ianachim Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 - anul trecut prin octombrie am dat peste o imensa pata de motorina pe carosabil care ne a aruncat’ in decor - anul asta in primavara un prieten a alunecat din nou pe o pata de motorina - acum 2 zile un coleg motociclist a scapat fara mari distrugeri’ dupa ce a alunecat pe o pata de motorina PC014281.mov 233bef2d-f543-4ba9-aba8-d34531c5ef6d.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 Si mie mi-a fugit oleaca spatele intr-o curba ieri, desi nu vazusem nimic suspect pe sosea. Atentia asupra drumului trebuie sa fie prezenta tot timpul, nu doar in Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10 Autor Share Postat Iunie 10 Acum 1 oră, SONYC a spus: Si mie mi-a fugit oleaca spatele intr-o curba ieri, desi nu vazusem nimic suspect pe sosea. Atentia asupra drumului trebuie sa fie prezenta tot timpul, nu doar in Bulgaria. corect insa dupa cum am vazut se pare ca la ei devine o problema constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 10 Share Postat Iunie 10 La ce parc auto au bulgarii, nici nu-i de mirare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10 Autor Share Postat Iunie 10 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: La ce parc auto au bulgarii, nici nu-i de mirare. Tranzit mare …bg tr si ucraina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Iunie 11 Share Postat Iunie 11 Pe clasicul traseu Veliko - Shipka? Pe Shumen - Karnobat pare oricum mai liber și nu atât de circulat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 4_6001137007022052457.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Pe faleza Galatiului. A fost anuntat pe grupul local, dara de motorina/ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Chiar acum, mirciulik4 a spus: Pe faleza Galatiului. A fost anuntat pe grupul local, dara de motorina/ulei Deci se poate si la noi, nu doar la bulgari.... :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Nici el n-a fost atent, deloc as putea spune. Se vede de pe Luna ca asfaltul e acoperit de "probleme".. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Ca o mică "regulă" pe care mi-am impus-o: când văd asfalt multicolor, o las ușor. Și evit să-i dau sandale când nu știu bine traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 (editat) Acum 1 oră, SONYC a spus: Nici el n-a fost atent, deloc as putea spune. Se vede de pe Luna ca asfaltul e acoperit de "probleme".. .. Nu stiu daca neatentia e de vina. Eu de exemplu, nu prea bag in seama diferentele de culoare de pe asfalt (probabil, de-acum o sa le privesc cu alti ochi). Pata aia putea sa creada ca e apa, ca plouase cu ceva timp in urma ... A avut ghinion. O plimbare lejera, de placere, s-a transformat in altceva....Urat! Buna ideea topicului. Eu merg frecvent prin Bg Editat Iunie 12 de Leon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Acum 2 ore, Leon a spus: Deci se poate si la noi, nu doar la bulgari.... :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Am pățit-o și eu între Câmpeni și Albac, pe o dâră de ulei proaspăt. Nici n-am apucat să mă dumiresc ce e: într-o secundă am fost pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Acum 26 minute, Leon a spus: Nu stiu daca neatentia e de vina. A avut ghinion. M-am trezit la un moment dat ca mergeam cu 110 km/h intr-un sat, cand un localnic a iesit din curte cu masina in drumul principal. Avand in vedere viteza pe care o aveam, a trebuit sa franez destul de mult. Cine e de vina? Daca il loveam, imi spuneai ca am avut ghinion pentru ca nu mi-a acordat prioritate? Nu, a fost 100% greseala mea, lucru pe care mi l-am asumat si din care am invatat. In cazul prezentat de tine, cum spuneam, 100% caz de neatentie. Nu poti merge pe doua roti la fel cum mergi pe patru, comportamentul la ghidon trebuie adaptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 12 Autor Share Postat Iunie 12 Acum 5 minute, SONYC a spus: M-am trezit la un moment dat ca mergeam cu 110 km/h intr-un sat, cand un localnic a iesit din curte cu masina in drumul principal. Avand in vedere viteza pe care o aveam, a trebuit sa franez destul de mult. Cine e de vina? Daca il loveam, imi spuneai ca am avut ghinion pentru ca nu mi-a acordat prioritate? Nu, a fost 100% greseala mea, lucru pe care mi l-am asumat si din care am invatat. In cazul prezentat de tine, cum spuneam, 100% caz de neatentie. Nu poti merge pe doua roti la fel cum mergi pe patru, comportamentul la ghidon trebuie adaptat. Cand ai pete de ulei …motorina … etc pe asfalt NU tot timpul le poti vedea/distinge in cazul nostru din toamna trecuta…. primul video in care se vede camionul cu cabina alba aveam soarele in fata, curba la stanga si cel mai nasol ….UMBRE de la copaci care alternau cu zone insorite iar pata incepea din mijlocul curbei PLUS ca …. eu unul recunosc deschis pleca la drum sa ma mai uit si in fata sau stanga dreapta nu doar la asfalt !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Acum 14 minute, ianachim a spus: eu unul recunosc deschis pleca la drum sa ma mai uit si in fata sau stanga dreapta nu doar la asfalt !!! Nu trebuie sa insisti, te inteleg perfect, dar uite.. se intampla evenimente cand alegi sa iti muti privirea de la drum. Bine ca n-a fost mai rau, tabla se repara/schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Acum 46 minute, SONYC a spus: In cazul prezentat de tine, cum spuneam, 100% caz de neatentie. Nu poti merge pe doua roti la fel cum mergi pe patru, comportamentul la ghidon trebuie adaptat. Si totusi nu e chiar asa... Repet, putea crede ca e apa sau poate se uita la peisaj, poate nu a observat sau ii batea soarele in ochi... Nu toata lumea se uita doar la drum si in oglinzi, unii mai conduc si de placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 12 Share Postat Iunie 12 Acum 43 minute, Leon a spus: Si totusi nu e chiar asa... Repet, putea crede ca e apa sau poate se uita la peisaj, poate nu a observat sau ii batea soarele in ochi... Nu toata lumea se uita doar la drum si in oglinzi, unii mai conduc si de placere. Cred ca majoritatea dintre noi conduc de placere, ca altfel e mult mai simplu si comod cu conserva. Intrebarea mea este: cand se termina placerea, ce incepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 13 Share Postat Iunie 13 @ianachim da ati incercat sa nu mai intratz in pete de motorina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 16 Admin Share Postat Iunie 16 La 12.06.2024 la 11:08, SONYC a spus: Nici el n-a fost atent, deloc as putea spune. Se vede de pe Luna ca asfaltul e acoperit de "probleme".. .. Exact. Și eu sunt foarte atent la schimbările de culoare ale asfaltului. Ba mi-am format și un reflex și când reintru în bandă după depășire o fac de cele mai multe ori printre marcajul întrerupt. Evident, doar atenția nu te scutește. Depinde de viteza de deplasare si de atenția din acel moment. Plus de ce s-a menționat mai sus, curbă strânsă, soare etc. De multe ori ne fură drumul, peisajul etc. Este un cumul de factori. La 12.06.2024 la 12:50, Leon a spus: Eu de exemplu, nu prea bag in seama diferentele de culoare de pe asfalt (probabil, de-acum o sa le privesc cu alti ochi). Ia în calcul foarte în serios și aspectul ăsta, te va ajuta în viitor să eviți posibile necazuri. La 12.06.2024 la 11:14, Lucian_M a spus: Ca o mică "regulă" pe care mi-am impus-o: când văd asfalt multicolor, o las ușor. Și evit să-i dau sandale când nu știu bine traseul. Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 16 Share Postat Iunie 16 Nu poti sa te repliezi mereu printre marcajul intrerupt, mai ales cand el este continuu Dar sunt de acord cu voi, atentie sporita, si vizibilitatea iti dicteaza cum sa te comporti si ce sa faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 16 Share Postat Iunie 16 Acum 2 ore, l.u.v a spus: Exact. Și eu sunt foarte atent la schimbările de culoare ale asfaltului. Baietii se lasa furati de peisaj, cad si ulterior plang ca ce sa vezi, ghinion. Lipsa atentiei este motivul pentru care s-au imprastiat, dar deh, mai greu cu asumarea. Acum 33 minute, robert23mg a spus: Nu poti sa te repliezi mereu printre marcajul intrerupt, mai ales cand el este continuu Cine stie, cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 18 Share Postat Iunie 18 La 16.06.2024 la 10:53, robert23mg a spus: printre marcajul intrerupt, mai ales cand el este continuu Epic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iunie 25 Share Postat Iunie 25 Ianachime, sa deschizi un topic nou si pentru drumurile din Thasos. Nu de alta, dar in cateva ace de par drumul era acoperit numa' de "probleme", sareai direct in mare daca nu erai atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate