pitesti2010 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Reclama prost pozitionata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Ia uitati de aici casca cazuta din mana. https://www.olx.ro/oferta/casca-moto-harley-davidson-by-shoei-all-chrome-ID9ekdw.html#3bbe84581a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Pot pune un sticker peste si rezolvam treaba insa prefer sa-mi iau alta noua. Masura L, interior curat (nefumator). epic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 Ceva de genul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Noiembrie 11, 2017 Share Postat Noiembrie 11, 2017 http://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/video-maimuta-care-fura-si-bea-benzina-825377 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Bag de seama,ca la noi maimuta asta,e guvernu'... Ar fi bine daca ar bea niste benzina, din cate stiu e toxica. Sau macar le-am putea da foc usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Nu e fun, doar o intrebare, ca nu stiam unde s o pun. Ploua in bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 Poti sa o pui la un hotel chiar daca ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Noiembrie 12, 2017 Share Postat Noiembrie 12, 2017 din ciclu: domnisoara, am o intrebare....pot sa ti-o pun ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Poti sa o pui la un hotel chiar daca ploua. Întrebare la Radio Erevan: - Se poate face sex cu fereastra deschisă? Răspuns: - Da, dar vă recomandăm să încercaţi cu o femeie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Doi tipi povesteau intr-un bar:- Tu cu ce te ocupi? intreaba primul- Sunt scriitor, am un blog! Dar tu?- Ei, eu sunt pilot, am un scuter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 - Domnule doctor, de la o vreme nu mai am pofta de mancare... - Vi se intampla des? - Da, cam dupa fiecare masa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Care-i diferenţa dintre "tare" şi "întuneric"? Păi întuneric e toată noaptea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 17, 2017 Share Postat Noiembrie 17, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 https://all4romania.eu/de-ce-originea-romaneasca-acestor-savanti-este-un-secret-pentru-public/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Nu ma prind daca e un articol de genul TNR sau ei chiar cred ce scriu acolo. Oricum, in popor multi cred chestii dintr-astea.LE: am intrat pe pagina citata drept sursa si a inceput sa ruleze niste animatii, cum ca imi scana sistemul si au descoperit niste virusi in telefonul meu ( eu accesand site-ul de pe un laptop ) Editat Noiembrie 18, 2017 de Gugal13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 https://all4romania.eu/de-ce-originea-romaneasca-acestor-savanti-este-un-secret-pentru-public/ nu vad ce e fun aici? e chiar trist. si sunt mai multi romani care au patit la fel sau carora li s-au furat inventiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 (editat) Am intrat si eu pe pagina aia dupa câteva incercari, cand au terminat cu pop-up-urile. E la misto. Si era oarecum evident si din text, cu Graham Beliu si pâinea graham... etc Editat Noiembrie 18, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Noiembrie 18, 2017 Share Postat Noiembrie 18, 2017 am citit doar inceputul. exista privacy badger si uBlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 19, 2017 Share Postat Noiembrie 19, 2017 In fiecare an aceiasi placa.... nu scapam nici de data asta de CEA MAI GREA IARNA. Iarna trecuta a fost "pistol cu apa" nu a fost cea mai grea desi asa au anuntat ))). Sau poate gresesc eu si toate iernile sunt CEA MAI GREA )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 21, 2017 Share Postat Noiembrie 21, 2017 (editat) sa-i faca careva fw la fi-rea Editat Noiembrie 21, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate