Crazy-devil Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Harley davidson gasit dupa 14 luni si vreo 10.000km departare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Harley davidson gasit dupa 14 luni si vreo 10.000km departare: Cu siguranta trebuie sa-i schimbe uleiul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) programmers do have fun! proof: google : zerg rush google : recursion https://www.google.com/webhp?hl=xx-elmer https://www.google.com/webhp?hl=xx-piglatin https://www.google.com/webhp?hl=xx-hacker . . . love them google hipsters edit: de asemenea pe youtube, in orice video, pause si apoi tineti apasate tasta sus si stanga. snake Editat Mai 2, 2012 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Un video si o campanie interesanta: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/noi-campanii-pentru-combaterea-folosirii-telefonului-la-volan-9586020/galerie-video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Cel mai jmecher caine http://www.youtube.com/watch?v=ZvOLt06ZLDo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EoKX31Rh8Tg Ruud Van Nistelrooy. Epic ! De ce e epic? Cand rateaza 11 metri vine ala si-i rade-n nas, apoi el da gol si se razbuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 wtf?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 wtf?? asemenea tatuaje nu pot fi catalogate decat la capitolul"DEZASTRU" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 tare faza cu cainele. nail proof? sper sa nu sune a reclama.. http://www.youtube.com/watch?v=GScWPb8qcng iaaaaaaaaaaaaaa-L !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Sorry mate... http://www.youtube.com/watch?v=sUvUo79LG_c&feature=youtube_gdata_player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 A mai fost pus pe forum de 837429732879 de ori. /index.php?/topic/110054-campanie-anti-accidente/page__view__findpost__p__1475003 /index.php?/topic/604283-campanie-impotrivaoferilor-vinovati/page__view__findpost__p__2675645 /index.php?/topic/76215-un-spot-excelent-2/page__view__findpost__p__1277925 A avut si topic dedicat: /index.php?/topic/294391-de-data-aceasta-eu-nu-te-am-vazut/ My bad, din moment ce ai simtit nevoia sa cauti printre atatea topicuri cand era mult mai usor sa mi-l stergi, banuiesc ca am facut un pacat de moarte, asa ca fii sigur ca o sa fie pe lista de spovedanie On top. Ps. Daca si asta a mai fost,sterge-l te rog direct, chiar daca-s o fire f sensibila promit ca n-o sa ma dau ce ceasul mortii, ca sa nu simti remuscari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 A mai fost pus pe forum de 837429732879 de ori. Pentru o clipă, am avut senzația că cel din clip e Dan Năstase. Chiar seamănă ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) My bad, din moment ce ai simtit nevoia sa cauti printre atatea topicuri cand era mult mai usor sa mi-l stergi, banuiesc ca am facut un pacat de moarte, asa ca fii sigur ca o sa fie pe lista de spovedanie On top. Ps. Daca si asta a mai fost,sterge-l te rog direct, chiar daca-s o fire f sensibila promit ca n-o sa ma dau ce ceasul mortii, ca sa nu simti remuscari Asta e chiar tare: omu' beat cui (ca sigur nu bea apa plata cu lămâie <<a se citi ȘȘȘȘ "stiu eu de ce">>) isi scrie testamentul pe spatele calaului. =)) O fi veche, e misto.. Din secretele nespuse, viitoarea magistrala de metrou va fi realizata partial (infrastructura - rezistenta) de cei care au facut si podul hobanat de la Basarab. A.. F.. D.. b0ink! plin de SSSSșerpi mânca-ț-aș !!! grija mare.. Stiu ca am promis niste 'poJe' acum cateva posturi, le voi face si posta curand.. cu orasul nostru 'care este' ; Pai este si va fi. Editat Mai 5, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 ma tati, uitandu-ma pe FB vad la un prieten poza asta si imi revine un cosmar. anu trecut in ferma a venit un specimen de genu, si cica ar fi fost doctor veterinar. eu ma duceam ca caut ceva, si ea era pe un culoar dupa niste porti de fier ca gresise intrarea.(era a vacilor) cum stateam si ma gandeam acolo de unu singur am vazut ceva rosu in coada ochiului drept. am intors capul si cand a vazuto am vrut sa sar un gard si so iau la fuga ca ma speriasem. era jumatate vopsita cu rosu, si jumatatea ailalta de cap cu albastru. aici ma refer la parul scurt. ca pleata era brunet. tot asa piercinguri si cercei de astia mari. rimelul si sprancenele ce erau mai diferite, dar tot in stilul asta. in poza cand o vezi, zici: moama ce cool, dar in realitate te inmoi daca apare brusc in fata ta. si nu mint, faza e cat se poate de reala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) Exact când ziceam să mănânc Âşi să mă bag în pat... hai că mi-a trecut de ambele. Ce ai cu noi? Aici era vorba de fun. Editat Mai 5, 2012 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) Esti cam sensibil Penetrule, pentru doar 7 ochi scosi.. iti cresc 2 maini???!??? Editat Mai 5, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 PUNK'S NOT DEAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Esti cam sensibil Penetrule, pentru doar 7 ochi scosi.. iti cresc 2 maini???!??? Nu-s sensibil,era doar caterincă,mi-au crescut încă două mâini ca să fiu on topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 care zicea ca Busa nu e Vaca mare. uite cum se impung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Directorul firmei de pompe funebre suna la reprezentanta unei firme de motociclete: - Cate motociclete ati vandut in ultima saptamana? - Cinci bucati. - A, inseamna ca unul inca se mai plimba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate