Penetru Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Toate glumele despre partidul lui Tăriceanu Ca să-și scoată partidul în oraș, Motocicleanu nici nu are nevoie de ataș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 (editat) o experienta am avut-o in vara cand i-am 50lei dat unui om fara picioare care cersea. eram in trecere, grabit, si pe moment i-am pus 50lei in mana. mi-am continuat drumul si dupa vre 2-3 secunde aud: -Domnuuu, sigur n-ati gresit? am intors capul, l-am vazut cum se uita la ea uimit, si i-an raspuns cu un NU! apoi mi-am vazut de drum m-a marcat pe moment sinceritatea lui si omenia din el. altul ii baga in buzunar si tacea in speranta ca nu-mi dau seama. Iar faza "funny" ar fi fost ca tipul să fi lăsat căruciorul și să fi alergat după tine vreo 50 de metri să te facă atent că poate ai greșit. Editat Februarie 28, 2014 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 That is not the band that you would like to pick up from the airport ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 La ce duce o bere in plus https://www.facebook.com/photo.php?v=801917829822961&set=vb.242885742392842&type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) Bravo tie, omule! Si sa stii ca sunt oameni buni, ii gasesti unde nu te astepti. Chiar aici pe forum am "cunoscut" virtual un om care a facut un gest extraordinar si sper sa am ocazia intr-o zi sa ii demonstrez ca lucrurile astea nu se uita asa usor. mai sunt si oameni buni, dar foarte putini. suntem inconjurati doar de niste ochi lacomi care pe care nu-i intereseaza ce-i in jurul lor. Gestul tau e ok, dar cu ajutorul material sunt convins ca te respecta f multe persoane. Nu vreau sa intru f mult in detalii, dar cersetoria mi e pare un business. Poate ai vrut sa spui ca te-a marcat expresia de pe fata lui cand a vazut cati bani i-ai lasat. Expresiile si gesturile spun foarte multe despre o persoana, chiar daca verbal exprima altceva... nu am inteles ce vrei sa zici prin" dar cu ajutorul material sunt convins ca te respecta f multe persoane" stiu ca cersetoria e un business in ziua de azi, dar n-am vrut sa zic ca m-a marcat expresia lui cand a vazut bani ci el ca persoana sincera. pe respectivul om il stiu de mult timp pt ca il vedeam des la cersit. l-am vazut si dupa blocuri cum ii arata picioarele amputate, cum se chinuie in mers.... p.s. nu dau bani la tiganii care cersesc, ma cei sub influenta alcoolului sau care par a fi capabili sa munceasca. Diferenta e ca in clipul de mai sus, nu sunt tiganusi trimisi la cersit de catre burtosii din Mercedesuri, care incaseaza toti banii. exact ce ziceam mai sus. cand obisnuiesc sa dau cuiva, incerc sa nu-i dau persoanei nepotrivite. de aia am si zis ce am scris mai sus. Iar faza "funny" ar fi fost ca tipul să fi lăsat căruciorul și să fi alergat după tine vreo 50 de metri să te facă atent că poate ai greșit. ar fi fost funny dar n-a fost pt ca i-ar fi fost imposibil Editat Martie 1, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Ma refeream la faptul ca atata timp cat esti o sursa de venit (bani, haine, bijuterii, bautura, haine, etc.) pt cineva (parinti, frati, sotie, prieteni, angajator, vecin) o sa iti zimbeasca in fata, chiar daca nu te suporta ca persoana... Fa un exercitiu din asta ca sa vezi daca spun prostii. Si ca sa mai destindem atmosfera: Intr-un bar, intra un grup de scotieni. Barmanul ii priveste si intreaba:- De ce toti sunteti imbracati in kilt-uri, numai unul in pantaloni?- Asta in pantaloni este gay. L.E. Poate ca am exagerat un pic cu dand exemple familia, dar am incercat sa fiu obiectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 ar fi fost funny dar n-a fost pt ca i-ar fi fost imposibil Cînd vine vorba de cerșetori, nimic nu e imposibil. Mă și mir cum de nu-şi decernează Oscaruri unii altora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Ma refeream la faptul ca atata timp cat esti o sursa de venit (bani, haine, bijuterii, bautura, haine, etc.) pt cineva (parinti, frati, sotie, prieteni, angajator, vecin) o sa iti zimbeasca in fata, chiar daca nu te suporta ca persoana... Fa un exercitiu din asta ca sa vezi daca spun prostii. L.E. Poate ca am exagerat un pic cu dand exemple familia, dar am incercat sa fiu obiectiv total deacord cu tine. nu ar fi prima data cand mi se intampla cand din cauza situatiei financiare mai "buna" mi se zambeste. (mi s-a intamplat si inca mi se intampla sa mi sa se zambeasca in fata iar la spate sa fiu facut in toate felurile. dar ignor atata timp cat cunosc persoana in cauza si stiu ca asta-i place. cel putin un membru al familiei mi-a spus mai in gluma mai in serios: "las' ca vii acasa si o mai ducem cateva saptamani bine" el a incercat sa-i bata apropo-ul cuiva, dar si-a dat-o lui. dar asta e alta poveste ce tine de mine. p.s. nu ai exagerat deloc. suntem inconjurati de fel si fel de oameni. fie ca ne fac sau nu parte din familie. Cînd vine vorba de cerșetori, nimic nu e imposibil. Mă și mir cum de nu-şi decernează Oscaruri unii altora. nu-ti decerneaza oscaruri, dar seara am vazut cu ochii mei cum se laudau cu banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 nu-ti decerneaza oscaruri, dar seara am vazut cu ochii mei cum se laudau cu banii. Era uimitor dacă vedeai cu ochii altuia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 Mai rau e cand dai un leu si te ia la sula ca nu ii ajung de nimic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 http://www.kmkz.ro/de_ras/poze-de_ras/ghiodon-pentru-curbe-avem-dar-unde-sunt-sinele/attachment/wc-ul-cu-ghidon/ Pentru pasionaţii de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Era uimitor dacă vedeai cu ochii altuia! ar fi fost si asta o treaba ) Mai rau e cand dai un leu si te ia la sula ca nu ii ajung de nimic ) la cersetori nu-mi aduc aminte, in schimb, astfel de cersetorii se practica in randul taximeTRISTIlor Bucuresteni. mereu trebuie sa negociez cu el cat sa-i las peste pretul cursei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Homeless people in america??hai las-o in plm ...aia sunt trantori ba.La munca cu ei!!Mai urmeaza un clip cu giving 100$ to bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 (editat) Homeless people in america??hai las-o in plm ...aia sunt trantori ba.La munca cu ei!!Mai urmeaza un clip cu giving 100$ to bikers Te-ai uitat prea mult la Tanar si Nelinistit... Sunt o groaza de saraci in America: http://en.wikipedia.org/wiki/Poverty_in_the_United_States 20% din persoanele singure, 25% din parintii singuri. 1.6 milioane copii sunt "homeless": http://www.homelesschildrenamerica.org/media/NCFH_AmericaOutcast2010_web.pdf Sigur, cand te uiti la filmele de propaganda americane vezi altceva... Editat Martie 2, 2014 de Diego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Hitler despre tunareli and stuff ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YouLose Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 1924737_1416934198555374_573380584_n.jpg si restu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 si restu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Nu stiu daca e chiar potrivita pentru Fun , dar ma gandeam sa arat si altora cum e un festival in Germania ... Se arunca bomboane ca la nunta si se bea MUUUULT ! am si un video care e facut mai pe seara .... toata lumea rupta ....baieti la 14 -15 ani cu sticla de vodka in brate , fete , unele minore , RUPTE in doua ... ambulantele erau la datorie , ii luau pe targa pe cei care nu erau in stare sa mai mearga .. https://www.facebook.com/photo.php?v=639646552755710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 (editat) Doritori? Editat Martie 2, 2014 de kamikaze_wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Japon pop metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Doritori? asta-i razbunare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 http://adevarul.ro/entertainment/comedy/10-lucruri-medic-ginecolog-nu-trebui-faca-timpul-unui-consult-8_530f3370c7b855ff56b6c8d7/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 http://adevarul.ro/entertainment/comedy/10-lucruri-medic-ginecolog-nu-trebui-faca-timpul-unui-consult-8_530f3370c7b855ff56b6c8d7/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 http://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/bla-bla-bla-raspunsul-unui-caine-nordic-stapanul-sau-8_5312deb5c7b855ff56ca5ced/index.html http://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/expresia-spune-tot-aduci-pragul-fericirii-caine-husky-8_531417c5c7b855ff56d1a2d1/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate