florinelu07 Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Salut prietinu meu di pi forum ~_~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abz57V8_460sv.mp4 La mine nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 (editat) . Editat Iulie 1, 2017 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Care e faza ?! exista o lege care interzice gratarul daca nu e in loc special amenajat (parca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Pai si care-i faza amuzanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Ca se respecta legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 ce mi-a atras atentia: ce am citit: http://www.banatulazi.ro/un-fenomen-astronomic-foarte-rar-s-a-produs-in-aceasta-seara-in-timis/ discutia cu aia de aduna click-uri pe fb: Pop cine dracu va scrie articolele astea "astronomice"? Neti Sandu? Orasul Timisoara Multumesc. Vom citi mesajul in curand si revenim cu un raspuns (daca este cazul) Orasul Timisoara vezi acolo la articole cine semneaza si de la ce ziar Pop eu stiu ca se vede. intrebarea era retorica. se pune problema daca voi cititi ce apare pe pagina voastra de fapt se pune problema daca cititi si intelegeti ce cititi hai ca sunteti simpatici Orasul Timisoara daca mi-ai spune concret la ce postare te referi ... Pop aia cu fenomenul astronomic curcubeul minunat Orasul Timisoara clickbait de la banatulazi Pop si partea aia cu "fenomen astronomic" nu e singura eroare pai si cine a dat click pe "click bait"? diletanti... Orasul Timisoara sunt articole si articole, nu putem sa citim chiar tot. cu doua ore inainte de respectivul articol, de ex, au fost publicate pozele direct de noi, fara articol atasat aparent, 8000 de oameni da click au dat click e tarziu, noapte buna o sa vorbesc cu cei de la banatulazi si o sa ii cenzuram daca va fi cazul Pop da, noapte buna. Vai de capul vostru... repostati fara sa cititi Orasul Timisoara nu e nevoie sa mai ne citesti. nu ne suparam. iar la parteaa cu repostatul, nu e asa cum crezi Pop eu ma supar, mai ales cand vad jurnalisti cretini care au posibilitatea sa se exprime in media. Stiu ca nu esti tu jurnalistul dar faci parte din problema. Adica tu faci distributie de orice, fara sa verifici, ca sa ai click-uri Orasul Timisoara repet, nu cunosti sistemul nostru de lucru, afirmatiile tale sunt eronate. o sa vorbesc cu cei de la banatulazi Pop No, scoate-te! Pana acum se vede ca sistemul vostru este sa nu verificati ce distribuiti. Hai noapte buna ca e tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=M8TnRUNQKD0 » Post actualizat in 02 Jul 2017 19:06https://www.youtube.com/watch?v=Li4alMxfE2k » Post actualizat in 03 Jul 2017 16:11INTERESANT: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordlogicus Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Doi soti se duc sa ia lectii de golf. Mai intai invata teoria, regulile, apoi urmeaza practica pe teren. Da sotul prima lovitura... Zbang! Drept in copaci.- Hmmm... problema dumneavoastra e ca nu tineti crosa corect, intervine instructorul. Trebuie sa o tineti ferm dar delicat, asa cum tineti sanii sotiei cand faceti dragoste. Sotul da urmatoarea lovitura. Mingea se deplaseaza 300 de metri, drept pe centru. Lovitura perfecta! Vine randul sotiei. Da si ea prima lovitura in copaci. - Doamna, aveti aceeasi problema ca si sotul dumneavoastra, ii spune instructorul. Trebuie sa prindeti crosa ferm, dar delicat, cam asa cum prindeti organul sotului atunci cand faceti dragoste. Sotia loveste a doua oara. Mingea abia se taraie 10 metri... - A fost foarte bine, doamna! Acum puteti scoate crosa din gura... Unu cu " atentie " O gasca de motociclisti duri trece pe o sosea, cand dintr-o data acestia vad o fata care se pregateste sa sara de pe un pod. Motociclistii se opresc iar liderul grupului se da jos de pe motocicleta o intreaba:– Ce vrei sa faci? – Vreau sa ma omor. Desi nu prea sa para insensibil, motociclistul nu vrea totusi sa rateze ocazia, asa ca indrazneste sa continue: – Pai, inainte sa sari, de ce nu ma saruti? Fata il saruta fierbinte iar, cand termina, motociclistul exclama: – Wow, este cel mai bun sarut pe care l-am primit vreodata! Ai talent, nu gluma. Pacat ca vrei sa mori, ca ai putea fi faimoasa. Dar ia spune-mi, de ce vrei sa te sinucizi? – Pai parintilor mei nu le place ca ma imbrac ca o fata… Inca nu s-a aflat, s-a aruncat sau a fost impinsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Asta se întâmplă dacă laşi inginerul nesupravegheat în atelier. Daţi click pe sunet. https://9gag.com/gag/am201B2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 @taong: ))) Judecând după mașinile din parcare clar Rusia sau ceva Ucraina, Belarus, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Merge un bărbat cu un pistol într-un club şi începe să strige :– Cine s-a culcat cu nevastă-mea?Nu zice nimeni nimic. Bărbatul mai strigă o dată:– Cine s-a culcat cu nevastă-mea?! Începe unul să râdă.– Ce e aşa amuzant?– Nu ai destule gloanţe… » Post actualizat in 04 Jul 2017 20:44Soţia mea a fost asistenta unui magician mulţi ani.Cred că a învăţat câteva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la muncă, intru în dormitor, mă vede şi strigă:– “Abracadabra!” Şi deodată, ce să vezi? Prietenul meu, Bulă, a ieşit dezbrăcat din dulap.Am râs cu lacrimi, săracu’ Bulă, mi-era milă de el, cred că se întreba ce dracu’ s-a întâmplat de a ajuns gol la mine în dulap! Cică pe timpul Împușcatului s-a dat un decret conform căruia, toți șoferii de cursă lungă care au făcut copii din flori pe unde mai poposeau și ei câte o noapte două, trebuie să meargă și să și-i ia acasă. Și vine un șofer la nevastă-sa și zice: – Nevastă, legea-i lege, mă duc să aflu dacă am și eu, și dacă am, ce să fac… îi aduc acasă. Se duce ăsta, cauta, găsește trei, el mai având cinci acasă. Merge la nevastă: – Nevastă, ăștia-s ai mei, i-am adus acasă. Adu-i și pe ai noștri ca să se cunoască frații între ei. La care nevasta: – Păi și pe ai noștri au venit și i-au luat … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Tobe custom ) https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aXvED3v_460sv.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 La judecătorie procesul de custodie începe.– Doamnă Maria, de ce credeţi că ar trebui să vă revină custodia?– Domnule judecător, argumentul meu final este că acest copil a ieşit din mine, aşa că este al meu!– Domnule Ion, care este argumentul dumneavoastră?– Domnule judecător, eu vreau să vă întreb doar atât: dacă puneţi o monedă într-un aparat de cafea, cafeaua care iese este a dumneavoastră sau a aparatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 O pereche nu avea copii si s-a hotarat sa foloseasca un tata surogat pentru intemeierea unei familii. Cand „tatal” trebuia sa vina, un fotograf de copii suna la usa sperand sa vanda si el ceva. – Buna dimineata, doamna. Nu ma cunoasteti, dar am venit sa… – Nu e nevoie sa imi explicati. Va asteptam! – Chiar asa? Pai, atunci este foarte bine! M-am specializat pe copii. – Ce bine, dar va rog, intrati si luati loc. Cu ce incepem? intreaba d-na, rosind. – Lasati totul in seama mea. De obicei eu incerc doua in cada, una pe canapea si poate cateva pe pat. Uneori si pe jos in sufragerie e distractiv… ai mai mult spatiu. – In cada, pe jos, in sufragerie? Acum nu ma mai mir ca n-am reusit sa fac nimic cu Harry! – Sa stiti doamna, ca nici unul dintre noi nu va poate garanta ca de fiecare data iese bine. Dar daca incercam pozitii diferite, sunt convins ca veti fi multumita de rezultate… – Sper sa terminam repede! – Doamna, e nevoie de timp. As vrea eu sa termin in cinci minute, dar n-ati fi multumita, sunt sigur de asta! – Mie imi spuneti?! Fotograful isi deschide servieta si scoate un portofoliu cu pozele cu copii facute de el. – Acesta a fost facut pe acoperisul unui autobuz din centrul Londrei. – Doamne fereste!! – Si gemenii astia au iesit destul de bine daca ma gandesc cat de greu am lucrat cu mama lor. – Si ziceti ca era greu cu ea? – Da! Pana la urma am dus-o in parc ca sa facem treaba cum trebuie. Oamenii se tot imbulzeau care mai de care ca sa vada cat mai bine. Si asta mai bine de doua sau trei ore. Mama tot tipa si se agita. Cu greu am reusit sa ma concentrez. Apoi s-a lasat intunericul si am inceput sa ma grabesc. D-na Smith face ochii mari. – Ei bine, doamna, daca sunteti gata, eu imi instalez trepiedul ca sa putem trece la treaba. – Trepiedul?? d-na e din ce in ce mai palida. – Oh, da, trebuie sa folosesc un trepied ca sa-mi sprijin obiectul. E prea mare ca sa-l tin in brate in timp ce ma pregatesc sa trec la actiune. Doamna? Doamna?… Aoleu, a lesinat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 BMW de vanzare https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-6-ID7Gm2Xs.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 BMW de vanzare https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-6-ID7Gm2Xs.html Priveste partea buna a lucrurilor, macar stii ca nu are rugina si poti sa ii alegi tu culoarea in care vrei sa o vopsesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate