o felicitare?? doar i-am salvat viata, a treia oara, nu?? - Vezi mai Itzic , a inceput sa aiba sangele nostru!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Sn4WF7z8__4&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 In original: Give a man a fish and you feed him for a day, but give a young woman breast implants and men will feed her for years! sau pentru francofoni si d-nul Ion Iliescu: Da-i unui om un peste si l-ai hranit pentru o zi, ofera-i unei tinere femei un implant mamar si oamenii o vor hrani ani de-a randul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/de-rasul-lumii-de-cat-timp-au-avut-nevoie-mascatii-ca-sa-sparga-o-usa-din-lemn-video.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Editat August 3, 2011 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Apai cred si eu ca isi permite sa il despagubeasca pe ala de 2k eur, cat a fi masina aia Daca trecea peste ferrari si maybach, atunci era distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Scapatul mainii in gaz.... la matze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Apai cred si eu ca isi permite sa il despagubeasca pe ala de 2k eur, cat a fi masina aia Daca trecea peste ferrari si maybach, atunci era distractie la stiri ziceau ca e limuzina de zeci de mii de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Scapatul mainii in gaz.... la matze: :laugh: R6 nu e pentru incepatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 la stiri ziceau ca e limuzina de zeci de mii de euro Si de fapt, toata treaba a fost regizata, dar cei de la stiri n-au mai mentionat asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Funny Nu scrieti prostii... Editat August 3, 2011 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Pe patul de moarte, bunica își cheamă nepotul și-i spune: - Eu pot muri în orice moment așa că vreau ca tu să moștenești averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul, toate animalele de casă plus cele 22 de milioane, toate vor fi ale tale. -Wow! exclama nepotul.Mulțumesc bunico, nu știam că ai așa o avere. Unde este ferma de care vorbești? Bunica răspunde dîndu-și ultima suflare: - Pe Facebook…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 (editat) Pe patul de moarte, bunica își cheamă nepotul și-i spune: - Eu pot muri în orice moment așa că vreau ca tu să moștenești averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul, toate animalele de casă plus cele 22 de milioane, toate vor fi ale tale. -Wow! exclama nepotul.Mulțumesc bunico, nu știam că ai așa o avere. Unde este ferma de care vorbești? Bunica răspunde dîndu-și ultima suflare: - Pe Facebook…. like Editat August 3, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 (editat) Din aceeasi categorie, pour les conneseurs... Editat August 4, 2011 de CristiBoroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 (editat) 90% din adolescenti ar plange daca Nicolae Guta, Florin Salam sau Vali Vijelie ar fi in varful unei cladiri gata sa sara. Da mai departe daca esti acel 10% care ar lua un scaun, niste popcorn, o sticla de cola si ai striga: "N-ai tupeu"! http://www.youtube.com/watch?v=X7MVtgXMclI Editat August 4, 2011 de @jinx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) Editat August 5, 2011 de maverick08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 limba italiana pe intelesul tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate