wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 In sfarsit se bat cei 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 DOG FIGHT!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ce cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Foarte frumoasa si fair lupta pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ce cursa nebunaaaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Marquez castiga cursa asta la cum se bat cei doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Superb!!! Dar in stilul asta unul cade. Cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 1 minut, B.B. a spus: Marquez castiga cursa asta la cum se bat cei doi. Ha ha ha.. la asta ma gandeam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Daca caztiga MM il ajuta pe JM, far nu cred ca se baga in lupta. sa vedem cine cedeaza primul, daca greseste unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Chiar acum, damager a spus: Daca caztiga MM il ajuta pe JM, far nu cred ca se baga in lupta. sa vedem cine cedeaza primul, daca greseste unul Nu ma refeream la faptul ca se baga MM in lupta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Colosalll colosal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Peco incepe sa respire... Martin incepe sa gandeasca, si locul doi e superok Plus ca daca pica Peco in fata este la o distanta safe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Ok, au intrat in ritm. Probabil se vor mai harjoni pe ultimele tururi, bine ca au ramas amandoi pe roti. Dar au fost 3 tururi cum de mult n-am mai vazut in MotoGP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Cam asta a fost?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 MM din nou in pietris.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 sau va interveni ploaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) crashquez aiogura ion plânge în pumni. Editat Noiembrie 3 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 MM a facut o Bagnaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Just now, xt600 said: MM din nou in pietris.... Morbido... Abia acum.... scuze eu il vad pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Slab MM. Doua curse consecutive cu 2 cazaturi fiind pe podium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Singurul lucru care mai poate sa-l faca Bag este sa incetineasca si sa spere ca bes vine sa ii pine pb lui JM. Ma indoiesc... 24 de puncte in weekendul final..... greu de recuperat. Ma bucur ca i-a venit mintea la cap lui JM dupa lapurile alea de la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 5 minute, tourist1 a spus: MM a facut o Bagnaia Exact virajul asta il explica LM10 mai devreme, e f tricky pt ca e „aplecat“ invers fata de normal, are negative camber. E f usor sa aluneci acolo, pt ca te arunca in afara. Se pare ca asta a fost in fata… Pecco are 2 secunde, EB23 e la 5 secunde in spate, JM89 trebuie sa fie prost cu craci sa mai caute duelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Vine Jorge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolfybv Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 (editat) Am vb prea repede… il mananca in fund. LE: l-au calmat cei de la boxe, frumos mesajul de pe banner. Trebuie doar sa se concentreze pe terminat cursa pe roti. Editat Noiembrie 3 de wolfybv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 3 Share Postat Noiembrie 3 Acum 2 minute, wolfybv a spus: JM89 trebuie sa fie prost cu craci sa mai caute duelul. Ha, cred ca in acel moment nu conteaza nimik doar Eu sau El, indiferent de consecinte. Sau cum ar spune Method,, pesihikul nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate