ioio_viola Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 CATEGORY - LAPS - TOTAL DISTANCE - FINISH IN CASE OF RED FLAG MotoGP™ - 24 - 111.77 Km / 69.45 Miles - 18 Moto2™ - 21 - 97.8 Km / 60.77 Miles - 16 Moto3™ - 18 - 83.83 Km / 52.09 Miles - 14 MotoE™ - 7 - 32.6 Km / 20.26 Miles - 5 Total length 4.66Km / 2.89 Miles Total Width 12m / 39.37ft Longest Straight 1,047m / 3435.04ft Right Corners 8 Left Corners 6 Vineri 24.05 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 17:35-17:45 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 25.05 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:15 MotoE™7 Laps Race Nr.1 14:15-14:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2 15:10-15:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™12 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™7 Laps Race Nr.2 Duminica 26.05 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™18 Laps Race 13:15 Moto2™21 Laps Race 15:00 MotoGP™24 Laps Race Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Mulțumim, Diiiiii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 22 Autor Share Postat Mai 22 @Cavaleru te rog sa stergi celalalt topic, mi-a dat ceva eroare si a facut de doua ori acelasi topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 diiiiii sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 hai cu prima victorie mm. desi a zis ca o sa fie mai greu aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Acum 3 ore, ioio_viola a spus: @Cavaleru te rog sa stergi celalalt topic, mi-a dat ceva eroare si a facut de doua ori acelasi topic done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 vreun link sa descarc si eu cursa de moto2 de la LeMans are cineva pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Acum 2 ore, frigider a spus: hai cu prima victorie mm. hai cu prima victorie Tirbusonu' !! diiii PS. eventual Bez sau Bestia pt Morbido am aruncat prosopul, nu imi mai pun sperante in el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 22 Autor Share Postat Mai 22 Acum 16 minute, apriliacluj a spus: pt Morbido am aruncat prosopul, nu imi mai pun sperante in el.... acum cand zice ca incepe sa se inteleaga tot mai bine cu moto Ducati? https://motorcyclesports.net/morbidelli-reflects-on-new-beginnings-with-ducati-comparing-yamaha-and-ducati-will-take-time/ Comparing Yamaha and Ducati: “I can’t compare them yet. I have very few kilometers on the Ducati and need more time to understand it fully. It’s a friendly bike, but a deeper comparison will come later.” Overcoming Past Challenges: “People speculated that my knee injury changed everything, but it was just a normal injury. The real challenge was adapting to many changes at once.” Transition and Adaptation: Morbidelli acknowledges that transitioning from Yamaha to Ducati requires time and patience. The limited kilometers on his new bike have not yet provided enough experience for a detailed comparison. He emphasizes that understanding the nuances of Ducati will come with more track time and familiarity. Team Dynamics: Morbidelli praises the supportive environment at Pramac Racing. The positive team dynamics and the involvement of team manager Gino Borsoi are pivotal in his adjustment period. Borsoi’s hands-on approach instills confidence in Morbidelli, fostering a collaborative atmosphere crucial for success. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Nu cred că Ducati sau Pramac vor mai avea răbdare cu Morbidelli. Este de departe cel mai slab pilot Ducati și a punctat într-o singură cursă din 5 până acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 22 Autor Share Postat Mai 22 sigura varianta sa ramana pe Ducati e sa se intoarca la VR46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Acum 54 minute, apriliacluj a spus: PS. eventual Bez sau Bestia n-ai frate. cu JM asa in forma si Peco care trebuie sa si revina..ma tem ca nu vom mai avea asa multi castigatori decat daca se trezeste Vin pt 1 cursa - doua. Acum 55 minute, apriliacluj a spus: pt Morbido am aruncat prosopul, nu imi mai pun sperante in el.... a ratat testele - undeva la 400 de ture pe moto. da-i timp. Acum 55 minute, apriliacluj a spus: pt Morbido am aruncat prosopul, nu imi mai pun sperante in el.... a ratat testele - undeva la 400 de ture pe moto. da-i timp. Acum 55 minute, apriliacluj a spus: pt Morbido am aruncat prosopul, nu imi mai pun sperante in el.... a ratat testele - undeva la 400 de ture pe moto. da-i timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 nu de timp e vorba o tot tranteste, asta-i baiul... daca termina pe la locurile 8-10-12, da, sa zicem ca mai are nevoie de adaptare, ca apoi sa performeze asa, ciuciu, ca o tot tranteste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Acum 2 ore, Cavaleru a spus: done! tot doua sunt, sau cand stergi unul mai apar doua? Dii cu catalonia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Acum 4 minute, B.B. a spus: tot doua sunt, sau cand stergi unul mai apar doua? Dii cu catalonia!! nu stiu ce ma-sa are nu mai pot ascunde. l-am pus lacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 (editat) Acum 4 ore, frigider a spus: a ratat testele - undeva la 400 de ture pe moto. da-i timp. Noi ii dam, nu-i mai dau stapanii. Acum 4 ore, ioio_viola a spus: acum cand zice ca incepe sa se inteleaga tot mai bine cu moto Ducati? https://motorcyclesports.net/morbidelli-reflects-on-new-beginnings-with-ducati-comparing-yamaha-and-ducati-will-take-time/ Daca stau sa ma gandesc, dupa accidentare, nu s-a mai adaptat nici la Yamaha M1 Quartararo edition.... Ce se intampla cu site-ul asta. Aceeasi postare imi apare de doua, trei ori.... La voi sunt probleme? Ce se intampla cu site-ul asta. Aceeasi postare imi apare de doua, trei ori.... La voi sunt probleme? Editat Mai 22 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 se fura curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Impresiile lui MM (min.1.10) dupa ce s-a batut cu GP24's (pe un circuit destul de micut si inghesuit as zice) : "With the other riders it was ok,but with them (with the GP24's),they pull away when they accelerate" Deci cu alte cuvinte,exista un improvement vizibil pe accelerare fata de GP23 v de mijloc de sezon,precum au echipele de client. Meh,e normal pana la urma sa fie superioare intr-o zona sau chiar mai multe... Memelu insa a aplicat tactica seculara a celor saraci - "ii facem pe franare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Dupa posibilitati! Si spre surprinderea tuturor, a facut-o in mod curat si fara popicarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 (editat) acolo pe franare se face diferenta dintre un campion si un chilot de "carton" bine, fac caterinca, ca Peco cel de carton (cum il alinta raiserii de pe forum) chiar e as pe franare doar ca runda precedenta"he met his match" Editat Mai 23 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Acum 30 minute, Cavaleru a spus: Peco cel de carton cu JM reinventat si MM reinviat nu mai pupa el titlul. imi pare rau s-o zic dar nu a avut concurenta. cu un Q pierdut si JM ba sus ba jos .. tot sa iei campionate. nu ii ia nimeni cele 2 titluri dar plm, zic si eu. nu ii ia nimeni cele 2 titluri dar plm, zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Mai 23 Autor Share Postat Mai 23 Oare e bye bye? La 4.15 aflam Aleix Espargaro will hold an exceptional press conference this afternoon. #MotoGP #CatalanGP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Da, pai ii face loc lui Martinel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Acum 25 minute, ioio_viola a spus: Oare e bye bye? La 4.15 aflam Aleix Espargaro will hold an exceptional press conference this afternoon. #MotoGP #CatalanGP daca zice ca mai ramane inchid televizoru. (desi nu ma voi uita la tv :)) ) Acum 18 minute, B.B. a spus: Da, pai ii face loc lui Martinel. optimist. Acum 18 minute, B.B. a spus: Da, pai ii face loc lui Martinel. optimist. oricum aprilia s-a scos daca pleaca aleix. au sansa mare sa prinda un pilot cu adevarat bun (nu de-alde VIn, castiga un gp apoi nu mai auzi de el) oricum aprilia s-a scos daca pleaca aleix. au sansa mare sa prinda un pilot cu adevarat bun (nu de-alde VIn, castiga un gp apoi nu mai auzi de el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Acum 35 minute, B.B. a spus: Da, pai ii face loc lui Martinel. Martinel e 90% la ducati roșu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate