B.B. Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 De parca Stoner a mers la vreo echipa satelit sau la clasa CRT, tot cu Honda si Ducati factory a castigat titlurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 corect da pe ducaty aia nu a mers nimeni 'bine', s-a vazut mana pilotului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 atunci mai mult Bridgestone-urile au mers bine decat chilotu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 La 18.09.2024 la 17:39, damager a spus: cam tot ce putea sa primeasca MM sunt update-uri la electronica si setari. In rest nu are cum sa primeasca motorul de pe GP24, sau aerodinamica, etc... nu este regulamentar. Evident ca nu poate sa primeasca motorul 2024 si nici fairingul actual, insa poate primi orice altceva: sasiu, electronica, device-urile pentru start, furci, amortizoare, etc, etc.. intr-un final motoreta lui ar putea fi un hibrid intre GP23 si actualul GP24. Desigur, speculez, dar este posibil. Acum 7 ore, B.B. a spus: De parca Stoner a mers la vreo echipa satelit sau la clasa CRT, tot cu Honda si Ducati factory a castigat titlurile. In anul de debut la clasa MotoGP a concurat pentru Honda LCR, dar a fost tavaliciul sezonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Acum 13 minute, xt600 a spus: device-urile pentru start, Cică 24 le sta vizibil mult mai jos pe spate. S a observat în gp uri anterioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Acum 2 minute, frigider a spus: Cică 24 le sta vizibil mult mai jos pe spate. S a observat în gp uri anterioare. Posibil. Iti dai seama ca nu am stat sa ii masor garda la sol cu device-ul activat. Dar ideea este alta, anume ca a primit cu siguranta upgrade-uri. Cu siguranta motocicleta lui nu mai este la fel cu a fratiorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Acum 14 ore, frigider a spus: La Valencia o sa fie frig. N-as paria… în ultimii 4 ani am fost de 3 ori acolo si mereu a fost soare in ziua cursei. In 2021 parca a plouat la inceputul we, dar in rest tin minte ca a fost vreme ok. Temperaturi in jur de 20-23 grade (feeling personal, am stat in tricou mereu in ziua cursei), numai bine pt cursa. Sper si anul asta sa fie la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Interesant că toți specialiștii de aici ziceau că gp23 poate performa în prima parte a sezonului pt că după se updatează 24-le. Na, că s-a updatat 23-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Acum 2 ore, xt600 a spus: Dar ideea este ...ca a primit cu siguranta upgrade-uri. Cu siguranta motocicleta lui nu mai este la fel cu a fratiorului. Fratiorul inca se adapteaza la ea, fra-su stie sa castige. Singura diferenta dintre mobrele lor este numarul de pe carena si setarile cu care va visa fiecare ca o sa castige respectiva cursa. Nu au cabluri/suruburi/rulmenti diferiti. Toate sunt venite in aceleasi cutii Acum 3 ore, xt600 a spus: Stoner In anul de debut la clasa MotoGP a concurat pentru Honda LCR, dar a fost tavaliciul sezonului. Iar tu poti fi usor considerat tavaliciul forumului. Pilotul ala era prea rapid pentru ce avea la dispozitie sa castige. Stoner este singurul care adapteaza motocicleta la ceea ce cere, de aceea nici un inginer nu a inteles telemetria lui in teste si curse. Principiul lui a fost simplu, cazi sau castigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 19 Share Postat Septembrie 19 Acum 15 minute, ENEOS a spus: Interesant că toți specialiștii de aici ziceau că gp23 poate performa în prima parte a sezonului pt că după se updatează 24-le. Na, că s-a updatat 23-ul! Intre timp MM a devenit pilotul lor de uzina, pentru 2025-2026 si cine stie ce scrie in contractul ala.... Mai este posibil ca Jiji sa il doreasca pe podium, la final. Poate le strica ploile celor doi care urmeaza sa paraseasca echipa. Acum 12 minute, nike a spus: Iar tu poti fi usor considerat tavaliciul forumului. Pilotul ala era prea rapid pentru ce avea la dispozitie sa castige. Stoner este singurul care adapteaza motocicleta la ceea ce cere, de aceea nici un inginer nu a inteles telemetria lui in teste si curse. Iar tu supurezi ca un furuncul, pentru ca am indraznit sa ma ating de idol.. Nu prea am inteles partea aia cu Stoner care este ”singurul care adapteaza motocicleta la ceea ce cere”.. Cum, bah..? Nu era el ala adaptabil, care mergea pe orice matura???? Arata o singura motoreta ”adaptata” de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Acum 9 ore, nike a spus: Principiul lui a fost simplu, cazi sau castigi doar zic: la Stoner era ok, de admirat, la MM nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Cel din urmă a avut o perioadă lungă în care decât cădea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Pana la urma eu nu cred ca motocicletele GP23 si GP24 sunt asa de diferite precum credem noi, a spus-o si Pecco de cateva ori dar nu il asculta nimeni. Si nici GP25 nu o sa fie foarte diferita de ele, adica nu e ca si cum deseneaza o alta motocicleta diferita complet, ca nu-s tampiti sa strice ceva ce au deja.. ca Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Corect. Se numeste incremental innovation: pleci de la ce ai deja si incerci sa aduci imbunatatiri acolo unde identifici potential pt asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Surpriza...Boris tine cu MM...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Intre timp s-a terminat prima sesiune de practice din grandprix #14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Acum 3 ore, B.B. a spus: Pana la urma eu nu cred ca motocicletele GP23 si GP24 sunt asa de diferite precum credem noi, a spus-o si Pecco de cateva ori dar nu il asculta nimeni. Si nici GP25 nu o sa fie foarte diferita de ele, adica nu e ca si cum deseneaza o alta motocicleta diferita complet, ca nu-s tampiti sa strice ceva ce au deja.. ca Yamaha. Daca imi aduc aminte, chiar Jiji spunea ca sunt diferente sensibile intre '23 si '24, dar trebuie cautata informatia. Cat priveste GP25, se pare ca nu va fi mult diferit de actualul model, pentru ca deja GP24 este un pachet foarte puternic. Pentru lamuriri suplimentare, vezi aici: https://www.crash.net/motogp/news/1055686/1/ducati-gp25-tested-first-time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 La 19.09.2024 la 7:08, frigider a spus: La Valencia o sa fie frig. La Australia vremea e 3 anotimpuri în 2 zile Etc. Au detaliat Englezii gp trecut, eu doar am dat mai departe ca maimuța. Cam știu ce mănâncă ăia. Părea ca finalul de camp tine cu MM. Tre sa facă burnout cu scuteru pe căsuța lui din grilă Peco,sa evite spinning la start. Vremea este imprevizibila, iar la Motegi MM merge bine...eu il vad favorit. La Valencia, Bag e favorit, ii place circuitul. Anul trecut au fost 24 grade...deci nu tocmai frig. Cert e ca vin circuite pe placul lui JM...totusi, eu sper sa ia campionatul Acum 18 ore, xt600 a spus: Evident ca nu poate sa primeasca motorul 2024 si nici fairingul actual, insa poate primi orice altceva: sasiu, electronica, device-urile pentru start, furci, amortizoare, etc, etc.. intr-un final motoreta lui ar putea fi un hibrid intre GP23 si actualul GP24. Desigur, speculez, dar este posibil. In anul de debut la clasa MotoGP a concurat pentru Honda LCR, dar a fost tavaliciul sezonului. Eu stiu ca e impotriva regulamentului sa ai parte de update-uri, altele decat cele confirmate de la inceput. dar ma rog, orice este posibil, Stiu sigur ca electronica si setari pot sa primeaca, dar nu au voie sa schimbe part-numbers.... Doar cei cu concesii pot sa modifice orice, inclusiv alte specificatii de mobre. Dar na, MM + Ducati = orice este posibil. Eu totusi cred ca performanta vine din electronica + skill + conditii particulare de track. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Final de practice cu multi piloti cautand aderenta cu pneuri insuficient incalzite... Martin parca ar fi pierdut instant aderenta cu ambele roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Surprinzator as zice Fabio Q care a reusit un senzational loc 5!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Q a mers bine fata de altii...isi revine Yamaha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Acum 17 minute, Lup69 a spus: Q a mers bine fata de altii...isi revine Yamaha? Tocmai acum cand vor sa schimbe arhitectura motorului? Acum 3 ore, damager a spus: Eu stiu ca e impotriva regulamentului sa ai parte de update-uri, altele decat cele confirmate de la inceput. Conform regulamentului actual, pe parcursul sezonului dezvoltarea motorului este interzisa, cu exceptia echipelor care au concesii in acest sesns (Yamaha, Honda) si au dreptul la doua fairinguri aero (cred ca si aici echipele din ultima categorie au concesii). In rest, orice dezvoltare este permisa: electronica, sasiu, evacuare, bascula, furca, etc, etc. Nu este interzis ca un model mai vechi sa nu poata fi updatat, dezvoltat, etc, in limitele regulamentului, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 1 oră în urmă, xt600 a spus: Tocmai acum cand vor sa schimbe arhitectura motorului? Conform regulamentului actual, pe parcursul sezonului dezvoltarea motorului este interzisa, cu exceptia echipelor care au concesii in acest sesns (Yamaha, Honda) si au dreptul la doua fairinguri aero (cred ca si aici echipele din ultima categorie au concesii). In rest, orice dezvoltare este permisa: electronica, sasiu, evacuare, bascula, furca, etc, etc. Nu este interzis ca un model mai vechi sa nu poata fi updatat, dezvoltat, etc, in limitele regulamentului, desigur. Eu din ce stiu la inceput trebuie sa dea lista cu ce o sa dezvolte. Cum e la aero. adica, nu poti sa vi la o etapa cu alta evacuare, decat daca la inceput spui ca o sa vi cu alta evacuare. Si pb ca sunt mai multe detalii tehnice care le dau uzinele. Adica la inceput omologhezi niste elemente. Daca omologhezi o a doua evacuare, ma astept sa dea si un desen tehnic. Dar, cum am zis, poate ma insel. Oricum, raman la parerea ca MM, dar a primit ceva update-uri au fost pe electronica. In rest setarile sunt disponibile intre ducati-urile, dar nu e asa simplu sa zici ca iei setsrile lui Bag sau JM. In rest skilul + conditiile particulare. btw, timpul de azi l-a scos in spatele lui Q, singur nu a reusit sa-l scoata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 Deci revenim, ce bine a mers Q in conditiile date...sa vedem ce face maine, daca se mentine si in calificari asa de sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 20 Share Postat Septembrie 20 ce bine a mers Q. era si timpu sa se vada ceva rezultate. deviceuri.mp4 san marino 2 aluneca cu ambele roti.mp4 1745305140_sanmarino2cazaturaqualitrecut.mp4 790709374_sanmarino2cazutJM.mp4 1497541382_sanmarino2digireluare.mp4 511210279_sanmarino2jos.mp4 Acum 4 ore, Lup69 a spus: Q a mers bine fata de altii...isi revine Yamaha? cu 1 "rezultat" nun m-as pripi. sa lege 2 3 4 la rand, atunci stii ca misca treaba. Acum 2 ore, damager a spus: btw, timpul de azi l-a scos in spatele lui Q, singur nu a reusit sa-l scoata. era si cu moto a 2-a. sa vedem maine in quali. Basti statea bine dar a tot facut greseli, il vad pe loc 3 in quali cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate