vali_slayer Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 grea munca pe santier. https://www.facebook.com/photo.php?v=676323815795861 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 (editat) Pentru ca ...italiencele vs fiabilitatea japoneza (si sufa chinezeasca) Editat Iunie 11, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Sânteț pă trend vara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 HONDA http://www.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Sânteț pă trend vara asta? Cu chestia aia o sa fiu . . . . tot pe afara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Sânteț pă trend vara asta? wtf. si aia cu putza mica, care n-au ce baga in seseta aia, ce fac? nu ca as purta eu asa ceva, dar..... sunt doar curios totusi, am o dilema chiar si pt cei cu ea mare. cum drecu sta aia acolo? sau doar stai ca nemiscat sa nu cada. baaaaa, ala e ursul lu nea Dan? http://www.academiacatavencu.info/actualitate/foto-tot-ce-voiai-sa-stii-despre-mondial-dar-ti-a-fost-frica-sa-te-califici.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 baaaaa, ala e ursul lu nea Dan? Da, Poza originala, inainte sa o modifice catavencii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 am stat si analizat poza foarte bine. NU AVEA ALT LOC, DECAT CEL DE LANGA VECHIUL LUI PRIETEN............URSUL MONGOLEZ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Sânteț pă trend vara asta? Ma , dar cum se prinde sfertul asta de soseta ?! i-l baga in gaura c.rului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Shake it baby!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Ma , dar cum se prinde sfertul asta de soseta ?! i-l baga in gaura c.rului ? Eu nu sunt atat de CURios.. oare Botezatu o sta pe bara cu colectia 2014? Poate ne explica el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 wtf. si aia cu putza mica, care n-au ce baga in seseta aia, ce fac? nu ca as purta eu asa ceva, dar..... sunt doar curios Ti se pare ca aia din poza au putza mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Ma , dar cum se prinde sfertul asta de soseta ?! i-l baga in gaura c.rului ? da... tot... se bronzeaza cu dunga... si eu ma intreb cum draqu sta inventia aia ... si apoi... daca ai oo... mergi fara soseta. e ceva de genul... "uite la mine ca-s wannabe si ma dau mare cu chestia asta!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Da' remarcati epilarea perfecta inghinala..In plus este f simplu la pisare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) Da' remarcati epilarea perfecta inghinala..In plus este f simplu la pisare.. oare? trebuie indesata inapoi dupa scurgere... si ar mai fi un mister... nu strange de oo? daca te apleci / sari in apa... nu sare? sa remarcam si frizurile, ochelarii si ancora de pe piept, nu? mare-i gradina si aglomerata rau. Editat Iunie 13, 2014 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 mare-i gradina si aglomerata rau. La cati prosti or sarit , o dat Dumnezeu gardul jos ca se calca lumea in picioare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) oare? trebuie indesata inapoi dupa scurgere... si ar mai fi un mister... nu strange de oo? daca te apleci / sari in apa... nu sare? sa remarcam si frizurile, ochelarii si ancora de pe piept, nu? mare-i gradina si aglomerata rau. Da' tu nu stii de gluma? Si petecu' acoperitor de oute este doar pt defilare,cred.Pt ca n-au cum sa fie practici nicicum..Iar aia este o banda care inconjoara pulpa..N-o indeasa nici unde..Despre design sunt de rahat.Normal ca daca-si ia elan catre piscina,sa zicem,pe la jumatatea saltului a ramas in mataranga goala..Despre epilat pot spune ca mi se pare benefic chiar si unui barbat.Inclusiv la axile. Editat Iunie 13, 2014 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Și pensatul sprâncenelor e util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Da' remarcati epilarea perfecta inghinala..In plus este f simplu la pisare..Pisare? Mi-ai invocat imaginea unor c.oaie intr-un mojar de usturoi. Te rog sa nu mai faci lucrul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Mie mi se pare funny.. min 1:40 bumtzi bumtzihttp://youtu.be/3hTm6JqA7Sc?t=1m40s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) veata fara poiezie e pustiu... Editat Iunie 13, 2014 de Radu_Toretto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Sânteț pă trend vara asta? I-au plagiat pe Pepperși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate