RazvanLNI Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Moda anilor '70 http://www.boredpanda.com/1970s-mens-fashion-ads/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Cum se ascunde .......... de nevasta https://www.youtube.com/watch?v=8bIFP3yMRto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Do Not Disturb daca ar scrie NU CALCATI IARBA... sau INTERZIS sau ceva de genul m-as pisa pe semnul lor si as calca iarba in picioare... dar daca as vedea un semn ca cel mai de sus as ocoli 2 km ... decat sa incalc semnificatia semnului. greseala ca greseala dar le-a iesit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Cand adrenalina nu e suficienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Am o mare problema si anume frana de motor. La o tura prin Bucovina, m-am lovit in repetate randuri la oo cand luam brusc mana din gaz ca sa-mi fac cruce cu dreapta in momentul in care treceam pe langa o manastire, o biserica sau pur si simplu. Voi cum faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Eu salut discret cu piciorul drept scos din scarita. Asta daca nu e cineva in spate sa creada ca semnalizez un pericol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Prin definiţie bikerul e satanist, nu ştiu ce cauţi printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Prin definiţie bikerul e satanist, nu ştiu ce cauţi printre noi. Pai da, dar...unde se strang babele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Am o mare problema si anume frana de motor. La o tura prin Bucovina, m-am lovit in repetate randuri la oo cand luam brusc mana din gaz ca sa-mi fac cruce cu dreapta in momentul in care treceam pe langa o manastire, o biserica sau pur si simplu. Voi cum faceti? eu mi-am facut infuzie de celule stem si mi-am mai crescut o mana, mai mica, fix pentru situatia asta. pe langa inchinat e buna si la scarpinat in zona dorsala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Cand te duci la iubita, sa nu treci pe langa vreo biserica. S-ar putea sa te duci degeaba )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 omu' vrea sa se inchine si isi ia shut in cwa.... ..incearca si tu sa tragi ambreiaju.. si sa strangi rezervorul cu genunchii, ca esti pe motor, nu acasa in fotoliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 cand pleci deacasa da relantiu mai mare ,s-au vorba unuia strangee si tu de maneta care se afla in partea stanga pe numele iei ambreiaj )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Gestul conteaza, asa ca poti face cu ochii: sus, jos, dreapta, stanga. Sau cu limba, asa exersezi sa multumesti si fetele. Sau tragi ambreiajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Am un mic altar pe rezervor si nu este nevoie sa mai dau drumul la acceleratie . Acum isi fac ei cruce cand trec eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 (editat) Am o mare problema si anume frana de motor. La o tura prin Bucovina, m-am lovit in repetate randuri la oo cand luam brusc mana din gaz ca sa-mi fac cruce cu dreapta in momentul in care treceam pe langa o manastire, o biserica sau pur si simplu. Voi cum faceti? imi pare rau pt patanie. bine ca ne-ai spus , o sa evitam sa mergem in Bucovina sau o sa incerc sa demontez frana de motor. Editat Iunie 24, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 S-a gandit cineva ca e o problema cu modelul respectiv? Poate i-a cazut relantiul in baia de ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 1. fa crucea cu stanga 1.1 fa crucea cu piciorul 2. fa crucile de acasa sa fie gata facute 3. trage ambreiajul, ai grija inainte sa eliberezi sa turezi un pic 4. fa crucea cu limba 5. nu fa crucea cu ochii 6. opreste la manastire, in asa fel poti sa faci crucile fara probleme si mai si vizitezi locul unele solutii au fost scrise mai sus cea mai buna mi se pare 7. nu face cruce (nu vad nici un motiv pentru care ai face asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 tempomat? dar pina la urma, nu stiu, datul mecanic din minutza te face mai credincios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 (editat) Gestul conteaza, asa ca poti face cu ochii: sus, jos, dreapta, stanga. Sau cu limba, asa exersezi sa multumesti si fetele. Sau tragi ambreiajul... Uite un sfat bun mai sus. Poți să mai dai din cap sau ceva ce ai la îndemână, degetele libere de la mâini, etc. Cel mai bine, lipește o cruce pe viziera și te uiți fix la ea când treci pe lângă o mănăstire. Editat Iunie 24, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Cu ce amintiri pot veni unii din Bucovina, nu ma inchin, dar un " Doamne fereste" este potrivit pentru acest topic. A mai si anuntat mare :"probleme pilotaj", sa mori de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 m-am lovit in repetate randuri la oo cand luam brusc mana din gaz ca sa-mi fac cruce cu dreapta in momentul in care treceam pe langa o manastire, o biserica sau pur si simplu. Voi cum faceti? Puteai sa urci in treapta de viteza urmatoare. Frana de motor fiind mai blanda nu ti-ai fi facut omleta din podoabele barbatesti, ci doar testai sa vezi daca mai sunt acolo. Eu in locul tau m-as fi oprit in dreptul fiecarei biserici si evitam problema. Apoi daca tot eram acolo, frecam portofelul de racla cu moaste, pentru noroc si ca sa fie bine(sa nu fie rau) dadeam si niste acatiste pentru virilitatea subsemnatului greu incercat de franarea buclucasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Funny topic, mă abonez. Măi băieți (gen iulian-isaia), chiar nu-i clar că omul ne trolează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Ce-i aia cruce? Si cum ti-o faci? E si pe fata si pe spate? Ca stiu ca la vitezana e numai pe gata, unii o scot pe aia de pe spate... Te-ai gandit sa duci mobra la un popa sa ti-o exorcizeze? Poate are draci in ea... Sau baga in loc de ulei aghiazma, am inteles ca aia face bine la frana de motor. Mai poti sa faci ceva: treci la islamisti, aia nu fac cruci decat cu AKM-ul si ala n-are frana de motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate