Celentano Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Triunghiul bermudelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 https://www.facebook.com/onemotorcycle/videos/976120102444315/ » Post actualizat in 19 Jan 2016 12:47https://www.facebook.com/100001876030771/videos/1017906774948514/?theater Genialll!!!! =))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 http://49.media.tumblr.com/300f5549f6757093abb94a00d0c7f6e5/tumblr_ny35ciDdiZ1qgx97jo1_500.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Mulțumim din inima, UE ! De abia căzusem din copaci si daca nu veneai tu, muream prosti. Tu ne-ai învățat cum se taie porcul ca sa nu sufere, cum se fac cârnații fără carne, doar din șorici si E-uri, pâinea cu mult aer, laptele fără gust si miros că, dacă-l bei cu ochii închiși, zici că-i apă. Tu ne-ai învățat cum se face smântâna cu 12% grăsime. Restul ce-o fi? Probabil lapte închegat cu cheag ca să nu fie acră si asta explică de ce când o pui in ciorba fierbinte, in loc sa se împrăștie, se coagulează. Nu mai găsești smântână care bătută să devina frișcă. Păi da, acum există frișcă artificială ca spuma de ras. Tu ne-ai învățat cum se face untul fără miros, cu 25% grăsime (restul ce dracu' o fi, săpun?) Tu ne-ai învățat ca brânza țăranului fiind făcută in condiții neigienice, e toxică, iar a ta e sănătoasă pentru> că> conține fibre vegetale (ce or fi căutând acolo?) N-are nici miros, nici gust. E ca o cretă udă. Iti mulțumim că ne aduci mere care nu se strică luni de zile, oricât de lovite ar fi. Ale țăranului au viermi, ale tale nu. Oare de ce? Nu cumva nu sunt mere, ci otrăvuri? Iti mulțumim că ne-ai învățat țăranii cum se fac roșiile frumoase, fără gust si care scârțâie-n dinți. Tu ne-ai învățat ca zahărul din sucuri se poate înlocui cu aspartam, un cancerigen mai ales pentru creierul copiilor. Si câte si mai câte nu ne-ai învățat! Iti mulțumim că ne-ai dat (m)UE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 http://olx.ro/i2/oferta/vind-placerea-de-a-conduce-ieftin-ID5m2OC.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Mulțumim din inima, UE ! De abia căzusem din copaci si daca nu veneai tu, muream prosti. Tu ne-ai învățat cum se taie porcul ca sa nu sufere, cum se fac cârnații fără carne, doar din șorici si E-uri, pâinea cu mult aer, laptele fără gust si miros că, dacă-l bei cu ochii închiși, zici că-i apă. Tu ne-ai învățat cum se face smântâna cu 12% grăsime. Restul ce-o fi? Probabil lapte închegat cu cheag ca să nu fie acră si asta explică de ce când o pui in ciorba fierbinte, in loc sa se împrăștie, se coagulează. Nu mai găsești smântână care bătută să devina frișcă. Păi da, acum există frișcă artificială ca spuma de ras. Tu ne-ai învățat cum se face untul fără miros, cu 25% grăsime (restul ce dracu' o fi, săpun?) Tu ne-ai învățat ca brânza țăranului fiind făcută in condiții neigienice, e toxică, iar a ta e sănătoasă pentru> că> conține fibre vegetale (ce or fi căutând acolo?) N-are nici miros, nici gust. E ca o cretă udă. Iti mulțumim că ne aduci mere care nu se strică luni de zile, oricât de lovite ar fi. Ale țăranului au viermi, ale tale nu. Oare de ce? Nu cumva nu sunt mere, ci otrăvuri? Iti mulțumim că ne-ai învățat țăranii cum se fac roșiile frumoase, fără gust si care scârțâie-n dinți. Tu ne-ai învățat ca zahărul din sucuri se poate înlocui cu aspartam, un cancerigen mai ales pentru creierul copiilor. Si câte si mai câte nu ne-ai învățat! Iti mulțumim că ne-ai dat (m)UE ! desi un topic despre "fun" nu ma pot abtine sa nu comentez despre copy/paste ul privind aberatiile scrise. smantana de 12% care se coaguleaza cand o pui in ciorba fierbinte (adica cand fierbe) este o smantana fermentata. La fel ca iaurtul. Atat iaurtul cat si aceasta smantana se comporta la fel cand sunt fierte. Altfel sta discutia cu smantana "dulce" sau "pt gatit" de un minim de 30% din care se bate inclusiv frisca. Se gaseste in cu totul alt ambalaj si alt pret. unt cu 25% grasime? unde naiba e ala? am vazut cu 65% e cel mai prost si cel mai ieftin sub 4 lei, pute cel mai urat si nu prea se poate folosii la gatit, in schimb orice unt de peste 85% care costa din pacate de la 7 lei in sus e bun si foarte bun. romanii nu au nici o treaba cu branzeturile si se gasesc in hipermarketuri cele mai scumpe si proaste branzeturi de productie autohtona, de aceea cumpar din kaufland de fiecare data cand e la promotie gouda/massdam/tilsit/ementaller la 17 lei kg. Singura telemea ce o pot manca e cea extra mega procesata adica pasteurizata (fara bacteri bune sau rele) din magazin care nu pute a vaca ca aia de la tarani. refirtor la mere, nu am inteles de ce romanii nu pot fi competitivi la pret, pur si simplu exista prea multi intermediari si refuza sa se grupeze in asociatii (desi sunt unii prin sudul tarii care chiar o duc foarte bine) aspartamul se foloseste cam de cand s-au inventat bauturile carbogazoase, "cico" nu a vazut in viata lui zahar, asta se intampla acum peste 25 de ani si din nou sucurile mai scumpe nu au asaceva. Apoi cine pe cine obliga sa ii dea copilului suc cu aspartam care produce cancer? producatorul sau parintele face asta cu buna stinta? dar nu prea are treaba UEle cu economia de piata. "cico" "tec" "rieni drinks" sunt branduri 100% romanesti cu productie/desfacere 100% romaneasca de pe vremea cand a trece vama era sinonim cu am visat. Ei de ce au ales aspartamul in locul zahrului, oare nu din ratiuni pur economice? Sunt curios daca cel care a scris textul sau cel care il cred folosesc cu bunastinta o cantitate mult prea mare de sare in alimentatia lor sau mai grav folosesc vegeta sau alti inlocutirori gen knor delikat sau ce o avea magi pe piata, sa faca supa/ciorba mai buna ca altfel nu are gust. Nu de alta dar pe langa sare principalu compus este monoglutamatul de sodiu. O data cu UEle asta au aparut pe piata o sumedenie de produse bune si accesibile la pret, dar din pacate si o sumedenie de produse proaste. Sta in puterea noastra sa decidem ce cumparam din banii nostri. PS eram pe langa un sat la cineva in vizita, se grabea sa ajunga la tzarani cand mulg aia vaca. Mi-a spus ca taranii sunt cea mai joasa speta de oameni. Daca esti acolo cand mulge vaca nu e nici o problema cu laptele, dar daca nu esti acolo la muls nu sti cat lapte si cata apa cumperi. Aici vorbim de o inselatorie care poate aduce un profit maxim de 100 de lei pe luna. de porcul taiat vara la +30 de grade nu mai zic nimic. Ma scuzati de mica interventie offtopic asteptam in continuare chestii hazli Editat Ianuarie 19, 2016 de cooldeep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Nu te agita cooldeep. N-ai cu cine. Am prieten care are copil si la 11 luni nu stie ce e ala un biscuit. A fost crescut dupa ce zice lumea pe "enternet". Editat Ianuarie 20, 2016 de RRS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Textul ala e chiar imbecil. Nu a obligat nimeni la nimic. Produsele românești de calitate inferioară sunt fabricate exclusiv din ratiuni economice. Adica, pe înțelesul tuturor, investitie minima/profit maxim. Atât in Austria cat si in Italia calitatea produselor de supermarket e incomparabil mai buna. Produse tot in UE, cu aceeași legislație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Cauta cineva de munca? http://radiostil.ro/anagajam-editori/ Vrei sa castigi niste bani siguri adaugand articole (stiri) pe site-ul nostru? Daca ai timp 30 minute (chiar si mai putin) pe zi, si ti-ar place sa faci parte din echipa editoriala RADIO STIL ROMANIA, trimite-ne un email la office@radiostil.ro sau suna-ne la 0754.767.484. Detalii plata: 50 articole publicate (pe luna) = 10 Lei 100 articole publicate (pe luna) = 20 Lei 250 articole publicate (pe luna) = 50 Lei 500 articole publicate (pe luna) = 100 Lei *sau plata per articol 0.2 Bani Detalii editoriale: Pentru a intra in echipa noastra nu necesita o pregatire profesionala, nu conteaza varsta, sexul sau nationalitatea, ori, orientarea editoriala. Totul este sa-ti placa ceea ce faci , sa fi serios, si dedicat muncii tale. Nu se impune o anumita categorie de stiri/articole de pe site, este alegerea ta de care vrei sa te “ocupi” si de cate. Cerintele noastre: Seriozitate Perseverenta Fidel cauzei La sfarsitul articolului specifica SURSA (ex. Sursa: www.radiostil.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 O ora pe zi timp de o luna daca stai la gara la cersit, castigi mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biscuit Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Trebuie sa vedeti acest anunt de pe olx ( nu este o gluma de anunt, cititi tot): http://olx.ro/oferta/vind-placerea-de-a-conduce-ieftin-ID5m2OC.html#51098c1034;promoted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Trebuie sa vedeti acest anunt de pe olx ( nu este o gluma de anunt, cititi tot): http://olx.ro/oferta/vind-placerea-de-a-conduce-ieftin-ID5m2OC.html#51098c1034;promoted Un idiot cu limbaj de jmecher de cartier care este postat aici cred ca a 5cea oara . Analfabeti ca el nici nu ar trebui bagati in seama dar la noi ni se pare fun . OFFFFF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Ierunu pentru incepatori: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Pentru cine-l stie pe "Cristiiiiii" https://www.youtube.com/watch?v=A7e0-i9GrcI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celentano Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Fii ca Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Intreb si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Fii ca Paul Habar n-ai cât e de adevărat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 https://www.facebook.com/JukinVideo/videos/1031662303588706/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Da la cric blonda de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Da la cric blonda de rupe Takes some serious skills to drive that. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.